AfterForever Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Καλησπέρα. Βρήκα στην αποθήκη τα εξής ηχεία : http://www.3dsoundsurge.com/reviews/SoundWorksDigital/soundworksd.html Αυτά δε δουλεύουν. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ηχεία, αλλά κάτι με τον ενσωματωμένο ενισχυτή τους ή με το ενσύρματο χειριστήριο on/off & volume προφανώς. Εν πάσει περιπτώσει, σκέφτηκα μήπως είναι δυνατό να τα χρησιμοποιήσω στο αμάξι και μου γεννήθηκαν οι εξής απορίες : 1) Για να συνδεθεί woofer με ένα ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου χρειάζεται ξεχωριστό ενισχυτή ή εξαρτάται από το ίδιο το ραδιοκασετόφωνο (αν έχει δηλαδή έξοδο sub or something) ? 2) To woofer από που τροφοδοτείται με ρεύμα σε ένα αμάξι; Από το ραδιοκατετόφωνο; 3) Υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτώ και τα ηχεία; (βέβαια το που θα τα τοποθετήσω είναι άλλο θέμα...) Δώστε τα φώτα σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά
J.R Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 exo tin entiposi oti to exo dokimasei kai ego kai den doulepse. An exoun tin isia antistasi mporei kai na doulepsoun!!! NOMIZO
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Καταρχας ξεχασε το. Ομως επειδη σε τρωει η περιεργεια... Το Woofer που λες (subwoοfer δηλαδη) επειδη εχει δικο του ενισχυτη θελει 220 volt για τροφοδοσια(που θα τα βρεις στο car?) οποτε καταργεις τον ενσωματωμενο ενισχυτη και το συνδεσεις στην πηγη οπως ενα κοινο μεγαφωνο. Πρεπει να βαλεις και ενα πηνιο για να κοβει τις μεσαιες-ψηλες συχνοτητες. Τα αλλα ηχειακια πιθανον να παιξουν. Πολυ αμφιβαλω αν θα παιξει το συστημα αυτο, με τον ενισχυτη της πηγης σου και δεν συνισταται το ολο εγχειρημα.
AfterForever Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Όταν εννοούσα woofer, δεν εννοούσα όλο το κουτί αυτό, αλλά μόνο το ηχείο (το οποίο αν είναι το βγάζω και το βάζω σε άλλο κουτί ή το χώνω στην εταζέρα έτσι). Όταν λες τα άλλα ηχειάκια πιθανόν να παίξουν, πως θα συνδεθούν; Και ξαναρωτάω, για να συνδέσεις woofer, χρειάζεται ειδικός ενισχυτής ή εξαρτάται αποκλειστικά από το ραδιοκασετόφωνο;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δεν εχει δυναμη φιλε μου το ραδιοκασετοφωνο να παιξει το μεγαφωνο αυτο. Αν βαλεις εναν ενισχυτη θα το κουνησει το woofer και τα αλλα ηχεια,αλλα σου ξαναλεω οτι δεν αξιζει.
DIGITHEOS Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Φιλε AfterForever αν τα ηχεια ειναι αυτα που ειδα στην διευθυνση που παραθετεις πιστευω οτι δεν αξιζει τον κοπο να το βαλεις γιατι απο οτι ειδα το woofer ειναι μονο 22 watt και πιστευω οτι ειναι αρκετα μικρο για να εχει αποδοση ,να σκεφτεις οτι στο αυτοκινητο μου εχω δυο ηχεια 120 watt alpine και παλι δεν με καλυπτουν τοσο ικανοποιητικα στο μπασσο ,Φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.