Konos93 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) έχει ασχοληθεί κανείς με εκτύπωση σε μπλουζάκια(αχαχα) έχει να δώσει συμβουλές για κάνα πρόγραμμα, κάποια μέθοδο; έστω ότι έχουμε ένα σχέδιο σε Α0 σκαναρισμα ή φωτογράφιση ,επεξεργασία και εκτύπωση; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από Konos93
papoys1 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Konos93 είπε έχει ασχοληθεί κανείς με εκτύπωση σε μπουζούκια; έχει να δώσει συμβουλές για κάνα πρόγραμμα, κάποια μέθοδο; έστω ότι έχουμε ένα σχέδιο σε Α0 σκαναρισμα ή φωτογράφιση ,επεξεργασία και εκτύπωση; Στο θέμα λες μπλουζάκια στο κείμενο είδα μπουζούκια. Για μπλουζάκι έχω κάνει με σιδερότυπα. Πήρα από πλαίσιο η 10άδα ειδική για αυτό το σκοπό (υπάρχουν για ανοιχτόχρωμα και σκουρόχρωμα μπλουζάκια) εκτύπωσα την εικόνα της αρεσκείας μου και σιδέρωμα στο μπλουζάκι. Εντάξει δεν είναι επαγγελματική εικόνα αλλά αρκετά καλή. Υπόψιν ότι θέλεις inkjet εκτυπωτή. laser δεν κάνει.
Ghostigorrr Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Καλησπερα ασχοληθηκα και εγω με τη σιδεροτυπια οπως ειπα και ο φιλος με αυτες τις κολλες απο το πλαισιο, αλλα δεν γινεται να τυπωσεις κατι χωρις backgroun οποτε καθομουν και εκοβα τα χαρια και τα εκανα και χαλια. Θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να τυπωσω κατι χωρις το background ? Ευχαριστω προκαταβολικα
Jos3ph Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μετατροπή inject εκτυπωτή , ειδικά μελάνια , σιδέρωμα για 2-3 λεπτά με επιμονή , αλλιώς παίρνεις και την πρέσσα για μπλούζες ήμουν σε εργαστήριο τις προάλλες , χρονοβόρο και πολύ ρεύμα.
pp6210 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 και ενα εξίσου βασικό, θα πρέπει να εκτυπώσεις mirror image πάνω στο χαρτί, για να αποτυπωθεί σωστά η εκτύπωση στο μπλουζάκι... αν δεν το εχει ο εκτυπωτής σου θα πρέπει να το κανεις με image processing... Για μένα το βασίκο stopper είναι το background που αναφέρθηκε πιο πάνω....
nvel Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 το background πρέπει να το μετατρέψεις σε διάφανες για να μην τυπώνεται. Σε μαγαζιά έχει 10-15 μαζί με το tshirt γιατί ασχολείστε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα