Green Dragon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα παλιό laptop το οποίο δεν έχει υποδοχή HDMI. Έχει θύρα VGA και φυσικά USB 2.0. Τι adapter είναι προτιμότερο να πάρω; USB to HDMI ή VGA to HDMI για να έχω εικόνα και ήχο στη τηλεόραση; Μπορείτε να μου συστήσετε ένα αξιόπιστο, κατά προτίμηση από Ελλάδα. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από Green Dragon
StamTheMan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Green Dragon είπε Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα παλιό laptop το οποίο δεν έχει υποδοχή HDMI. Έχει θύρα VGA και φυσικά USB 2.0. Τι adapter είναι προτιμότερο να πάρω; USB to HDMI ή VGA to HDMI για να έχω εικόνα και ήχο στη τηλεόραση; Μπορείτε να μου συστήσετε ένα αξιόπιστο, κατά προτίμηση από Ελλάδα. Ευχαριστώ! Δεν υπαρχει usb σε hdmi. Απο vga δε μπορεις να εχεις και ηχο στην τηλεοραση. Η τηλεοραση σου εχει vga? Αν ναι,παιξε μπαλα ετσι τοτε. Δοκιμασε να παιξεις με ενα σετακι εξωτερικα ηχεια στο λαπτοπ,γιατι απο καρφι σε καρφι δε θα δουλεψει ευκολα στην τηλεοραση. 1
Green Dragon Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν υπαρχει usb σε hdmi. Απο vga δε μπορεις να εχεις και ηχο στην τηλεοραση. Η τηλεοραση σου εχει vga? Αν ναι,παιξε μπαλα ετσι τοτε. Δοκιμασε να παιξεις με ενα σετακι εξωτερικα ηχεια στο λαπτοπ,γιατι απο καρφι σε καρφι δε θα δουλεψει ευκολα στην τηλεοραση. Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τον χρόνο σου. Έχουμε δει αυτό: https://www.quickshop.gr/el/product/ElectronicsN-ELECTRONICS/CableAdaptersN-ELE-CAB/AdaptersN-ELE-CAB-ADA/USBAdaptersN-EL-CA-AD-USB/CABLEXPERT A-USB3-HDMI-02/ αλλά δεν ξέρουμε αν κάνει δουλειά. Αν η τηλεόραση έχει vga ( που δεν είμαι κοντά, για να τσεκάρω τώρα ) τι χρειάζεται για να παίξει από vga σε vga; Και εκτός από εικόνα, θα έχει ήχο; Τα εξωτερικά ηχεία στο laptop, είναι η τελευταία λύση, αν πραγματικά τίποτα άλλο δεν δουλεύει.
StamTheMan Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε αλλά δεν ξέρουμε αν κάνει δουλειά. Το ιδιο αναρωτιεμαι και εγω. Γενικοτερα τετοια ανταπτορακια δε δουλεψαν ποτε σωστα. Δοκιμασε απο καρφι σε καρφι,αλλα ουτε αυτο ξερω ποσο σιγουρο ειναι να δουλεψει. Επισης,ριξε μια ματια εδω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα