Προς το περιεχόμενο

Eurovision Occur In Real Time!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κροατία:

Συμπαθητική μπαλάντα, αρκετά μελαγχολική, στο ύφος των τραγουδιών που είθισται να ακούμε στον διαγωνισμό.

Καλή ερμηνεία, όχι κάτι εξαιρετικό από παρουσία.

Για να δούμε... :roll:

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δανία:

Πέρσι δεν τα πήγε καλά. Φέτος προσπαθεί πιο πολύ. Σε φόρμες δοκιμασμένες. Latin ύφος. Στα κόκκινα όλοι.

Δεν είχε κάτι που να το ξεχώριζα πάντως. Μια από ίδια μάλλον. :|

Δημοσ.

Sakis Sakis Sakis Sakis Sakis (και ας μην τον παω τον π.... αλλα ηταν ο καλυτερος και Πολυ!!! καλο το μπαλετο που τον συνοδευε.

Δημοσ.

Σερβία & Μαυροβούνιο:

Πολύ διαφορετικό! Ανατολίτικοι ήχοι! Φοβερή μουσική, καταπληκτική ερμηνεία! Πολύ καλή παρουσία!

Ναι, ναι... Ενθουσιάστικα! :)

Δημοσ.

φοβερο το τραγουδι της Servia/Montenegro (ασ ελπισουμε οτι δεν θαπ εσει θυμα αρνητικης προδιαθεσης απεναντι στους σερβους ....)

Δημοσ.

Βοζνία Ερζεγοβίνη:

Δυνατό τραγούδι, ηλετρονικός ήχος από 70ς, η σκηνή γέμισε από τα ωραία κορίτσια που συνόδευαν τον τύπο.

Ευτυχώς διαφορετικός από τα συνηθισμένα. :)

Αρκετά καλό!

Δημοσ.

Ολλανδία:

Καλές φωνές, καλή μουσική, συμπαθητικό αποτέλεσμα, αλλά μέχρι εκεί. :(

Όχι κάτι διαφορετικό. Ούτε καν η μελωδία του δεν θα μου έμενε για να την σφυρίξω...

Μια από τα ίδια.

Τέλος γι απόψε! :)

Δημοσ.

Μπραβο ρε Σακη! Φοβερος ηταν!

Εγω παντως επιμενω στην Αλβανια , αν και το κομματι χανει πολυ στα αγγλικα και αποψε η καημενη η Agneja το πε καπως ατονα.

Ανατριχιαστικη η Ουκρανεζα Ruslana

Πολυ ομορφο το Ισραηλ.

Αναμενω ενα βιντεακι με τους ΑΒΒΑ τωρα. :D

Δημοσ.

Go Sakiiiiis!

De m'aresei san tragoudi...alla sigoura anamesa sta ypoloipa ths eurovision ksexwrise.... akougontousan oi kravges thn wra pou tragoudage re!!!!

Ante na to paroume epitelous k emeis mia fora!

Go Sakis! Go! :P

Δημοσ.

εγώ τι να πω που το έγραφα στον υπολογιστή και μόλις πήγαν να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα κόλλησε το iuvcr και μου έβγαλε το avi corrupted ; :(

εκεί που δεν το περιμένεις ,κάτι κακό γίνεται.

Πάντως ο Σάκης έχει πολλες ελπίδες και μπορώ να πω....ότι....μου άρεσε....έχει πολλές ελπίδες για πρώτη θέση. Αντε να δούμε...

Καλύτερα ο Σάκης παρά ο Ρακιντζής :P

H Ουκρανία και αυτή με φοβερή συμμετοχή και ωραίο τραγουδάκι, θα γίνει χαμός

Σάκης!Σάκης!Σάκης!!αχ!αχ!! :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...