Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, focusopoulos2 είπε

Ισχύει και για WF2GO. Το έχει στα πακέτα Internet στην εφαρμογή. Ενεργοποίηση με 0 ευρώ 

Το εβαλα στον τιτλο λοιπον.

Τελευταια η wind; Μπραβο της. Οταν βρω χρονο να πιασω το κινητο θα το επιβεβαιωσω. 

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NICK1982 είπε

Εγώ με wind καρτοσυνδεση δεν το βλέπω στα πακέτα. Βλέπω προσφορα με 10€ απεριόριστα data για 30 μερες

Εχει καμια σχεση το F2G με την καρτοσυνδεση; Δεν καταλαβαινω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εχει καμια σχεση το F2G με την καρτοσυνδεση; Δεν καταλαβαινω.

Σε προηγούμενα μηνύματα υπάρχει το ερώτημα αν ισχύει και για την καρτοσυνδεση wind, και υπάρχει απάντηση ότι πρέπει να βάλεις κάρτα. Εκεί πήγαινε το post

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NICK1982 είπε

Σε προηγούμενα μηνύματα υπάρχει το ερώτημα αν ισχύει και για την καρτοσυνδεση wind, και υπάρχει απάντηση ότι πρέπει να βάλεις κάρτα. Εκεί πήγαινε το post

Βαλε και κανενα quote τοτε. ;) Δεν απανταμε χυμα σε σχολιο μιση σελιδα πριν.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες μια αμπαλη ερώτηση. Ενεργοποίησα και εγώ και μου έβγαλε το σύμβολο με το άπειρο. Είναι στάνταρ απεριόριστο η τύπου κάποιες δεκάδες η εκατοντάδες giga?? 

Γιατί και στο παρελθόν σε αναλογη περίπτωση θυμάμαι είχα ενεργοποιήσει κάτι και έβγαλε το σύμβολο του απείρου και μετά από αρκετό download άρχισε να βγάζει αριθμό γκιγκα με αριθμιτικη μείωση όσο το χρησιμοποιουσα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε

Ανά 50gb γίνεται ένα διάλειμμα μιας ώρας και σέρνεται μετά πάλι full speed για αλλά 50gb και πάει λέγοντας 

Thanks για την ενημέρωση, αλλά μην το ξελιγώνετε κι όλας αν υφίσταται WiFi.😉

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nikosaek2121 είπε

Ναι φίλε μπες στο F2G app, μετά πας πακέτα Data και το ενεργοποιεις, απλά θέλει να έχεις κάνει ανανέωση τουλάχιστον 1 μήνα πριν.

Εγώ είχα κάνει την τελευταία ανανέωση σε F2G την 6/11 και ενεργοποιήθηκαν κανονικά τα data!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Cyberdemon87 είπε

Με την Q πόσα mbps πιάνετε περίπου με 4G με full σήμα;

Εγώ αν είμαι τυχερός μπορεί να πιάσει και 20. Ρωτάω για να δω αν είναι γενικό ή έχει κάποιο θέμα το τηλέφωνο μου. 

23/10/18 στις 20:00 στο River West 128 Mbps/43,1Mbps και 117/40 στις 26/6/19 στο ίδιο μέρος

24/11/17 στις 21:00 στην Κηφισιά 108 / 43,5

Επεξ/σία από Selespeed

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...