Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Κροατία: Συμπαθητική μπαλάντα, αρκετά μελαγχολική, στο ύφος των τραγουδιών που είθισται να ακούμε στον διαγωνισμό. Καλή ερμηνεία, όχι κάτι εξαιρετικό από παρουσία. Για να δούμε... :roll:
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δανία: Πέρσι δεν τα πήγε καλά. Φέτος προσπαθεί πιο πολύ. Σε φόρμες δοκιμασμένες. Latin ύφος. Στα κόκκινα όλοι. Δεν είχε κάτι που να το ξεχώριζα πάντως. Μια από ίδια μάλλον. :|
ipso33 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Sakis Sakis Sakis Sakis Sakis (και ας μην τον παω τον π.... αλλα ηταν ο καλυτερος και Πολυ!!! καλο το μπαλετο που τον συνοδευε.
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Σερβία & Μαυροβούνιο: Πολύ διαφορετικό! Ανατολίτικοι ήχοι! Φοβερή μουσική, καταπληκτική ερμηνεία! Πολύ καλή παρουσία! Ναι, ναι... Ενθουσιάστικα!
Nemo Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 φοβερο το τραγουδι της Servia/Montenegro (ασ ελπισουμε οτι δεν θαπ εσει θυμα αρνητικης προδιαθεσης απεναντι στους σερβους ....)
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Βοζνία Ερζεγοβίνη: Δυνατό τραγούδι, ηλετρονικός ήχος από 70ς, η σκηνή γέμισε από τα ωραία κορίτσια που συνόδευαν τον τύπο. Ευτυχώς διαφορετικός από τα συνηθισμένα. Αρκετά καλό!
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Ολλανδία: Καλές φωνές, καλή μουσική, συμπαθητικό αποτέλεσμα, αλλά μέχρι εκεί. Όχι κάτι διαφορετικό. Ούτε καν η μελωδία του δεν θα μου έμενε για να την σφυρίξω... Μια από τα ίδια. Τέλος γι απόψε!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μπραβο ρε Σακη! Φοβερος ηταν! Εγω παντως επιμενω στην Αλβανια , αν και το κομματι χανει πολυ στα αγγλικα και αποψε η καημενη η Agneja το πε καπως ατονα. Ανατριχιαστικη η Ουκρανεζα Ruslana Πολυ ομορφο το Ισραηλ. Αναμενω ενα βιντεακι με τους ΑΒΒΑ τωρα.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Ευτυχώς διαφορετικός από τα συνηθισμένα. Ναι, για Eurovision. Αλλα πολυ Hot stuff ρε συ...
Edgar Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 paidia, to geleiotero komati EVER itan auto tis Leukorosias! Milame itan pio xalia kai apo Thu thuca, macarena, ketchup klp klp klp
Fozzy Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Go Sakiiiiis! De m'aresei san tragoudi...alla sigoura anamesa sta ypoloipa ths eurovision ksexwrise.... akougontousan oi kravges thn wra pou tragoudage re!!!! Ante na to paroume epitelous k emeis mia fora! Go Sakis! Go!
Dreamstorm Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 εγώ τι να πω που το έγραφα στον υπολογιστή και μόλις πήγαν να ανακοινώσουν τα αποτελέσματα κόλλησε το iuvcr και μου έβγαλε το avi corrupted ; εκεί που δεν το περιμένεις ,κάτι κακό γίνεται. Πάντως ο Σάκης έχει πολλες ελπίδες και μπορώ να πω....ότι....μου άρεσε....έχει πολλές ελπίδες για πρώτη θέση. Αντε να δούμε... Καλύτερα ο Σάκης παρά ο Ρακιντζής H Ουκρανία και αυτή με φοβερή συμμετοχή και ωραίο τραγουδάκι, θα γίνει χαμός Σάκης!Σάκης!Σάκης!!αχ!αχ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.