Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Ας σχολιάσουμε αυτά που βλέπουμε αυτή την στιγμή στη ΝΕΤ... :roll:
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μόλις πέρασε το Ισραήλ... Ελπίζει σε κάτι άραγε; Αν αυτό ήταν που ξεχώρισε στην χώρα του, πώς ήταν τα υπόλοιπα άραγε...; :roll:
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Πορτογαλία: Άθλιο τραγούδι... Απαράδεκτη ερμηνεύτρια... Συνέχεια μετά τις διαφημίσεις... :roll:
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μάλτα... Καλά... Δεν κάνω σχόλια... Αν συνεχίσουν έτσι, μας βλέπω νικητές.
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Γαλλία... Χλιαρό έως αδιάφορο... Η σειρά μας!
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Όχι επειδή ήταν ο Σάκης... Αλλά... ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ!!! Απίστευτη σκηνική παρουσία, πολλές εκπλήξεις από την συνοδεία... Λιγάκι κάτι δεν πηγαινε καλά με την φωνή αλλά μας αποζημίωσε με την χορογραφία!
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Ουκρανία: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!! Πολύ καλό τραγούδι, ΦΟΒΕΡΗ παρουσία! Νομίζω πως κινδυνεύουμε... :roll:
FISHERMAN Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Mpaa poly medieval skiniko kai krayges.....gia prwti foraaa lew SAKI DWSTA OLA!!!!! ante ntaglarotsolia mou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Λιθουανία: Θα μπορούσε να είναι καλό, αλλά παραμένει χλιαρό. Κανένα συναίσθημα... :roll: FISHERMAN, hehe! Είναι φαβορί! Τα έδωσε όλα!
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Αλβανία: Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα κάτι ιδιαίτερο από την Αλβανία... :roll: Ήταν μεγάλη έκπληξη όμως! Πάρα πολύ καλή φωνή, αρκετά καλό τραγούδι, όχι εξαιρετική παρουσία αλλά πολύ καλή ερμηνεία! Νομίζω πως θα πάρει καλή θέση. :roll:
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Κύπρος: Πολύ γλυκειά μουσική, πολύ καλή φωνή, υπέροχη ερμηνεία. Σε γενικές γραμμές μια αξιόλογη μπαλάντα. Σίγουρη θέση στον τελικό... Η νεαρή μου θύμισε την Barbra Streisand...
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 FYROM: Περίεργο τραγούδι, δεν ξέρω αν μου άρεσε. Παράξενη παρουσία, καλή ερμηνεία, καλούτσικη φωνή. Ίσως να έχει μέλλον... :roll:
nthanasis Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Ουκρανία: Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!!! Πολύ καλό τραγούδι' date=' ΦΟΒΕΡΗ παρουσία! Νομίζω πως κινδυνεύουμε... :roll: [/quote']Prosopika den mou arese katholou kai tosoi poloi xoreutes too much
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Σλοβενία: Χαρούμενο τραγούδι, ωραίο ντουέτο, ωραία παρουσία και των δύο. Το φιλί τους, συμπλήρωσε τρυφερά το όλο! Η μέλλουσα κυρία μου θύμισε την Celine Dion, πάρα πολύ.
Cristina Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Εσθονία: Γυναικείο group, όμορφα κορίτσια, ethnic ύφος, σε ανάλογο ύφος ενδυματολογικά. Χαρούμενο τραγούδι, με πολύ ωραία μουσική. Διαφορετικό... Κάτι ανάλογο με το περσινό του Βελγίου. Πολλές πιθανότητες για τον τελικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.