Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Τις τελευταίες μέρες ο μικρός μου γιος δεν μπορεί να δει τους άλλους συμμετέχοντες στην τηλεκπαίδευση.βλέπει μόνο τον εαυτό του.Μέχρι πρόσφατα δεν είχε πρόβλημα καθώς και όταν μπαίνει από iPad βλέπει τους υπόλοιπους κανονικά.

υποψην χρησιμοποιεί windows 10 και η σύνδεση είναι vdsl 50.

μπορει να με βοηθεί κάποιος?

Δημοσ.

Δηλαδή εμφανίζει και τις άλλες κάμερες στην οθόνη αλλά είναι άδειες ή είναι ζουμαρισμένη η δική του κάμερα με αποτέλεσμα να μην βλέπει τους άλλους; Τον host τον βλέπει;

Στο webex συνδέεται με το app ή από τον browser; Όταν πατάει στο λινκ της σύνδεσης, αν έχεις το app θα ανοίξει αυτόματα. Αν το κλείσεις και επιστρέψεις στον browser σου γράφει από κάτω αν θέλεις να συνδεθείς μέσω browser. Πάτα εκεί και δες αν και στον browser σου κάνει τα ίδια.

Δημοσ.

Μου κάνει και στο app αλλά και στον browser τα ίδια.φαίνονται όλοι οι συνομιλητές σαν να έχουν τις κάμερες κλειστες.με το που μπω από iPad όλα καλά.

δεν βλέπω κανέναν ούτε τον host

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζω.ο υπολογιστής είναι παλιός (δεκαετίας) αλλά μέχρι πρόσφατα έπαιζε το Webex κανονικά 

Δημοσ.

15 ώρες πριν, Yiannis24 είπε

Δεν το γνωρίζω.ο υπολογιστής είναι παλιός (δεκαετίας) αλλά μέχρι πρόσφατα έπαιζε το Webex κανονικά 

Κανείς;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Φαντάζομαι ότι υπάρχει το μπλε εικονίδιο της κάμερας σε κάθε συμμετέχοντα. Δοκίμασες με άλλο browser; Τι λειτουργικό;

Ναι υπάρχει.και έχω δοκιμάσει με chrome και edge

Δημοσ.

Μέχρι πρόσφατα δούλευε.τι προτείνετε?γιατι να αγοράσω και μουράγιο μηχάνημα δεν υπάρχει δυνατότητα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτι ακόμα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να δημιουργήσεις έναν νέο χρήστη (διαχειριστή) και να δεις αν και εκεί κάνει τα ίδια.

Κάνε όμως μια τελευταία προσπάθεια να απεγκαταστήσεις το webex με το revo και να καθαρίσεις και τα κατάλοιπα.

Αν δεν πετύχει τίποτα, δεν βλέπω άλλη λύση από το φορμάτ και δεν μπορώ να βρω παρόμοια αναφορά στις αναζητήσεις.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...