kostaskeima Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια,εδω και λιγο καιρο παρατηρησα οτι το συστημα μου κολλάει πολύ εντονα ακομη και σε βασικες εργασιες π.χ browsing,YouTube,χωρις ακομα να προσδιορισω που μπορει να οφειλεται...ακουγεται επισης ηχος σαν γρατσουνισμα την στιγμη που γινεται..θεωρησα οτι φταιει ο παλιος HDD που ειχα και τον αντικατεστησα με εναν καινουργιο Barracuda του 1 TB.Ωστοσο,το προβλημα συνεχιζεται και ο ηχος γινεται ολο και πιο εντονος. Να αντικαταστησω καποιο part του συστηματος μου; Να κανω format ; Ακουω ιδέες Pc specs : (HDD)SEAGATE BARRACUDA 1 TB, (SSD)CRUCIAL BX 500 240 GB, (CPU)INTEL PENTIUM G4560, (GPU)MSI GTX 960, (MOTHERBOARD) GIGABYTE H310M, (RAM) KINGSTON HYPER X 4 GB
duffyduck Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απο θερμοκρασιες πως τα πας? Επισης ποιο τροφοδοτικο έχεις? Αρχικα: τεσταρε την μνημη με το memtest86. Συνηθως οταν freezαρει τυχαια, το πρωτο που ελεγχουμε ειναι την μνημη. https://www.memtest.org/ https://www.memtest86.com/ Τα Windows 10 εχουν το δικο τους εργαλειο για ελεγχο της μνημης. https://www.techrepublic.com/article/how-to-detect-bad-ram-with-the-windows-memory-diagnostic-tool/ Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από duffyduck
benign Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, kostaskeima είπε Καλησπερα παιδια,εδω και λιγο καιρο παρατηρησα οτι το συστημα μου κολλάει πολύ εντονα ακομη και σε βασικες εργασιες π.χ browsing,YouTube,χωρις ακομα να προσδιορισω που μπορει να οφειλεται...ακουγεται επισης ηχος σαν γρατσουνισμα την στιγμη που γινεται..θεωρησα οτι φταιει ο παλιος HDD που ειχα και τον αντικατεστησα με εναν καινουργιο Barracuda του 1 TB.Ωστοσο,το προβλημα συνεχιζεται και ο ηχος γινεται ολο και πιο εντονος. Να αντικαταστησω καποιο part του συστηματος μου; Να κανω format ; Ακουω ιδέες Pc specs : (HDD)SEAGATE BARRACUDA 1 TB, (SSD)CRUCIAL BX 500 240 GB, (CPU)INTEL PENTIUM G4560, (GPU)MSI GTX 960, (MOTHERBOARD) GIGABYTE H310M, (RAM) KINGSTON HYPER X 4 GB Οταν λες ''κολλαει΄΄ τι ακριβως εννοεις?Σταματαει να λειτουργει, ''παγωνει'' που λεμε και πρεπει να κανεις επανεκινηση η απλα ξαφνικα αρχιζει να λειτουργει πολυ αργα?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Καλώδια SATA αλλάξατε; Υπάρχει περίπτωση να χαλάσουν τα sata?
kostaskeima Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Θα το ελεγξω και θα ενημερωσω😁 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Από εδώ και κάτω. Πραγματικά απίστευτο, πως γίνεται να χαλαρώσει το sata από την στιγμή που το βάζουμε μόνο μια φορά και και μετά δεν το ξαναπειραζουμε? Ισως το είχε σε άλλα pc πριν. Άλλη αιτία δεν ξέρω αν υπάρχει... 2 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Εκτός αν ο hdd δονείται τόσο πολύ πια. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προχθές έκανα κάποιες αλλαγές στο πύργο μου και αφού τελείωσα έβαλα το GTA V να παίξω. Μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι μετά από μισό-ένα λεπτό κόλλησε για κάποια δευτερόλεπτα και αφού ξεκόλλησε έπαιξε 2-3 δεύτερα και με πέταξε έξω. Κλείνω O.C. κάρτας γραφικών, τα ίδια, κλείνω O.C. επεξεργαστή, τα ίδια. Λέω τα SATA θα είναι που από το στρίμωγμα κοντεύουν να σπάσουν. Τα χαλαρώνω όσο μπορώ ενεργοποιώ και όλα τα O.C. και μέχρι πριν 10 λεπτά που έπαιζα όλα εντάξη! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε Προχθές έκανα κάποιες αλλαγές στο πύργο μου και αφού τελείωσα έβαλα το GTA V να παίξω. Μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι μετά από μισό-ένα λεπτό κόλλησε για κάποια δευτερόλεπτα και αφού ξεκόλλησε έπαιξε 2-3 δεύτερα και με πέταξε έξω. Κλείνω O.C. κάρτας γραφικών, τα ίδια, κλείνω O.C. επεξεργαστή τα ίδια. Λέω τα SATA θα είναι που από το στρίμωγμα κοντεύουν να σπάσουν. Τα χαλαρώνω όσο μπορώ ενεργοποιώ και όλα τα O.C. και μέχρι πριν 10 λεπτά που έπαιζα όλα εντάξη! Τόσο πολύ ζορίζονταν τα sata? Κάτι μάθαμε και σήμερα 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα