vounisios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα. Για την εισοδο μου στα Win 10. ενας φιλος μου εβαλε ενα τετραψηφιο PIN. Βλεπω ομως οτι δεν μου χρειαζεται γιατι ο Η/Υ ειναι οικιακος & μπαινω μονο εγω. Πως μπορω να τον διαγραψω & να μπαινω χωρις κωδικο(PIN) στα Win ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, vounisios είπε Καλησπερα. Για την εισοδο μου στα Win 10. ενας φιλος μου εβαλε ενα τετραψηφιο PIN. Βλεπω ομως οτι δεν μου χρειαζεται γιατι ο Η/Υ ειναι οικιακος & μπαινω μονο εγω. Πως μπορω να τον διαγραψω & να μπαινω χωρις κωδικο(PIN) στα Win ? Ευχαριστω. https://www.tenforums.com/tutorials/6518-remove-pin-your-account-windows-10-a.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Για να σου έβαλε pin θα πρέπει να έχει ορίσει πρώτα και έναν κωδικό σύνδεσης. Τον ξέρεις αυτόν τον κωδικό; Επίσης, ο λογαριασμός σου είναι τοπικός ή microsoft; Στο login σου βγάζει ένα απλό όνομα χρήστη ή σε συνδέει με email; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Στις επιλογες Εισοδου, εμενα μου βγαζει αυτα που βαζω στη φωτο...Δεν βλεπω καποιο Remove,για διαγραφη του PIN....Επισης δεν θυμαμαι τωρα τι μου εκανε ο φιλος μου οταν περασε τα WIN & μου εκανε Format....Οποτε τωρα τι κανουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως 'εχω κάνει το παρακάτω και δεν χρειάζεται κωδικό. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Οπότε δεν έχεις pin αλλά κωδικό για είσοδο. Δες αυτό που δείχνει ο plavlos και ξετσεκάρισε την επιλογή. Θα σου ζητήσει όμως τον κωδικό χρήστη (αν έχει κωδικό). Βασικά ανέβασε μια φώτο από την οθόνη υποδοχής, εκεί που ζου ζητάει κωδικό να δούμε τι ακριβώς είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Εμενα μου βγαζει αυτο, οταν γραφω: netplwiz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Αυτός ο user είναι ο χρήστης που χρησιμοποιείς ή μπαίνεις αλλιώς; Δώσε μια φώτο από την οθόνη υποδοχής όταν σου ζητάει αυτό το pin που αναφέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Τραβηγμενη με το κινητο μου,γιατι αλλοιως δεν μπορω.....οι τεσσερες τελειες ειναι το αριθμητικο PIN που βαζω για να μπω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δεν είναι pin αυτό αλλά κωδικός. Άνοιξε γραμμή εντολών σαν διαχειριστής (στο πλαίσιο αναζήτηση γράψε cmd και πάτα Εκτέλεση με δικαιώματα διαχειριστή) και δώσε net user Giorgos Δες εκεί που λέει Απαιτείται κωδικός πρόσβασης (θα πρέπει να λέει Ναι) και παρακάτω που λέει Μέλη του local group (θα πρέπει να λέει Administrators). Μπορείς να μηδενίσεις τον κωδικό δίνοντας net user Giorgos * και όταν σου ζητήσει να δώσεις κωδικό πάτα απλώς enter. Κάνε επανεκκίνηση και δες τι έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα..Το κανω τωρα & μου βγαζει αυτα( αν βεβαια τα γραφω σωστα), στη φωτο πιο κατω: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Το ετρεξες σαν διαχειρηστης που λεει ο micos παραπανω? Γιατι φαινεται να το ετρεξες σαν απλος χρηστης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Tο βαζω ξανα....αλλα δεν βλεπω κατι να διορθωνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, vounisios είπε Tο βαζω ξανα....αλλα δεν βλεπω κατι να διορθωνεται... δεν το κάνεις σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vounisios Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Νομιζω οτι τα καταφερα.... Υ.Γ Εκλεισα τον υπολογιστη(τερματισμος), αλλα μου ζηταει παλι το PIN,οποτε τωρα τι κανουμε ? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από vounisios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα