outlaw star Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Η πολύ καλή Z6 Full Frame Mirrorless της NIKON σε εξαιρετική τιμή στα1.289 € https://www.cptpapadakisphoto.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=10866 Επόμενη τιμή skroutz στα 1.599 € (γενικά εκεί παίζει) Αν δεν είχα παραγγείλει από grey market τη Fuji XT-30 θα τη χτύπαγα 1
omiros.nxs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Κακή εμπειρία από το κατάστημα. Εμενα με κορόιδευε αρκετό καιρό σε προηγούμενη αγορά. 2
APPLEGEEK Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, omiros.nxs είπε Κακή εμπειρία από το κατάστημα. Εμενα με κορόιδευε αρκετό καιρό σε προηγούμενη αγορά. ΔΗΛΑΔΗ ?
omiros.nxs Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν μου έστελνε την κάμερα που ειχα παραγγείλει σε προσφορά και ολο μου άλλαζε ημερομηνίες παράδοσης. (και δεν είμαι ο μόνος. μπες και διάβασε κριτικές!) Τελικά μου είπε αν θέλω να με εξυπηρετήσει μετά από 2-3 μήνες να την αγόραζα 40 ευρώ πάνω απο την τιμή που είχα αγοράσει. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από omiros.nxs 1 3
Ntinaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Ειναι απο τα χειροτερα καταστηματα. Απειρες φορες εχει συμβει αυτο. Και σε εμενα φυσικα. 2
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μια από τα ίδια και σε εμένα. Μακριά!! 2
sopen Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Και για εμένα πολύ δυσάρεστη εμπειρία στο παρελθόν. Αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει ας βάλει τουλάχιστον αντικαταβολή. 2
murcielago580 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μια απο τα ιδια κ σε εμενα σε μοντελο nikon d5300 kit σε προσφορα black friday 2016 η 2017. Περιμενα κανα μηνα και για να μου τη φερει κ ολο αλλαζε ημερομηνιες. 1
imvrios Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό δεν ήταν το κατάστημα με τις BenQ που τις έδινε σε σκοτωμένες τιμές, του έδωσε ο προμηθευτής λάθος μοντέλο και φρόντισε και το άλλαξε με το σωστό σε όσους αγόρασαν; Αυτή ήταν πολύ καλή εξυπηρέτηση. 1 1
thedrpapa Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Όλοι γνωρίζουν για το συγκεκριμένο κατάστημα και με το τι τρόπο λειτουργεί. Πρακτικά ζητάει μια προκαταβολή για να "παραγγείλει" το προϊόν και έτσι μπορεί να έχει αποθεματικό στα ταμεία του φυσικά χωρίς να πληρώνει τόκους και να κάνει τις συναλλαγές του. Το αν θα παραδώσει στον πελάτη προφανώς και δεν τους αφορά αφού αυτό το κάνουν χρόνια. Το θέμα είναι γιατί όλοι εσείς που έχετε παράπονα και σας έχουν κρατήσει 1-2 μήνες χρήματα χωρίς να σας παραδώσουν αυτό που θέλετε να αγοράσετε, δεν κάνετε μια καταγγελία στο ινστιτούτο του καταναλωτή; Να ξέρετε γενικά ότι τα πράγματα έχουν γίνει πιο αυστηρά και οι καταγγελίες μετράνε. Μην αφήνετε τέτοια πράγματα να πέφτουν κάτω όταν μιλάμε για χρήματα και για όρους που δεν τηρούνται μονομερώς. 6
outlaw star Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Παίδες σόρρυ δεν το ήξερα, όλο αυτό... Μια φορά κατά το παρελθόν πήρα ένα φακό από εκεί (φθηνό των 190 €), τον είχε όμως ετοιμοπαράδοτο. Οπότε ας κλειδωθεί.
ledbyzeppelin Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Έχει τακτική ο τύπος τελικά ! Κι εγώ είχα παραγγείλει κάμερα D750 της Νικον και έκανε καιρό να την φέρει! Είχα προεξοφλησει όλο το ποσό και ενώ την ειχε και καλά ετοιμοπαραδοτη μου το πήγαινε από βδομάδα σε βδομάδα, και με δικαιολογίες ότι μεταφέρθηκαν τα logistics, δε μου στελνε τίποτα ! Ε την μέρα πλέον που ζήτησα ακύρωση και τα λεφτά μου πίσω απ' το λογιστήριο , η κάμερα την επόμενη μέρα ήταν στην πόρτα μου!!!!! Και το θεϊκό, δεν είχε καν μέσα το τιμολόγιο , ούτε λόγος να γίνεται για τα δωράκια που μου τάξε για την ταλαιπωρία... Τίποτα δεν έκανε από όσα είπε. Απλά μακρυά!!! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα