nk9 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, volleyball είπε Στις καλές προσφορές που τα κομμάτια είναι λίγα, είναι και λίγο δίκοπο μαχαίρι να ανοίξεις θέμα. Μπορεί μέχρι να γίνει αυτό να βγει εξαντλημένο το προϊόν. Σήμερα μίλαγα με φιλαράκι που ψάχνει κινητό και μου λέει είχα βρει στον Γερμανό ένα καλό, αλλά για λίγο μέχρι να το παραγγείλω βγήκε εξαντλημένο. Του λέω ποιο το Honor 20, μου λέει όχι το Huawei P Smart Pro στα 169€ (αυτό συγκρίνεται με το Honor 20 που συζητάμε) και όντως φαίνεται σε αυτή την τιμή εξαντλημένο. https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/huawei-p-smart-pro/?productId=20391385 Δεν ξέρω για πόσο έπαιζε διαθέσιμο σε αυτήν την τιμή. Το βάζω μήπως κάποιος το βρει (όπως και Honor 20) στο μαγαζί της περιοχής του, κάποιες φορές γίνεται και αυτό. Το Honor 20 δεν συγκρίνεται με το Huawei P Smart Pro αλλά με το Nova 5t που ουσιαστικά είναι το ίδιο τηλέφωνο. Να επισημάνω ότι το P Smart Pro έχει τον Kirin 710F, ενώ τα άλλα δύο τον 980. Ως προς το Honor, τηλεφώνησα σήμερα στον Γερμανό και μου είπαν ότι το σύστημά τους δεν το δείχνει διαθέσιμο σε κάποιο φυσικό κατάστημα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από nk9
runner69 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το κάνουν για τις περιπτώσεις που ακυρώσει κάποιος την παραγγελία ενώ θα έχει ήδη εξαργυρώσει τους πόντους, τουλάχιστον αυτό ανέφερε 1 μέλος του forum. Συμφωνώ και είναι απόλυτα λογικό και κατανοητό αλλά στη δική μου περίπτωση εχουν περάσει 24 μέρες από την παραλαβή και το δικαίωμα της επιστροφής είναι 14 μέρες. Αρα δεν δικαιολογείται καθυστέρηση εδώ και 10 μέρες. Όχι τίποτα άλλο, απλά με το νέο χρόνο θα ξεκινήσει ο αντίστοιχος "αγώνας" καλυψης του αφορολόγητου ενώ φέτος θα έχεις πιάσει το στόχο και έτσι θα ήταν ευκαιρία να αξιοποιήσεις τους πόντους τώρα. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από runner69
ziaba Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 το πήρα χθες για δώρο... έδωσα κάτι παραπάνω σε σχέση με το smart 2019 που είδα άλλα εδώ μιλάμε για μαζεμένη συσκευή με 10nm επεξεργαστή, μνήμη ufs, ois με manual ρυθμίσεις και led ειδοποιήσεων από ελληνική αντιπροσωπία, ποιότητά huawei νταξ η μπαταρία δεν είναι για power user ούτε οθόνη που σκοτώνει άλλα για 179€ - 10% στην πόρτα το θεωρώ αρκετά κάλο 1
AntiCambeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ziaba είπε το πήρα χθες για δώρο... έδωσα κάτι παραπάνω σε σχέση με το smart 2019 που είδα άλλα εδώ μιλάμε για μαζεμένη συσκευή με 10nm επεξεργαστή, μνήμη ufs, ois με manual ρυθμίσεις και led ειδοποιήσεων από ελληνική αντιπροσωπία, ποιότητά huawei νταξ η μπαταρία δεν είναι για power user ούτε οθόνη που σκοτώνει άλλα για 179€ - 10% στην πόρτα το θεωρώ αρκετά κάλο Ποιό κινητό είχες; ΥΓ: Οσοι το επιλέξατε, είχατε κατώτερο κινητό, ισάξιο η καλύτερο;Το πήρατε για αντικατάσταση η ως δεύτερο; Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από AntiCambeR
ziaba Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ποιό κινητό είχες; ΥΓ: Οσοι το επιλέξατε, είχατε κατώτερο κινητό, ισάξιο η καλύτερο;Το πήρατε για αντικατάσταση η ως δεύτερο; το πήρα για δώρο τώρα έχει το iphone se απ τα bf του 2015😀
Doubt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, koslol8 είπε Μονο πληρωμή μέσω σαιτ με αφήνει να κάνω, οπότε βάζω εκεί την κάρτα eurobank και κάποια στιγμή θα πιστωθεί η επιστροφή χρημάτων ; Είδες τους όρους της "επιστροφής";
definitio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Από Γερμανό και το Honor View 20 6/128Gb στα 299€ φαίνεται καλή προσφορά, αν και πέρυσι διαβάζω είχε πέσει και χαμηλότερα (~250€) https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/honor-view-20-dual-128gb/?productId=20380378&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-878238802603089+356333996501696280+-128022028069091423 Αλλά ~300€ χωρίς 5G πλέον είναι κάπως... Μού αρέσει που δεν έχει τις αστείες 5απλές κάμερες του τελευταίου έτους, αλλά και οι εντυπώσεις από τη κύρια είναι μετριασμένες σε σχέση με όταν πρωτοβγήκε...(συγκρίνετε πχ τις φωτογραφίες αντί για τα λόγια - τα κριτήρια έχουν αλλάξει - μεταξύ Honor View 20 και Poco X3 στο gsmarena)
iceman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τετοιες προσφορες και με το αστειο click away ενώ ολες οι ναυαρχιδες του δικτυου καταστημάτων δεν λειτουργουν να τις βρασω. Ειδικά οταν σε υποχρεωνουν να κανεις click away αφου οι κουριερ εχουν κλαταρει χωρις δυνατοτητα πληρωμης στο καταστημα (παρανόμως) και σε πανε υποχρεωτικα να τους δωσεις καρτα διαδικτυακα. Και το χειρότερο είναι ότι όταν πας να τους δώσεις κάρτα σε βγάζει σε σελίδα της Εθνικής με αποτέλεσμα να ειναι αμφιβολο αν θα πάρεις την επιστροφή … Καλα για αγορα με τιμολόγιο χωρις ΦΠΑ γελανε και τα τσιμέντα! Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια! Από εμενα δεν θα παρουν σεντ αυτή την περίοδο! Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από iceman 1 1
nk9 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, iceman είπε Τετοιες προσφορες και με το αστειο click away ενώ ολες οι ναυαρχιδες του δικτυου καταστημάτων δεν λειτουργουν να τις βρασω. Ειδικά οταν σε υποχρεωνουν να κανεις click away αφου οι κουριερ εχουν κλαταρει χωρις δυνατοτητα πληρωμης στο καταστημα (παρανόμως) και σε πανε υποχρεωτικα να τους δωσεις καρτα διαδικτυακα. Και το χειρότερο είναι ότι όταν πας να τους δώσεις κάρτα σε βγάζει σε σελίδα της Εθνικής με αποτέλεσμα να ειναι αμφιβολο αν θα πάρεις την επιστροφή … Καλα για αγορα με τιμολόγιο χωρις ΦΠΑ γελανε και τα τσιμέντα! Μιλάμε για καραγκιοζιλίκια! Από εμενα δεν θα παρουν σεντ αυτή την περίοδο! Το ποια τράπεζα θα διεκπεραιώσει τη συναλλαγή δεν έχει καμία σχέση με την τράπεζα που θα κάνει την πληρωμή. Μία χαρά θα πάρεις τους πόντους σου. Μην μπερδεύεσαι. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από nk9
mphxths Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια το κινητο ειναι τιμιο για μια τιμη μαξ μεχρι 150 ευρω. Ειναι διετιας , εχει παρει ανδροιδ 10 και δεν θα παρει τιποτα αλλο εκτος απο security updates για μεχρι καποιο διαστημα. Κανω copy/paste τα υπερ/κατα που εχω γραψει σε αλλο φορουμ. Υπερ 1. Σχετικα δυνατος επεξεργαστης , αναλογικα για την χρονια που κυκλοφορησε. 2. Πολυ γρηγορος fingerprint sensor. Απο τους γρηγοροτερους που εχω ζησει. 3. Καμερα. Σε συνθηκες καλου φωτισμου , βγαζει πολυ καλες φωτος και τιμια βιντεος. Σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου δεν ειναι και τοπ. 4. super slow motion (960fps) για οποιον παιζει με αυτα τα πραγματα. 5. 24mp στην selfie camera για οποιον ειναι του σπορ αυτου. 6. Οθονη αξιοπρεπης. 7. Διαρκεια μπαταριας , αξιοπρεπη για το μεγεθος της. Κατα 1. Πηρε Ανδροιδ 10 και δεν παει παρακατω. 2. Δεν παιρνει sd card οποτε τα 64 μπορει να ειναι για καποιους λιγα. 3. Η μπαταρια για καποιους ισως να ειναι ανεπαρκη αναλογως την χρηση. 4. Δεν εχει 3.5mm υποδοχη αλλα περιεχει adapter usb-c -> 3.5mm στην συσκευασια. 5. Δεν εχει amoled οθονη για οποιον αγαπα τις amoled 6. Υπαρχει σε ολα τα huawei (στα περισσοτερα βασικα ) μια ταση το software της καμερας να ρετουσαρει υπερ του δεοντος τις φωτογραφιες. Δεν ειναι ο,τι το καλυτερο πολλες φορες. 7. Δεν ξερω αν ειναι τοσο πολυ value for money. Με λιγο περισσοτερα λεφτα υπαρχουν πιο δυνατα κινητα. ---- Δωστε ιδιαιτερη σημασια στο ΚΑΤΑ #2 , μιας και μιλαμε για 64αρι στην προσφορα , σωστα? Το εχω τουλαχιστον εδω και ενα χρονο και δεν εχω παραπονο απο το κινητο..για οποιαδηποτε απορια ρωτηστε και αν μπορω , θα απαντησω... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από mphxths 1
iceman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/12/2020 στις 3:54 ΜΜ, nk9 είπε Το ποια τράπεζα θα διεκπεραιώσει τη συναλλαγή δεν έχει καμία σχέση με την τράπεζα που θα κάνει την πληρωμή. Μία χαρά θα πάρεις τους πόντους σου. Μην μπερδεύεσαι. Στους βασικους ορους του προγραμματος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ειναι να γινεται η συναλλαγή της κάρτας με μηχανάκι της τράπεζας. Αν ισχυει το ιδιο και στη διαδικτυακή πληρωμή ενδέχεται να υπάρχει θέμα! Προσωπικά συναλλαγές με επιστροφή τις κάνω πάντα με φυσικό τρόπο στο καταστημα να δω επιτόπου το απόκομμα! Δεν τους εχω καμία εμπιστοσύνη. Στην καλύτερη σου βγάζουν την πίστη να σου πιστώσουν την επιστροφή! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από iceman
Doubt Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, iceman είπε Στους βασικους ορους του προγραμματος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ειναι να γινεται η συναλλαγή της κάρτας με μηχανάκι της τράπεζας. Που το λέει αυτό;
iceman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Doubt είπε Που το λέει αυτό; Το έχω διαβάσει σε όρους προωθητικής και μου έχει συμβεί και τσακωνόμουν με τον Ταμία. Πρέπει ο ταμιας στις επιλογές τράπεζας που του βγαζει το pos να επιλέξει τη eurobank ή να χρησιμοποιήσει ξεχωριστό μηχανημα που η συναλλαγή παει απευθείας μεσω eurobank για να παρεις την επιστροφή. Αντίστοιχα ισχύει για την εθνική και τους πόντους go κλπ.. Το παν είναι να πάρει όλη την προμηθεια η εκδότρια της κάρτας τράπεζα. Και ελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει να μην παρω την επιστροφή εγώ δεν το ρισκάρω. Εφοσον δεν μου επιτρέπουν να πάω στο καταστημα να παραλαβω έστω την αγορά μου να κάνω και τη συναλλαγή εκεί να δω επιτόπου το απόκομμα, δεν θα αγοράσω τίποτα! Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από iceman
cookmangr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μια ερώτηση Ο Γερμανός έχει και το Motorola g9 plus στα 179 ευρώ με 128gb Αξίζει?
F117 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, cookmangr είπε Μια ερώτηση Ο Γερμανός έχει και το Motorola g9 plus στα 179 ευρώ με 128gb Αξίζει? πολύ για μένα...motorola καλογραμμένο λειτουργικό....καθαρό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις