Προς το περιεχόμενο

YouTube Premium VPN / Family

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτιαξα premium μέσω Αργεντινης. Έκανα add ένα ακόμα μέλος. Έκανε accept το invite και ακόμα δεν του έχει μετατραπεί σε premium. Επίσης έθεσα στο G.Pay του τα ίδια στοιχεία διεύθυνσης Αργεντινης με αυτά που έβαλα και σε εμένα. Πρέπει ν αλλάξω κάτι άλλο από ρυθμίσεις ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, DJTaurus είπε

Έφτιαξα premium μέσω Αργεντινης. Έκανα add ένα ακόμα μέλος. Έκανε accept το invite και ακόμα δεν του έχει μετατραπεί σε premium. Επίσης έθεσα στο G.Pay του τα ίδια στοιχεία διεύθυνσης Αργεντινης με αυτά που έβαλα και σε εμένα. Πρέπει ν αλλάξω κάτι άλλο από ρυθμίσεις ; 

Για να κάνει accept την πρόσκληση το δεύτερο μέλος που θέλεις να προσθέσεις, πρέπει να μπει μέσω vpn Αργεντινής στον λογαριασμό του στο Google και να κάνει accept στην πρόσκληση που του έχεις στείλει.

edit: Στο gmail πρέπει να μπει, όχι στο Google

Επεξ/σία από enterhere
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω ότι ο πιο εύκολος τρόπος είναι να είναι family member ΠΡΙΝ να κάνεις τη διαδικασία με το vpn. οπότε, πριν την επόμενη ανανανέωση δοκίμασε να ακυρώσεις τη συνδρομή. βγάζεις τα μέλη, τα ξαναβάζεις. με κάθε επιφύλαξη και πιθανό ρίσκο, καθώς δεν το έχω δοκιμάσει 

Επεξ/σία από christos4
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ειχα κανενα προβλημα στο να προσθεσω τον αδερφο μου στο Family plan, το εκανα απο υπολογιστη και δεν χρησιμοποιησε vpn εκεινος, απλα δεχθηκε την προσκληση και boom, premium.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα. Να σας πω και εγώ την εμπειρία μου, είχα ενεργοποιήσει το premium για ένα μήνα στο youtube account που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια οπότε περιμένα να λήξει η συνδρομή για να προχωρήσω στα υπόλοιπα. Αφού έληξε ενεργοποίησα το expressVPN για ένα μήνα, έσβησα όλα τα cookies και τους κωδικούς gmail στο safari, συνδέθηκα στην Αργεντινή - Μπουένος Άιρες συγκεκριμένα και έβαλα μια διεύθυνση απο το google maps (το ΤΚ είναι μετά τη διεύθυνση CKκάτι για όσους το δοκιμάσουν). Στη συνέχεια μπήκα στο youtube και μου έβγαλε τις συνδρομές σε ARS, όλα καλά. Επέλεξα το family (1.70 e) και πλήρωσα μέσω Revolut και μου το πήρε κανονικά, ενεργοποιήθηκε. 

Το θέμα είναι ότι όταν έστειλα τις προσκλήσεις (μέσω Αργεντινής) όταν δοκίμασαν να μπούν τους έβγαζε ότι είναι σε διαφορετική χώρα απο εμένα. Οπότε δοκίμασα να συνδεθώ μέσω Αργεντινής με VPN στους λογαριασμούς τους και να πατήσω αποδοχή και έβγαζε πάλι το ίδιο. 

Τι άλλο μπορώ να κάνω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...