ilouko Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα , πήρα πρόσφατα το iPhone 12. Η apple αποφάσισε να μην βάλει φορτιστή ανταπτορα στην συσκευασία αλλά μόνο το καλώδιο type c. Εγώ είχα το 6s plus που σημαίνει πως είχα παλιούς φορτιστές usb της Apple που δεν είναι συμβατοί με το νέο καλώδιο . Προς το παρόν φορτίζω το iPhone με τον φορτιστή του 6s plus 5w. Τι μου προτείνετε να αγοράσω ; Υπάρχει φορτιστής type c για το 12 ; Στο Σκρουτζ ένας apple που κυκλοφορεί 18w λένε είναι μαϊμού . Μετά υπάρχει ο 20w της apple . Είναι εντάξει αυτός ; Δεν υπάρχει ένας νορμαλ φορτιστής αυθεντικός που να προτείνει η apple για τα νέα iPhone ; Όχι τόσα πολλά watt; πείτε μου ρε παιδιά έχω μπερδευτεί .
lamargos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/18358766/Anker-USB-Type-C-Wall-Adapter-Λευκό-Atom-PD-1.html Εγγύηση το όνομα Anker, πολύ μικρός γιατί είναι με τεχνολογία GaN, 30W USB-C Power Delivery, που σημαίνει ταχύτατη φόρτιση. Τον έχω και εγώ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Περισσότερα εδώ. Κάνε και μια αναζήτηση στο ίντερνετ για να βρεις και σχετικά βίντεο και κριτικές για τον συγκεκριμένο. Πολύ βολικός και γρήγορος ενώ μου κάνει εντύπωση που δε ζεσταίνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα