_teo7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Καλημερα, Το κονσεπτ εχει ως εξης. Δυο σπιτια το ενα διπλα στο αλλο με αποσταση των κοντινων τοιχων περιπου 4 μετρα. Το ενα σπιτι εχει συνδεση με ρουτερ κτλ το αλλο τιποτα απολυτως. Οποια συσκευη (λαπτοπ, κινητο, ταμπλετ) εχει δοκιμαστει για να πιασει το διπλανο wifi εχει πιασει ειτε ελαχιστο σημα ειτε καθολου. Δεν γνωριζω που βρισκεται το ρουτερ μεσα στο σπιτι αλλα και δεν εχω την ευκολια να παρεμβω με καποιο τροπο εκει (μιλαω για προτασεις που ισως περιλαμβανουν μεταβολες στο σπιτι αυτο). Το μονο που εχω ειναι τον κωδικο του wifi που μου παρειχε ο γειτονας. Οπως καταλαβετε προσπαθω να βρω ενα τροπο να συνδεομαι σε αυτο το wifi απο το σπιτι που ειμαι αξιοπρεπως. Σκεφτομουν καποια κεραια τυπου "ubiquiti nanostation loco m2 insomnia" που προτεινεται αρκετα εδω και μοιαζει αξιοπιστη αλλα προφανως η μονη λυση ειναι καλωδιο για να παιρνει και ρευμα (Καλωδιο απο εξω μεσα δεν ξερω αν επιτραπει να μπει δεδομενου οτι χρειαζεται τρυπα στον τοιχο). Παρακαλω για τις προτασεις σας Ευχαριστω
turbat0s Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δεν αγοράζεις ένα extender να το βάλει ο γείτονας στην πρίζα του και να τελειώσει το θέμα εύκολα?
_teo7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 @turbat0s Θα το έκανα αλλά γενικα θέλω να αποφύγω οποιοδήποτε εμπλοκή με τον γείτονα και με προσβάσεις στο σπίτι του
xsterg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 αγορασε εσυ ενα extender και βαλε το στον τοιχο που ειναι μεσοτοιχια με το σπιτι του γειτονα απο την δικη σου πλευρα.
RTW4ever Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Τους κινδύνους αν εσύ κάνεις παράνομες δραστηριότητες στο Ιντερνετ, τους ξέρει ο γείτονας; Αν ο γείτονας κάνει παρακολούθηση πακέτων στο δίκτυό του, εσύ είσαι εντάξει μ' αυτό;
xsterg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 υποθετω οτι τα παραπανω τα εχει λυσει ο φιλος. αλλα αυτο ειναι ενα ρισκο οταν συνδεεσαι σε ξενα δικτυα. δεν ξερεις ποιος εχει συνδεθει μαζι με εσενα και τι παρακολουθει...
_teo7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Γενικα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα από το γείτονα.Απλά δεν υπάρχει τόση άνεση ώστε να παρέμβω στην υποδομή του.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Με το λαπτοπ/κινητό βρες σε ποιο σημείο έχεiς πιο δυνατό σημα και βάλε εκεί ενα extender.
_teo7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/15798816/TP-LINK-TL-WA850RE-v6-Single-Band-2-4GHz.html Αυτο βλεπω παιζει πολυ και εχει καλες και αρκετες κριτικες. Να το δοκιμασω? Θα κανει δουλεια? Επισης καποια κεραια δεν θα ηταν πιο αποδοτικη λυση? Παρα τους περιορισμους που ισως υπαρχουν και εχω αναφερθει και αρχικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα