piou13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας θα ήθελα τα φώτα σας γιατί έχω καεί... (παρατήρησα ότι όταν μικραίνω το παράθυρο του word) με κάποιο τρόπο αλλάζει η επικεφαλίδα. Βέβαια η αλλαγή φαίνεται όταν κλείνω το αρχείο και το ξανά ανοίγω. Στη φωτογραφία δείχνω τι εννοώ.
accipio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δεν κατάλαβα σε ποια ακριβώς αλλαγή αναφέρεσαι. Σε αυτό το μαύρο πλαίσιο που εμφανίζεται μπροστά από το κείμενο της επικεφαλίδας; Μήπως -αν είναι αυτό- θα έπρεπε να αλλάξεις τη γραμματοσειρά της για να μην εμφανίζεται;
piou13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 https://superuser.com/questions/238077/word-heading-number-blacked-out η λύση είναι αυτή!!
accipio Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Περίεργο πρόβλημα, δεν το έχω συναντήσει ποτέ. Τώρα δουλεύω την έκδοση 2013 του Office, και με την 2010 και 2007 που δούλευα πριν δεν το έχω δει - και χρησιμοποιώ το Word για κάμποσες ώρες κάθε μέρα, και εφαρμόζω συχνά στιλ Επικεφαλίδων. Ίσως επηρεάζει τις νεότερες εκδόσεις. Αλλά αφού βρήκες τη λύση όλα καλά.
piou13 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Τι να σε πω.. σημασία έχει ότι βρέθηκε η λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα