Προς το περιεχόμενο

Mini Cooper 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε!

Καθώς βρίσκομαι σε στάδιο αγοράς αυτοκινήτου, έχω στο μυαλό μου το Mini Cooper 1.5 136hp βενζίνη 3θυρο. Το μοντέλο είναι του 20 και γνωρίζω γενικά ότι τα ΜΙΝΙ είναι ζημιάρικα αυτοκίνητα. Έχει κάποιος από εσάς εμπειρία με τα συγκεκριμένα; Που πονάνε περισσότερο; Γενικά, από κατανάλωση κλπ;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

mini θα παρει καποιος μονο γιατι του αρεσει και για το ποζεριλικι. αν θες πιο στημενο, θα παρεις λεον, αν θες αξιοπιστο θα παρεις κορολα, αν θες κατι ενδιαμεσο το mazda3, να θες καμπριο, μιατα. οποτε μιας και κοιτας το μινι, αν εχεις τα λεφτα να το παρεις και σου αρεσει τοτε παρτο. τα καινουρια αυτοκινητα ειναι σχετικα αξιοπιστα (μεταξυ τους υπαρχουν διαφορες φυσικα). Απο ενα φιλο που εχει παντως, δεν εχω ακουσει κανενα σοβαρο θεμα (οχι του 20 αλλα του 15 - ιδια γενια).

Επεξ/σία από gleft
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/12/2020 στις 3:49 ΜΜ, TzortzisJosh είπε

Χαίρετε!

Καθώς βρίσκομαι σε στάδιο αγοράς αυτοκινήτου, έχω στο μυαλό μου το Mini Cooper 1.5 136hp βενζίνη 3θυρο. Το μοντέλο είναι του 20 και γνωρίζω γενικά ότι τα ΜΙΝΙ είναι ζημιάρικα αυτοκίνητα. Έχει κάποιος από εσάς εμπειρία με τα συγκεκριμένα; Που πονάνε περισσότερο; Γενικά, από κατανάλωση κλπ;

Ευχαριστώ

Μέτα το 14-15 δεν είναι το προβλημάτικα.
Αυτή η φήμη αφορά περισσότερο τις προηγουμενες γενιες 

ειναι απολαυση παντως τα Mini

(κατοχος mini)

Δημοσ.
23 ώρες πριν, ariccc είπε

Μέτα το 14-15 δεν είναι το προβλημάτικα.
Αυτή η φήμη αφορά περισσότερο τις προηγουμενες γενιες 

ειναι απολαυση παντως τα Mini

(κατοχος mini)

δεν ειναι γιατι ακομη δεν προλαβαν να βγαλουν :D
γενικα ειναι και αρκετα μαλιστα και οι βλαβες τους κοστιζουν πολυ

τωρα το παλικαρι που θελει 20 μοντελο λογικο ειναι να ειναι ενα αμαξι καινουργιο

αλλα οταν πχ στα 7-8-10 χρονια βγαζει προβληματα που δεν υπολογιζες σε σχεση με τον ανταγωνισμο το κανει δυστυχως κακη επιλογη γιαυτο και επεσαν τα τελευταια χρονια σε ζητηση κλπ

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/1/2021 στις 11:06 ΠΜ, stel106 είπε

δεν ειναι γιατι ακομη δεν προλαβαν να βγαλουν :D
γενικα ειναι και αρκετα μαλιστα και οι βλαβες τους κοστιζουν πολυ

τωρα το παλικαρι που θελει 20 μοντελο λογικο ειναι να ειναι ενα αμαξι καινουργιο

αλλα οταν πχ στα 7-8-10 χρονια βγαζει προβληματα που δεν υπολογιζες σε σχεση με τον ανταγωνισμο το κανει δυστυχως κακη επιλογη γιαυτο και επεσαν τα τελευταια χρονια σε ζητηση κλπ

Κυκλοφορούν πολλά καινουργια στον δρομο πάντως.
Εγώ εάν είχα την οικονομική δυνατότητα θα πηγαινα στην καινουργια γενια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2020 στις 11:48 ΠΜ, gleft είπε

mini θα παρει καποιος μονο γιατι του αρεσει και για το ποζεριλικι. αν θες πιο στημενο, θα παρεις λεον, αν θες αξιοπιστο θα παρεις κορολα, αν θες κατι ενδιαμεσο το mazda3, να θες καμπριο, μιατα. οποτε μιας και κοιτας το μινι, αν εχεις τα λεφτα να το παρεις και σου αρεσει τοτε παρτο. τα καινουρια αυτοκινητα ειναι σχετικα αξιοπιστα (μεταξυ τους υπαρχουν διαφορες φυσικα). Απο ενα φιλο που εχει παντως, δεν εχω ακουσει κανενα σοβαρο θεμα (οχι του 20 αλλα του 15 - ιδια γενια).

Έχω οδηγήσει σχεδόν όλα τα παραπάνω. Μιας και πλέον είμαι κάτοχος Mini Cooper, μπορώ να πω πως πέρα από το "ποζεριλίκι" που είναι καθαρά αντίληψη του καθενός, το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό στο κράτημά του ενώ αισθάνεσαι σαν να οδηγείς Go Kart, χάρη στην άμεση ανταπόκριση του τιμονιού. Καθώς το σύγκρινα με a class και σειρά 1, προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο ευχάριστο στην οδήγηση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε

Έχω οδηγήσει σχεδόν όλα τα παραπάνω. Μιας και πλέον είμαι κάτοχος Mini Cooper, μπορώ να πω πως πέρα από το "ποζεριλίκι" που είναι καθαρά αντίληψη του καθενός, το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό στο κράτημά του ενώ αισθάνεσαι σαν να οδηγείς Go Kart, χάρη στην άμεση ανταπόκριση του τιμονιού. Καθώς το σύγκρινα με a class και σειρά 1, προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο ευχάριστο στην οδήγηση.

ποιο μοντελο πηρες τελικα?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, ariccc είπε

Κυκλοφορούν πολλά καινουργια στον δρομο πάντως.
Εγώ εάν είχα την οικονομική δυνατότητα θα πηγαινα στην καινουργια γενια.

σιγουρα οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια ετσι δεν λενε? :D

δυστυχως επειδη και εμενα μου αρεσει παρα πολυ αλλα οσες φορες εφτασα κοντα στο να το παρω παντα φρεναρα λογω των προβληματων που βγαζει τριζουν ταμπλο κλπ

δεν ειναι αυτοκινητο που λες θα με παει 200+ χιλιαδες απροβληματιστα κακα τα ψεμματα

τωρα αν το παρει καποιος καινουργιο η ειναι μαθημενος στα σερβις των 500+ σιγουρα αυτο ειναι αλλο θεμα

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ariccc είπε

ποιο μοντελο πηρες τελικα?

Το Cooper, 1.5 βενζίνη 136 άλογα. Θα πήγαινα για πετρέλαιο με τους 116 ίππους, όμως σταμάτησαν την παραγωγή. Μέχρι στιγμής άψογο!!

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, TzortzisJosh είπε

Το Cooper, 1.5 βενζίνη 136 άλογα. Θα πήγαινα για πετρέλαιο με τους 116 ίππους, όμως σταμάτησαν την παραγωγή. Μέχρι στιγμής άψογο!!

μια χαρα,καλοταξιδο.

εδω είναι ένα ενδιαφέρον site ,με πολύ πραγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που μου αρέσει στο mini επειδή είμαι εξτραδάκιας είναι ο κατάλογος με τα αξεσουάρ , άπειρες επιλογές , κάποια στιγμή ήθελα να πάρω αλλά πήγα αντιπροσωπεία το φόρτωσα τόσο που πήγε +10,000ε και απλά έφυγα :D

Καλορίζικο φιλάρακι να είσαι καλά να το χαρείς , πάντα τα ζήλευα τα mini , τώρα λόγω οικογένειας δεν μπορώ να πάρω αλλά θα ήθελα ένα είναι η αλήθεια :D

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Αυτό που μου αρέσει στο mini επειδή είμαι εξτραδάκιας είναι ο κατάλογος με τα αξεσουάρ , άπειρες επιλογές , κάποια στιγμή ήθελα να πάρω αλλά πήγα αντιπροσωπεία το φόρτωσα τόσο που πήγε +10,000ε και απλά έφυγα :D

Καλορίζικο φιλάρακι να είσαι καλά να το χαρείς , πάντα τα ζήλευα τα mini , τώρα λόγω οικογένειας δεν μπορώ να πάρω αλλά θα ήθελα ένα είναι η αλήθεια :D

Χαχα ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως σε θέμα εξοπλισμού είναι επιεικώς φτωχά σε σχέση με άλλα μοντέλα και για να προσθέσεις έστω και μια απλή πλοήγηση, τα 2Κ δε τα γλυτώνεις :P Τουλάχιστον η οδηγική αίσθηση σε ανταμείβει

• Like 1
Δημοσ.
Στις 11/1/2021 στις 10:45 ΠΜ, TzortzisJosh είπε

η σύγκριση με a-class και 1series δεν είναι και απόλυτα σωστή, αλλά τέλος πάντων. όσο αυτό για το καρτ που λένε πολλοί, εγώ και όσοι ξέρω δε το ασπάζονται, πρώτα απ όλα λόγω κίνησης στον λάθος άξονα, αλλά και λόγω γεωμετρίας τιμονιού. Θεωρώ ότι η άποψη μου αυτή είναι σωστή γιατί εχω και καρτ, κι έχω οδηγήσει το μινι. Ούτε για το αυτοκίνητο που έχω δε λέω οτι μοιάζει με καρτ. Μιας και το πήρες, να σου ευχηθώ κι έγω καλά χιλιόμετρα, και θα σου προτείνω πρώτα πρώτα να κανεις μια καλή ευθυγράμμιση και αν μπορείς και θες, βάλε λάστιχο με μικρό προφίλ. Θα εκτιμήσεις ακόμα περισσότερο το στρίψημο του.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...