Teacher Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Ρωσσία: Πολύ πολύ πολύ όμορφο τραγούδι... Κάτι μου θυμίζει όμως και θα σκάσω! Λίγο υπερβολική χορογραφία όμως ρε γμτ... Μήπως την εισαγωγή του Summer Sun των TEXAS; Είχε πολύ τρακ και χορογραφία για τα μπάζα. Ο SAKIS είναι πρώτος με διαφορά.
Cristina Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Ιρλανδία: Τίποτα διαφορετικό. Μια από τα ίδια. Σα να μην ακούστηκε καν. Μια ακόμα μια μπαλάντα με αμφίβολη προσωπικότητα, με κανένα απολύτως στοιχείο που να την κάνει να ξεχωρίζει. Αδιάφορο τελείως... Τελικά τώρα κατάλαβα γιατί το εξώφυλλο του CD με τα τραγούδια έχει καρδούλες. Τα μισά τραγούδια είναι μπαλάντες.
ipso33 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Ο SAKIS ηταν τελειος τι να πω. Ανεβασιαρικο, για να δουμε τι εκανε ο Ψινακης με τις δημοσιες σχεσεις του. Υπομονη σε μιαμιση ωρα θα ξερουμε.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Ιρλανδία Χμμμμ, μια απο τα ίδια [με Ιρλανδία].
grkostis Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μπραβο Σάκη αξιζεις την πρωτη θέση.ΑΨΟΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ.Αλλα και τα κοριτσια απαιχτα. Τelika kai i eurovision thelei ton Saki tis :wink:
The_player Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Πολωνια , Ωχ ....παιδια τι ωραιο κομματακι .....Πολυ καλοκαιρινο,.....και τα πνευστα μου θυμισαν κατι παλια video clip του Matt Bianco..... Μου αρεσε ....πολυ διαφορετικο...
Cristina Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Πολωνία: Έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία σε Πολωνούς συνθέτες, περίμενα κάτι αλλιώτικο. Όταν άκουσα το τραγούδι από το CD, με ξένισε πολύ. Η ερμηνεύτρια, με αυτήν την διαφορετική φωνή, κάνει το τραγούδι να ξεχωρίζει. Για μια στιγμή μου θύμισε την Down Penn (αν δεν θυμάμαι λάθος το όνομα). Ωραίο φορεματάκι, ε; :oops:
Cristina Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Ηνωμένο Βασίλειο: Ε, δεν περίμενα και τίποτα διαφορετικό από τους Άγγλους. Αν πω κι εδώ μια από τα ίδια, θα είμαι υπερβολική; Καλή φωνή αλλά όχι ξεχωριστή. Χλιαρό έως αδιάφορο τραγούδι. "Θα σας ειδοποιήσουμε"
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Πολωνία - Uk Μα καλά που έχει πάει η Φαντασία [οχι το μπουζουκομάγαζο] ρε γμτ?? Τίποτα πια?? Ρε πολύ μπαλάντα βλέπω [ακούω]. Μήπως διέρευσαν τα θέματα??
The_player Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Η Αγγλια...........Αυτος μου θυμισε τον Bryan Adams στα νειατα του... Μετριοτατο...
grkostis Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Πρώτη φορά εβαλα ringtone του Σακη Ρουβα .Ε λοιπον οταν χτυπαει δεν το σηκωνω το τηλέφωνο. Καλά δεν κάνω; Απολαύση να το ακους
The_player Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Κυπρος....Καλη φωνη .....αλλα .........χαλια σκηνικη παρουσια.....εχασε και το Playback...καποια στιγμη.... Barbara Streisand ....η Λιζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.