Προς το περιεχόμενο

Mecool KM3 - Cosmote TV, Nova, Apps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Ξέρω ότι έχουν γραφτεί διάφορα για tv-box στο forum, απλώς είναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ. Επίσης, θέλω να λάβω απάντηση από πρόσφατες κριτικές και όχι από το 2019 ή το 2016 ακόμη που ίσως να μην ισχύουν τώρα.

1) Μετά από διάβασμα εδώ μέσα, κατάλαβα πως για να τρέξουν οι Go εκδόσεις Cosmote TV και Nova, θα πρέπει να είναι πιστοποιημένο από την google, οπότε, κατέληξα στο Mecool KM3. Είναι κάποιος εδώ μέσα που το έχει δοκιμάσει, ή γνωρίζει στα σίγουρα αν μπορώ να τρέξω τις εφαρμογές αυτές μέσω του Tv-Box αυτού; Ρωτάω γιατί έχω δει να προτείνουν μόνο το Xiaomi mi box, αλλά και το Mecook KM1 (και ένα της nvidia αν δεν κάνω λάθος, αλλά, είναι πανάκριβο και δεν θα ενδιαφερθώ καν για αυτό).

2) Θα ήθελα να κατεβάσω και άλλες εφαρμογές από το Play store, αλλά, έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται να κατεβούν όλες, όπως στα κινητά ή στα tablet. Πιο συγκεκριμένα, άμα θέλω να παίξω το "PES CLUB MANAGER". Υπάρχει δυνατότητα να παίξω ένα παιχνίδι σαν αυτό ή θέλει κανένα κόλπο άλλο; Ακόμη, αν εν τέλει μπορεί να τρέξει στο tv-box, γίνεται να το συγχρονίσω με το Google Play για να μην χάνω την πρόοδό μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μάλλον έβαλα το ερώτημά μου σε λάθος κατηγορία.
Το έγραψα εδώ τώρα, οπότε, τις απαντήσεις σας εδώ παρακαλώ.

Επεξ/σία από teolog
Δημοσ.

Μην μπερδεύεις το παιχνίδι με τα κανάλια,αν θες ποιοτικό δορυφορικό βάζεις ένα iptv σε ένα mag και τα έχεις όλα τα κανάλια μέσα, τώρα για παιχνίδι πρέπει να σκεφτείς κάτι άλλο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...