thanasisxask Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, cookmangr είπε Μια ερώτηση Ο Γερμανός έχει και το Motorola g9 plus στα 179 ευρώ με 128gb Αξίζει? Φίλε έχει τεράστιο μέγεθος για κινητό.
cookmangr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Έχω το xiaomi mia2 και νομίζω η διαφορά είναι 1.5 εκατοστό
koslol8 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μπορείτε να παρετε τηλέφωνο σε καποιο κατάστημα της περιοχης σας να δειτε αν ειναι διαθεσιμο. Αν ειναι, το κανετε κρατηση, σας στελνουν sms για τη μετακινηση σας στο καταστημα, πηγαινετε το παραλαμβανετε επιτοπου και πληρωνετε με καρτα eurobank για να ειστε σιγουροι οτι θα παρετε την επιστροφή. Ουτε πληρωμη μεσω σαιτ, ουτε αναμονη για το ποτε θα παραλάβετε το κινητο.
greekbusters Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ πάντως κάλεσα τηλεφωνικώς στο τοπικό κατάστημα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου φέρουν το ποκο που με ενδιαφέρει στο κατάστημα και να το πληρώσω εκεί, παρά μονο με προπληρωμή (είτε κατάθεση είτε κλασικά από το σαιτ με παραλαβή από κατάστημα). Μάλλον είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε υπαλλήλου και αν έχει την διάθεση να βοηθήσει η όχι από τι κατάλαβα.
runner69 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, iceman είπε Στους βασικους ορους του προγραμματος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ειναι να γινεται η συναλλαγή της κάρτας με μηχανάκι της τράπεζας. Αν ισχυει το ιδιο και στη διαδικτυακή πληρωμή ενδέχεται να υπάρχει θέμα! Προσωπικά συναλλαγές με επιστροφή τις κάνω πάντα με φυσικό τρόπο στο καταστημα να δω επιτόπου το απόκομμα! Δεν τους εχω καμία εμπιστοσύνη. Στην καλύτερη σου βγάζουν την πίστη να σου πιστώσουν την επιστροφή! 4 ώρες πριν, iceman είπε Το έχω διαβάσει σε όρους προωθητικής και μου έχει συμβεί και τσακωνόμουν με τον Ταμία. Πρέπει ο ταμιας στις επιλογές τράπεζας που του βγαζει το pos να επιλέξει τη eurobank ή να χρησιμοποιήσει ξεχωριστό μηχανημα που η συναλλαγή παει απευθείας μεσω eurobank για να παρεις την επιστροφή. Αντίστοιχα ισχύει για την εθνική και τους πόντους go κλπ.. Το παν είναι να πάρει όλη την προμηθεια η εκδότρια της κάρτας τράπεζα. Και ελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει να μην παρω την επιστροφή εγώ δεν το ρισκάρω. Εφοσον δεν μου επιτρέπουν να πάω στο καταστημα να παραλαβω έστω την αγορά μου να κάνω και τη συναλλαγή εκεί να δω επιτόπου το απόκομμα, δεν θα αγοράσω τίποτα! H επιστροφή στη Eurobank-germano πλεον γινεται μονο αν πληρωσεις Online στο eshop του και όχι από κατάστημα. Αρα αυτο με το POS δεν υφισταται στην προκειμένη. Επίσης το με ποιο e-commerce συνεργαζεται ο γερμανος για να πραγματοποιησει τη συναλλαγή δεν εχει απολυτως καμια σχεση με τους ποντους. Με ένα e-commerce θα συνεργάζεται, οχι με 15.
ziaba Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μου ήρθε email ότι το έστειλαν με τα ΕΛΤΑ courier αλλά ο κωδικός αποστολής είναι μόνο αριθμοί και δεν βγάζει τίποτα στο site των ΕΛΤΑ
volleyball Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Αν έχουν περάσει 2-3 εργάσιμες από την παραγγελία, δοκίμασε να βάλεις τον αριθμό αποστολής στη speedex να δεις αν σου βγάζει κάτι.
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πραγματικα τι παιζει ; 0106468XXXXX ολο αριθμοι και Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό λεει σε ολα μια βδομαδα τωρα .Παντα με Ελτα κουριερ στελνει γερμανος και οτε . Τα απλα ελτα εχουν ενα PP μπροστα KAI στο τελος GR αν θυμαμαι . Δοκιμασα κα speedex τιποτα Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από Mhlogiatros
athanaso77 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Αν είναι μόνο αριθμοί, πιθανότατα να το έχουν στείλει με άλλη εταιρία. Δοκιμάστε και στην ACS.
captaintzim Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ziaba είπε Μου ήρθε email ότι το έστειλαν με τα ΕΛΤΑ courier αλλά ο κωδικός αποστολής είναι μόνο αριθμοί και δεν βγάζει τίποτα στο site των ΕΛΤΑ Αλλη εταιρεία τα ΕΛΤΑ και άλλη τα ΕΛΤΑ Κούριερ. Μπες στη δική τους εφαρμογή αναζητήσεων δεμάτων https://www.elta-courier.gr/search 1
mtriandros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Θυγατρικη των ΕΛΤΑ ειναι, αλλα το ιδιο πραγμα ειναι κατι σαν δημοσιο, σκετη ταλαιπωρια, και ελατε απο εδω αν θελετε να το παρετε γρηγορα, αντε στην COVID free ουρα και περιμενε, απορω γιατι λεγετε πορτα-πορτα και χρεωνει γι αυτο ?
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε σεις τελικα το φέρνει η ACS ! Track & Trace δε λειτουργει αλλαζουνε και πασες απο elta courrier σε speedex . Speedex και γενικη εδω ειναι οτι χειροτερο ... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από Mhlogiatros
definitio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 η ACS αν δεν σε βρει μια φορά σπίτι πλέον δεν ξαναφέρνει το πακέτο, πρέπει να πας από το κατάστημα...
ziaba Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, captaintzim είπε Αλλη εταιρεία τα ΕΛΤΑ και άλλη τα ΕΛΤΑ Κούριερ. Μπες στη δική τους εφαρμογή αναζητήσεων δεμάτων https://www.elta-courier.gr/search Εννοούσα σελίδα ΕΛΤΑ κούριερ απλά να ξες οι αριθμοί τους παίζουν και στις 2 σελίδες Τεσπά μετά από επικοινωνία μαζί τους μου λένε ότι ο αριθμός είναι speedex τον βάζω στην σελίδα της speedex πάλι τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις