Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ] P20 black/purple 179€ @GERMANOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, F117 είπε

πολύ για μένα...motorola καλογραμμένο λειτουργικό....καθαρό..

Η κάμερα του είναι καλή; με ποιο άλλο κινητό συγκρίνεται; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thanasisxask είπε

Η κάμερα του είναι καλή; με ποιο άλλο κινητό συγκρίνεται; 

Στο gsmarena διαβάζω πολύ απογοητευτικά σχόλια για τις κάμερες.

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μου έστειλαν sms οτι το έδωσαν στα ελτα πριν 3 μέρες. σημερα μου εστειλαν οτι το εχει η speedex. οτι ναναι.

Τα ίδια και δω εσένα ανιχνεύεται ο αριθμός που σ έδωσαν στην σελίδα της speedex ;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Μηπως acs που ειπε πριν ο Γιατρος;

speedex και μόλις εμφάνισε εισοδο και έξοδο απο Δ/Κ (δεν ξερω τι ειναι αυτο) hub αθηνων.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

speedex και μόλις εμφάνισε εισοδο και έξοδο απο Δ/Κ (δεν ξερω τι ειναι αυτο) hub αθηνων.

εμενα τπτ ακομα😖

• Sad 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, ziaba είπε

Σήμερα είχαμε κίνηση 🤪

Screenshot_2020-12-23-15-21-45-198_com.android.chrome.jpg

εκει ειναι παντως και το δικο μου 24 ωρες μετα. εχω μιλησει με γερμανο γιατι λενε 5 εργασιμες και μου ειπαν οτι δεν εχουν θεμα τα κουριερ. θα κάνουμε γλέντι αν δεν ερθει σε 5 εργασιμες.

Δημοσ.

Από 21/12 και την "εξαγωγή από Δ/Κ", δεν υπάρχει εξέλιξη. Αν παραλάβουμε μέχρι τις 31/12 καλά θα είναι.

5 εργάσιμες από πότε ; από την μέρα της παραγγελίας ; Γιατί από τότε έχει περάσει 1+ εβδομάδα.

Δημοσ.
Στις 24/12/2020 στις 4:33 ΜΜ, volleyball είπε

Από 21/12 και την "εξαγωγή από Δ/Κ", δεν υπάρχει εξέλιξη. Αν παραλάβουμε μέχρι τις 31/12 καλά θα είναι.

5 εργάσιμες από πότε ; από την μέρα της παραγγελίας ; Γιατί από τότε έχει περάσει 1+ εβδομάδα.

Μακάρι γιατί το αγόρασα για δώρο  Πρωτοχρονιάς. Επίσης με νοιάζει η επιστροφή της eurobank ούτε κει είδα κάποιο φως ....

Δημοσ.

https://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Postal/FAQ/index.html#Question12

16. Ποιο είναι το ποσό της αποζημίωσης που δικαιούμαι σε κάθε περίπτωση;

Η ταχυδρομική επιχείρηση

1. για αποδεδειγμένη απώλεια ή ολική κλοπή ή ολική καταστροφή του περιεχομένου
    • φακέλου, το οποίο φέρει μονοσήμαντα ορισμένο αριθμό αποστολής, καταβάλλει ελάχιστη αποζημίωση 50€ και μέγιστη αποζημίωση 70€ και επιστρέφει το ταχυδρομικό τέλος για τη συγκεκριμένη αποστολή.
    • δέματος καταβάλλει ελάχιστη αποζημίωση 100€ και μέγιστη αποζημίωση 400€ και επιστρέφει το καταβληθέν ταχυδρομικό τέλος για τη συγκεκριμένη αποστολή.
  2. για αποδεδειγμένη μερική απώλεια ή μερική κλοπή ή μερική καταστροφή περιεχομένου φακέλου με μονοσήμαντα ορισμένο αριθμό αποστολής και δέματος, καταβάλλει αποζημίωση ίση με την πραγματική αξία της απώλειας ή κλοπής ή καταστροφής με την προϋπόθεση ότι δεν υπερβαίνει το ποσό της αποζημίωσης για απώλεια ή ολική κλοπή ή ολική καταστροφή.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...