Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, imvrios είπε

OK, μόνο που ούτε το convert μέσω του Kindle email σου υποστηρίζεται για epub αρχεία. Ή με το Calibre το κάνεις ή με κάποια από τις πολλές online υπηρεσίες που υπάρχουν.

Έχω κάνει epub convert μέσω email. Έχει καμία εβδομάδα πάνω κάτω.. μήπως έβαλαν support τώρα τελευταία; Ήταν η πρώτη φορά που έστειλα epub μέσω email. Όπως και να έχει ..σαν το Calibre τίποτα!

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Crystallization είπε

Έχω κάνει epub convert μέσω email. Έχει καμία εβδομάδα πάνω κάτω.. μήπως έβαλαν support τώρα τελευταία; Ήταν η πρώτη φορά που έστειλα epub μέσω email. Όπως και να έχει ..σαν το Calibre τίποτα!

Όχι δεν έχεις κάνει και δεν υποστηρίζεται: https://www.amazon.com/gp/sendtokindle/email

Μάλλον θα το είχες στείλει έτοιμο.

Επίσης, μπορείς να σετάρεις το Calibre να κάνει το conversion και αυτόματα να στέλνει το τελικό αρχείο στο kindle email σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, imvrios είπε

Όχι δεν έχεις κάνει και δεν υποστηρίζεται: https://www.amazon.com/gp/sendtokindle/email

Μάλλον θα το είχες στείλει έτοιμο.

Επίσης, μπορείς να σετάρεις το Calibre να κάνει το conversion και αυτόματα να στέλνει το τελικό αρχείο στο kindle email σου.

Το calibre κανει αυτοματα την μετατροπη πριν το στειλει με email. 

Εχω kindle (6"), pocketbook (7.8"), και ειχα παλιοτερα το kobo aura (6.8"). 

Για τα δικα μου γουστα αλλα και οποιου αλλου τα εχει δει απο κοντα, το καλυτερο form factor ειναι το 7.8". 

Αν ερθει κατω απο 160 θα ειναι πολυ καλη αγορά. Το pocketbook το ειχα παρει 215. Ειναι βεβαια παρα πολυ καλο, 

αλλα τσιμπημενο.

Δημοσ.
Στις 15/12/2020 στις 8:30 ΜΜ, JohnVani18 είπε

Με προσαρμογή χρωματικού τόνου οθόνης και φωνητική αναζήτηση

Η Xiaomi κυκλοφόρησε στην αγορά το νέο e-reader της Mi Reader Pro, το οποίο αποτελεί μια μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το αρχικό Mi Reader, ενώ παράλληλα αποτελεί άμεσο ανταγωνιστή του Amazon Kindle Oasis.

Το e-reader έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη, αρκετές προσαρμογές στην οθόνη και φωνητική αναζήτηση για γρηγορότερη είσοδο κριτηρίων αναζήτησης. Συγκεκριμένα, η οθόνη πλέον έχει διαγώνιο 7.8 ιντσών και 330ppi. Ο φωτισμός προέρχεται από LED με 24 επίπεδα φωτισμού και τη δυνατότητα να αλλάζει ο τόνος χρώματος από ψυχρό σε θερμό, ανάλογα το περιβάλλον, προσφέροντας άνετη ανάγνωση.

Στο εσωτερικό του συστήματος υπάρχουν 2GB RAM, 32GB χωρητικότητας, τετραπύρηνος επεξεργαστής και μενού διεπαφής (user-interface) βασισμένο σε Android Oreo 8.1. Στη συνδεσιμότητα περιέχονται Wi-Fi, Bluetooth 5.0 όπως και υποστήριξη για τοπικές Κινέζικες πλατφόρμες όπως τα Baidu και WeChat Reading. Η Xiaomi επίσης ενσωμάτωσε λειτουργίες του Xiao AI για μια ομαλότερη και γρηγορότερη περιήγηση στη συσκευή.

Τα ψηφιακά βιβλία μπορούν να μεταφερθούν από κινητό αν και οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο ασύρματο δίκτυο, και υποστηρίζει όλα τα γνωστά πρότυπα αρχείων όπως .txt, .epub, .pdf μέχρι και αρχεία Microsoft Office. Η εσωτερική μπαταρία είναι χωρητικότητας 3,200mAh και προσφέρει αναμονή έως 70 ημέρες.

Το Xiaomi Mi Reader Pro θα είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα και επίσημα κοστίζει CNY 1,299 (περίπου 165€) αλλά ήδη βρίσκεται σε προσφορά στα CNY 1,099 (περίπου 139€). Για την ώρα είναι διαθέσιμο μόνο στην Κίνα, αλλά είναι θέμα χρόνου μέχρι να φτάσει και τις υπόλοιπες αγορές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Εάν ισχύουν όλα αυτά σε αυτήν την τιμή, θα είναι το φτηνότερο 8αρι android ebook reader. 
Εάν δε έχει και τίμιο firmware, τότε θα χτυπήσει τα κορυφαία onyx στα ίσια.
Κάτι που δεν υπάρχει τώρα από άλλη μάρκα. 

Περιμένω να δω και reviews για το πόσο καλά "δένει" HW-firmware. 

14 ώρες πριν, karamela693 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, τώρα έχω ένα Pocketbook HD2 εδώ και 3,5 χρόνια, είμαι πολύ ευχαριστημένος άλλα θα ήθελα κάτι σε πιο πολλές ίντσες. Εχω αρκετά αγορασμένα και τα περνάω μέσω Adobe Digital Edition εύκολα και γρήγορα και γενικά έχω και πολλά epubs, pdf κλπ. χωρίς προστασία. Δεν θέλω να μπλέκω με μετατροπές, πατέντες κλπ. θα το ψάξω παραπάνω.......ευχαριστώ και πάλι.

Υ.Γ. Μάλλον θα καταλήξω πάλι σε Pocketbook αυτό εδώ, απλά θα ήθελα να δώσω λιγότερα από τα 200+ που στοιχίζει και μου φαίνονται λίγο πολλά.
https://www.skroutz.gr/s/17846477/Pocketbook-InkPad-3-Μαύρο.html

Λιγότερα από 200 και πάνω από 6" δύσκολα. 
Εκτός και εάν βρεις κάποια τρομερή προσφορά. 

200 φεύγα είναι το στάνταρτ στο φάσμα αυτό. 
Δυστυχώς είναι περισσότερο niche συσκευές και οι τιμές κρατούνται ψηλά. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Crystallization είπε

Συγγνώμη, το epub το έγραψα από κεκτημένη ταχύτητα. Τα epubs τα στέλνω μεσω email με subject `convert` ή τα περνάω μεσω Calibre.

Μόλις τώρα, jadawin είπε

Το υποψιάστηκα, αλλά εγώ -μη χάσω- πήγα να κάνω τον έξυπνο😋. Πάντως, όσα είπες είναι πολύ χρήσιμα. Επίσης, θεωρώ πως για κάποιον που θέλει να διαβάζει απλώς βιβλία οι 6' readers έχουν το ιδανικό μέγεθος και βάρος (ειδικά οταν σου έρχεται στο κεφάλι όταν σε παίρνει ο ύπνος).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jadawin είπε

Το υποψιάστηκα, αλλά εγώ -μη χάσω- πήγα να κάνω τον έξυπνο😋. Πάντως, όσα είπες είναι πολύ χρήσιμα. Επίσης, θεωρώ πως για κάποιον που θέλει να διαβάζει απλώς βιβλία οι 6' readers έχουν το ιδανικό μέγεθος και βάρος (ειδικά οταν σου έρχεται στο κεφάλι όταν σε παίρνει ο ύπνος).

Και εμενα μου εχει πεσει πολλες φορες στο κεφαλι το tolino μου.

ευτυχως ειναι ελαφρυ και δεν μου αφησε σημαδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάτοχος του τελευταίου Kindle Oasis, έχω να πω ότι είναι εξαιρετική συσκευή. Όμως, κάθε καινούργια ανταγωνιστική πρόταση είναι ευπρόσδεκτη και αυτή δεν φαίνεται κακή!

Επεξ/σία από Feregorn
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το θυμήθηκα και είπα να το ψάξω.... τα " CNY 1,099 (περίπου 139€)" έγιναν τελικά 250$ χωρίς ΦΠΑ, και μιας και πλέον παίζει και ΦΠΑ είναι $310 χωρίς να υπολογίζω έξτρα χρεώσεις αν υπάρχουν ( όπως μεταφορικά ~10$, αμοιβές τελωνείο, οτιδήποτε άλλο),

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...