Προς το περιεχόμενο

[ΤΕΛΟΣ] P20 black/purple 179€ @GERMANOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cookmangr είπε

Μια ερώτηση

Ο Γερμανός έχει και το Motorola g9 plus στα 179 ευρώ με 128gb

Αξίζει?

Φίλε έχει τεράστιο μέγεθος για κινητό. 

Δημοσ.

Μπορείτε να παρετε τηλέφωνο σε καποιο κατάστημα της περιοχης σας να δειτε αν ειναι διαθεσιμο.

Αν ειναι, το κανετε κρατηση, σας στελνουν sms για τη μετακινηση σας στο καταστημα, πηγαινετε το παραλαμβανετε επιτοπου και πληρωνετε με καρτα eurobank για να ειστε σιγουροι οτι θα παρετε την επιστροφή.

Ουτε πληρωμη μεσω σαιτ, ουτε αναμονη για το ποτε θα παραλάβετε το κινητο.

Δημοσ.

Εγώ πάντως κάλεσα τηλεφωνικώς στο τοπικό κατάστημα και μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου φέρουν το ποκο που με ενδιαφέρει στο κατάστημα και να το πληρώσω εκεί, παρά μονο με προπληρωμή (είτε κατάθεση είτε κλασικά από το σαιτ με παραλαβή από κατάστημα). Μάλλον είναι στην ευχέρεια του εκάστοτε υπαλλήλου και αν έχει την διάθεση να βοηθήσει η όχι από τι κατάλαβα. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, iceman είπε

Στους βασικους ορους του προγραμματος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ειναι να γινεται η συναλλαγή της κάρτας με μηχανάκι της τράπεζας.

Αν ισχυει το ιδιο και στη διαδικτυακή πληρωμή ενδέχεται να υπάρχει θέμα! 

Προσωπικά συναλλαγές με επιστροφή τις κάνω πάντα με φυσικό τρόπο στο καταστημα να δω επιτόπου το απόκομμα! 

Δεν τους εχω καμία εμπιστοσύνη. Στην καλύτερη σου βγάζουν την πίστη να σου πιστώσουν την επιστροφή! 

4 ώρες πριν, iceman είπε

Το έχω διαβάσει σε όρους προωθητικής και μου έχει συμβεί και τσακωνόμουν με τον Ταμία. 

Πρέπει ο ταμιας στις επιλογές τράπεζας που του βγαζει το pos να επιλέξει τη eurobank ή να χρησιμοποιήσει ξεχωριστό μηχανημα που η συναλλαγή παει απευθείας μεσω eurobank για να παρεις την επιστροφή.

Αντίστοιχα ισχύει για την εθνική και τους πόντους go κλπ.. 

Το παν είναι να πάρει όλη την προμηθεια η εκδότρια της κάρτας τράπεζα.

Και ελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει να μην παρω την επιστροφή εγώ δεν το ρισκάρω.

Εφοσον δεν μου επιτρέπουν να πάω στο καταστημα να παραλαβω έστω την αγορά μου να κάνω και τη συναλλαγή εκεί να δω επιτόπου το απόκομμα, δεν θα αγοράσω τίποτα! 

H επιστροφή στη Eurobank-germano πλεον γινεται μονο αν πληρωσεις Online στο eshop του και όχι από κατάστημα. Αρα αυτο με το POS δεν υφισταται στην προκειμένη. Επίσης το με ποιο e-commerce συνεργαζεται ο γερμανος για να πραγματοποιησει τη συναλλαγή δεν εχει απολυτως καμια σχεση με τους ποντους. Με ένα e-commerce θα συνεργάζεται, οχι με 15.

Δημοσ.

Μου ήρθε email ότι το έστειλαν με τα ΕΛΤΑ courier αλλά ο κωδικός αποστολής είναι μόνο αριθμοί και δεν βγάζει τίποτα στο site των ΕΛΤΑ 

Δημοσ.

Αν έχουν περάσει 2-3 εργάσιμες από την παραγγελία, δοκίμασε να βάλεις τον αριθμό αποστολής στη speedex να δεις αν σου βγάζει κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικα τι παιζει ; 0106468XXXXX ολο αριθμοι και Δεν υπάρχει καταχώριση για τον αριθμό λεει σε ολα μια βδομαδα τωρα .Παντα με  Ελτα κουριερ στελνει γερμανος και οτε . Τα απλα ελτα εχουν ενα PP μπροστα KAI στο τελος GR  αν θυμαμαι . Δοκιμασα κα speedex τιποτα 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ziaba είπε

Μου ήρθε email ότι το έστειλαν με τα ΕΛΤΑ courier αλλά ο κωδικός αποστολής είναι μόνο αριθμοί και δεν βγάζει τίποτα στο site των ΕΛΤΑ 

Αλλη εταιρεία τα ΕΛΤΑ και άλλη τα ΕΛΤΑ Κούριερ. Μπες στη δική τους εφαρμογή αναζητήσεων δεμάτων

https://www.elta-courier.gr/search

• Like 1
Δημοσ.

Θυγατρικη των ΕΛΤΑ ειναι, αλλα το ιδιο πραγμα ειναι κατι σαν δημοσιο, σκετη ταλαιπωρια, και ελατε απο εδω αν θελετε να το παρετε γρηγορα, αντε στην COVID free ουρα και περιμενε, απορω γιατι λεγετε πορτα-πορτα και χρεωνει γι αυτο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε σεις τελικα το φέρνει η ACS ! Track & Trace δε λειτουργει αλλαζουνε και πασες απο elta courrier σε speedex . 

Speedex και γενικη εδω ειναι οτι χειροτερο ...

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, captaintzim είπε

Αλλη εταιρεία τα ΕΛΤΑ και άλλη τα ΕΛΤΑ Κούριερ. Μπες στη δική τους εφαρμογή αναζητήσεων δεμάτων

https://www.elta-courier.gr/search

Εννοούσα σελίδα ΕΛΤΑ κούριερ απλά να ξες οι αριθμοί τους παίζουν και στις 2 σελίδες 

Τεσπά μετά από επικοινωνία μαζί τους μου λένε ότι ο αριθμός είναι speedex τον βάζω στην σελίδα της speedex πάλι τίποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...