Προς το περιεχόμενο

Eurovision Occur In Real Time!

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη μιας και ασχετος με το σημερινο ειδος μουσικης.Παρακολουθησ γιια πρωτη φορα eurovision λογω "Σακη" και ειχα και εγω την κρυφη ελπιδα (Για την Ελλαδα ρε γαμωτο!!!).Οταν ομως ειδα οτι πιο πολυ δουλευουν οι συμμαχιες στα ομορα κρατη παρα τα τραγουδια με οσους δουλεψαν για αυτα καταλαβα οτι ΠΟΤΕ δεν προκειται να παρουμε 1η θεση.Μονο αν ειμαστε στην πρωτη τριαδα μαζι με σχετικα αδιαφορα γεωγραφικα (Πολωνια ας πουμε κλπ) και οι συμμαχιες δεν ειναι τοσο δεμενες , τοτε και μονο τοτε ισως γιαι το Θαυμα!!!!

Και μια σκεψη μου.Θεωρειτε οτι η Κυπρος πηγε καλα????Ποια Κυπρος ομως????Αυτη με τη Λιζα....Ημουν πισω απο τις καμερες προχθες στην εκπομπη της Κορομηλα το πρωι γιατι ειχε καλεσμενη τη μικρη μου κορη (Ρουβιτσα γαρ...) και ντραπηκα σαν Ελληνας οταν την εβγαλε στον αερα σε τηλεφωνικη επικοινωνια και δεν ηξερε λεξη Ελληνικα.Και η μητερα της που υποτιθεται οτι ηταν γνησια Κυπρια μιλαγε πολυ χειροτερα Ελληνικα απο τους Αλβανους που εχουμε εδω.Δεν ξερω αλλα εγω τετοιους Ελληνες δεν τους θελω....Να μην γραψω παραπανω γιατι...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ειδα καλα εχτες τον διαγωνισμό αλλα ρε παιδιά στην συμμετοχη της Κυπρου δεν ειδα την Κυπριακη σημαια.

Απο οτι πρόσεξα καρδούλα ηταν κενή και κίτρινη....

Εάν κάνω λάθος διορθωστε με.

Τελικά η Τουρκία θέλει την Ευρωπαική Ενωση χωρις να αναγνωρίζει ενα πληρες μελος αυτης;

Εαν οντως συμβαινει αυτο τοτε η Τουρκία ακόμα προσπαθει να μάθει τι σημαίνει Διεθνές Δίκαιο.

:shock: :shock: Μήπως ειμαι Υπερβολικός;

Δημοσ.
Του χρονου λεει μπαινει και η Ιταλια ξανα' date=' αλλα τι να το κανεις? Μετα το Σακη, τι? :(

[/quote']

diastayrwmeno ayto? giati ektos apo to san remo kai to festivalbar to kalokairi den akougetai xits 4 xronia twra stin italia gia ESC .. apo to 98 exoun na steiloun symmetoxi kai i tv den deixnei tipota epi tou thematos aytes tis meres

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν ειδα καλα εχτες τον διαγωνισμό αλλα ρε παιδιά στην συμμετοχη της Κυπρου δεν ειδα την Κυπριακη σημαια.

Απο οτι πρόσεξα καρδούλα ηταν κενή και κίτρινη....

Εάν κάνω λάθος διορθωστε με.

λάθος κάνεις. Η σημαία ήταν μια χαρά :)

Δημοσ.

vre seis den exete alles douleies na kanete kai asxoleiste me to promotion tou sakis sto abroad ?

emena mou arese to balleto tou sakis kai gi'auto va9mologo ...

sakis tragoudi = 0/10 :( :( :(

sakis skin. parousia = 10/10 :D :D :D

balleto = 20/10 :D :D :D

ps

enta3ei ... mporei na epese to apeiro plysimo egefalou oti eixame kai g@mo ta tragoudia ... alla min to pistepsoume kiolas !!!

Δημοσ.

Ας πω και εγω την ταπεινη μου γνωμη.

Καταρχβν συγκινηθηκα οταν ειδα την εμφανιση μας και την ανταποκριση....Ειδικα στο Οπα εγινε χαμος...

Πιστευω οτι το τραγουδι μας εχανε λιγο στη φωνη.....Ισως ηταν το μοναδικο του ψεγαδι......οσο για στιχους δεν συζηταω.....κανενα απο τα 24 δεν ειχε κατι ξεχωριστο......(δεν ξερω βεβαια τι ελεγε η Ρουσλανα ....αλλα anyway ηταν στα "αμαζονικα" :D ) οποτε....

Μην ξεχναμε οτι ο διαγωνισμος και η συγκριση γινεται μεταξυ των 24 αυτων και ΜΟΝΟ τραγουδιων.

Μην τα συγκρινετε με οτι ακουμε.....

Ομως αυτο που εγινε παλι με τους ψηφους με πειραξε....σιγουρα τα τραγουδια που βρεθηκαν ψηλα ηταν καλα....ειδικα της Σερβιας μου αρεσε πολυ.

....αλλα αυτο το 12 points to our neighbours..........oxi .....ηταν παλι προκλητικο....

anyway .......παιδια....μην χαλιεστε....οσοι ειναι να κανουν συμβολαια με δισκογραφικες θα τα κανουν και θα τα τσεπωσουν....(σε εμας θα πανε..?)

Το θεμα για μενα ειναι να ανεβαινει το επιπεδο .........κατι που συμβαινει πραγματικα τα τελευταια χρονια.........Και ευχομαι οι Ιταλοι να επιστρεψουν και να τα σαρωσουν ολα (Φανατικος της Ιταλικης μουσικης....) με κανενα Eros ή καμμια Pausini...........

Aντε και του χρονου.... :D

Υ.Γ. Το τραγουδακι της Πολωνιας μου αρεσε παρα πολυ....(δεν εχω βρει ακομα το λογο .... :shock: )

Δημοσ.
Ήθελα να 'ξερα ποιοί έξυπνοι ψήφισαν Ουκρανία από Ελλάδα! Δηλαδή είμαστε και πολύ γκάου! Εγώ ψήφισα Πολωνία που στο κάτω κάτω & καλό κομματάκι είχε (ωραίο φόρεμα η τραγουδίστρια :shock: ) και πήρε από εμάς 4 βαθμούς χωρίς να επηρεάζει το όλο αποτέλεσμα. Λοιπόν, τα ξαναλέμε σε 10 χρόνια. Άντε γειά!

a)m@l@kistik@n osoi psifisan ukrania (tous epiase to axiokratiko tous?)

b)h psifoforia egine akrivws opws kaname emeis me thn kupro' date=' an eixame kai emeis osous geitonous exoun oi ukranoi tha eixame safws kalyterh tyxh...[/quote']

Ναι, παιδιά, έτσι. Του χρόνου θα δουμε πιο τραγουδι ειναι το πιό αίσχος και να το ψηφισει παρακαλώ όλη η Ελλαδάρα, για να μη μας απειλήσει.

Για το τι κάνουν οι Αυστριακοι με τους Γερμανους και οι Μονεγάσκοι με τους Γάλλους, παιδια δεν έχουμε δικαιωμα να ομιλούμε. ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ διδάξαντες. οι μάγκες οι Ελληνο/Κυπριοι που εδω και 100 χρονια ανταλλάζουμε τα 12άρια μας.

Ρε εχετε παρι χαμπαρι οτι μολις λενε οι Ελληνας/Κυπριος ανταποκριτης το 10άρι του , αρχίζουνε (σε ολες τις τελευταιες διοργανώσεις) οι γιούχες απο όλους?

γιατι απλά ξερουν που παει το 12άρι μας?

Μοκο λοιπον, και να μη μιλαμε πολυ για σχοινια στα σπιτια των κρεμασμένων.

Και καλά οι παλιοι διαγωνισμοί. Τοτε για λογαριασμό μας ψηφιζε μια σκοτεινη επιτροπη σε ενα γραφείο. Τα τελευταία χρόνια όμως που ψηφίζουν πραγματικα οι τηλεθεατές, έχει γίνει ξεκάθαρο, και δεν κρυβόμαστε καθόλου. Δεν μιλάει πλέον η ΕΡΤ/ΡΙΚ, ουτε τα υπουργεία εξωτερικών. Εδω μιλάνε οι ΛΑΟΙ.

Κυπρος και Ελλάδα βροντοφωνάζουν : "Ειμαστε καραγκιόζηδες και δεν θέλουμε να αλλάξουμε με τίποτα"

afth den htan pou esteile ton rakitzi sth eurovision?

εγω νομιζα οτι τον εστειλαν οι τυποι που ψηφιζουν στο 090. τελικα δεν μέτρησαν οι τηλεψήφοι του περηφανου Λαού?

emena mou arese to balleto tou sakis kai gi'auto va9mologo ...

enta3ei ... mporei na epese to apeiro plysimo egefalou oti eixame kai g@mo ta tragoudia ... alla min to pistepsoume kiolas !!!

Μέσα μεγάλε.

κι εγώ δίνω 8/10 στον Σακίζ, 6/10 στο τραγούδι, και 1000/10 στη κουκλα που χόρευε δεξια (την πιό ψιλή).

Επίλογος:

Μηπως πηρε κανεις χαμπάρι οτι :

Το τραγούδακι μας παραήταν Ρικι Μαρτινίστικο.

Το κόλπο "γκόμενες-με-σακάκια-τα-σκίζουμε-στη-μεση-του τραγουδιού-και-καλά-προς-έκπληξη-κοινού" ειναι καρακόπυ απο το προπέρσινο νικητήριο της Λετονίας?

Η και-καλά, διεθνης καριέρα στη Γαλλία του Σακίζ, μας έφερε ενα μεγαλοπρεπές 6 ή 7 ?

Ο αχταρμάς ηταν αυτο που ου την έδωσε απολύτως: Να στειλουμε αγγλικο στίχο (μπας και κερδίσουμε μια φορα κι εμεις), αλλα να βάλουυμε και Ενα "ώπα" (ώπα τα μπουζούκια, ώπα και ο μπαγλαμας), να μη θυμώσουνε (εντελώς) οι ντόπιοι εθνικόφρονες.

Να βάλουμε και ενα "mi amor" μπας και συγκινηθει η κυρα Manuela απο Μαδριτη γιατι οι Ιβηρες μας εχουν στο κλασιμο χρόνια.

Να το κανουμε diskolatin, αλλα να ριξουμε στην αρχη και ενα τυπου-Ζορμπα να θυμιθει και ο Αγγλος τις περσινες διακοπες στο Corfu.

και 'πούστε! Του χρόνου στείλτε τη Βέφα, να ραπάρει Eminem, και να μοιράζει ιπτάμενους δίσκους Mussaka στο κοινό. θα σκίσουμε.

Εχουμε αρκετούς γείτονες, (Αλβανία, Τουρκία, ΦΥΡΟΜ, Σερβία, Κυπρος, Ισραήλ). Αν το πάω μακρύτερα έχουμε και (Ρουμανια, Κροατία), αλλα απλα δεν μας εδωσαν όλοι τα 12άρια τους. Ευτυχως, γιατι μετα η Μποκοταδες θα μας ελεγαν οτι κερδισαμε επειδη ο σακης ηταν ο καλυτερος, και οχι οτι εχουμε καλους γείτονες. Ενω τωρα οι Ουκρανοι εχουν καλούς γείτονες.

Την επόμενη φορά, ας κατεβάσουμε ενα τσολια με την Ελληνική σημαία (που δεν θα τραγουδάει, απλα θα σταθει εκει αμιλητος ακουνητος) και ενα πανώ:

"Εδω Ελλάδα! οποιος μας γουσταρει και μας αγαπά να μας ψηφίσει, ετσι κι αλλιως εμεις εχουμε ηδη αποφασισει πια αντιπροσωπια ειναι η καλυτερη και θα παρει το 12άρι μας (μάγος είσαι?)"

και να προτίνουμε και ολες οι αλλες χωρες να κανουν το ιδιο. Τι στο καλο μας ταλαιπωρουν 3 ωρες να ακουμε τραγουδακια. Εδω προκειται για σφυγμομέτρηση πατριωτικής συμπάθειας. Γιατι χρειάζονται οι επικαλύψεις τέχνης?

Ευτυχως μερικοι λαοί πχ. Τουρκοι προς Ελλάδα,

Κροάτες προς Σέρβους, ψήφισαν τι τους άρεσε , και όχι τι νιώθουν για τους λαούς..

Τελικα ρε παιδιά, τι θέλετε?????

Να στείλουμε το καλύτερο τραγούδι?

ή

Να κερδίσουμε?

Το πρώτο, το κάναμε. Στείλαμε (συμφωνα με τους περισσότερους απο τους σχολιαστές και τους συμμετεχοντες σε αυτο το τοπικ), την καλυτερη Ελληνικη συμμετοχη , μεταξυ των προηγουμενων ελληνικων συμμετοχών.

και συμφωνα με τους Ελληνες. Το αν θα αρεσει το τραγουδι μας στον Σέρβο και τον Ισπανό, ειναι άλλη ιστορία. Τι σας νοιάζει?

Δηλαδη , λεμε, αν ο διαγωνισμος ηταν οχι Ευρωπαικος , αλλα παγκόσμιος, και μετραγαν πολύ οι ψήφοι των Αφρικάνων,

θα στέλναμε σαν Ελλαδα, μια χορωδια με Ταμ-Ταμ για να τους άρεσουμε?

Αν θέλουμε να κερδίσουμε, ας στείλουμε ενα καλύτερο τραγούδι. την αλλη φορα. Οχι ενα τραγούδι που θα αρέσει στην Μποκοτα, στον Ευαγγελάτο, και τους Ελληνες τηλεθεατές.

Να στειλουμε ενα που θα αρεσει σε Ουκρανους, Λετονους , Σουηδους και Ρώσσους, για να έχουμε σιγουρη τη νικη. thats all.

Δημοσ.

i italia exei tosous kai tosous kalitexnes me para polla aksiologa tragoudia, entos kai ektos ''klimatos'' diagwnismou.

Etsi kai steiloun kamia pausini i kamia elisa pou genika to xrisimopoiei to ethnic stis syntheseis tiis tha exei opwsdipote mia aksioprepi thesi sto diagwnismo.

Teleytaia fora pigan to 98 sto diagwnismo.

Ante makari na pane tou xronou na mporesoume na to doume san antrhwpoi apo tin tv ki emeis :)

Δημοσ.

Σκεφτείτε πως η Αγγλία πέρσυ πήρε μηδέν βαθμούς, δηλαδή αυτοί αν έστελναν ενα ντουέτο του Robbie Williams με τις Atomic Kitten δεν θα σήκωναν όλους τους βαθμούς?

Δημοσ.
Για το τι κάνουν οι Αυστριακοι με τους Γερμανους και οι Μονεγάσκοι με τους Γάλλους' date=' παιδια δεν έχουμε δικαιωμα να ομιλούμε. [b']ΕΜΕΙΣ ειμαστε οι ΠΡΩΤΟΙ διδάξαντες. οι μάγκες οι Ελληνο/Κυπριοι [/b]που εδω και 100 χρονια ανταλλάζουμε τα 12άρια μας.

Ρε εχετε παρι χαμπαρι οτι μολις λενε οι Ελληνας/Κυπριος ανταποκριτης το 10άρι του , αρχίζουνε (σε ολες τις τελευταιες διοργανώσεις) οι γιούχες απο όλους?

γιατι απλά ξερουν που παει το 12άρι μας?

Μοκο λοιπον, και να μη μιλαμε πολυ για σχοινια στα σπιτια των κρεμασμένων.

PESTA XTYSOSTOMEEEEEEEE !!!! (random i9ela na po :D :D :D )

PESTAAAAAAAA :twisted:

oso 9imamai ton eauto mou kypros kai ellada antallasoun 12 aria ....

tora omos den mas arese eee? :wink:

ps

simfono gia tin psili ... :D

Δημοσ.

Έχω σκάσει, από τα προκριματικά ακόμα, να βρω με ποια τραγούδια μοιάζουν κάποια από αυτα.

Της Βοσνίας το βρήκαμε...

Της Ρωσσίας νομίζω πως βρήκα με ποιο μοιάζει... 'Just A Man - I'm Sorry' :roll:

Κάποιος, χθες είπε πως μοιάζει με τραγούδι των TEXAS. Πράγματι φέρνει σε κάποιο σημείο με το 'Summer Son', αν το θυμάμαι καλά μιας κι έχω να το ακούσω μήνες...

Για της Κύπρου, standard είναι τραγούδι της Barbra Streisand. Η μικρούλα είναι ολοίδια! :shock:

Προς στιγμήν έχω κολλήσει με της Σερβίας, το οποίο μου θυμίζει κάτι μεταξύ 'Πολίτικης Κουζίνας' και πιθανόν κάποιου γνωστού παραδοσιακού Σέρβικου (η εισαγωγή με τα πνευστά) και σαν 1η σκέψη μου ήρθε πως η ίδια μελωδία υπάρχει και σε Ελληνικό παλιό τραγούδι... :roll:

Δημοσ.
kai kati akoma ... stous agones metraei i simmetoxi kai oxi i niki ...

sas 9imizei tipota auto ?

ΟΥΥΥΥ τι να σου πω! Πολλά!

Πέρα από την πλάκα, η Ευρώπη ψήφισε το καλύτερο τραγούδι, το πιο προτότυπο, δομημένο και ευχάριστο, ακόμα και περίεργο μπορείς να πεις. Οι Ουκρανοί δεν απέκτησαν ξαφνικά όλους τους γείτονες της Ευρώπης. Αυτό όποιος θέλει μπορεί να το δεχτεί, είναι αντικειμενικό και ορθό. Αν όχι, δεν πειράζει δεν έγινε και τίποτα, η Ελλάδα είναι έτσι κι αλλιώς από τις χειρότερες χώρες σε μουσική παιδεία στην Ευρώπη (τουλάχιστον) και αυτό το αποδεικνύει κάθε μέρα περίτρανα. Αντικειμενικό και αυτό... δυστυχώς. Άντε να τελειώνω, έχω δώσει ραντεβού να πάω στα σκυλάδικα... άντε γεια μας! 8)

Δημοσ.

Re paidia mou milate gia poiotita, gia aksia kai kourafeksala. I eurovision einai diagonismos pop elafrias mousikis (etsi egrafe sthn elliniki prokyriksi gia symmetoxi)... apo ekei kai pera epeidi den ksero pollous ellines na goustaroun thn pop, min thn parakolouthite. Ellada kypros panta antallazan 12ari , alla televoting exoume pleon... o kosmos psifizei. Dld skandinauikes xwres, baltikes xwres, kai agglia irlandia pou antalazan standar psilous vathmous giati den lene tpt ? I oi periptoseis belgiou, ollandias kai germanias pou skane 10aria kai 12aria sthn Tourkia (as einai kala oi tourkoi metanastes). To tragoudi tou rouva itan polly kalo gia eurovision... an stelname otidipote allo tha patone.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...