Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι να τον κυνηγήσεις δικαστικά μόνος σου για διατάραξη κοινής ησυχίας θα σου πάρει χρόνια μαζί με αναβολές και εφέσεις και χρήματα για δικηγόρο, ακόμα και ΑΝ κερδίσεις το δικαστήριο μέχρι τότε μπορεί να χεις χάσει και τα λογικά σου

Ενοχλεί άλλους στην πολυκατοικία; Ρώτησε τον διαχειριστή αφού δεν είναι ιδιοκτήτης μήπως υπάρχει περίπτωση αν αποφασιστεί σε γενική συνέλευση με πλειοψηφία πως παραβιάζει κανόνες πολυκατοικίας να φάει έξωση. Αυτά τα δικαστήρια τελειώνουν πολύ γρήγορα

Έτσι όπως έχουν χτίσει μερικές πολυκατοικίες πάντως και ξυραφάκι να χτυπάς μπορεί να ακούγεται σε κάποιον. Αν είχε ένα χαλί αυτό το σύρσιμο επίπλων θα μειωνόταν πολύ

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους παιδια. Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα εκανε ποτε αντιποινα.

Μ αρεσει ο διαολογος κ η χρυση τομη. Αν δω οτι ξεφευγει η κατασταση θα απευθυνθω στην αστυνομια για καποια συσταση και βλεπω παρακατω πως θα παει.
Πραγματικα ομως αναρρωτιεμαι....αυτος ο κυριος καθως και αλλοι σαν και αυτον εχει σκεφτει τι θα συνεβαινε αν απο κατω εμενε καποιος που δεν ηταν τοσο ανεκτικος οσο εγω ;;;

Δημοσ.

Δυο παρατηρήσεις:
1. Ο ιδιοκτήτης του από πάνω διαμερίσματος έχει συμμετοχή στην αντικειμενική ευθύνη.
2. Η ζωή είναι μικρή και η ψυχική ηρεμία είναι πολύτιμη
για να επιτρέπεις στον κάθε τραμπούκο να σου την χαλάει. 

Του εχω μιλησει και ενω ημουν ευγενικος εκεινος αρχιζε να φωναζει και να πουλαει τσαμπουκα.

Ο τσαμπουκάς του τύπου που έχει και το άδικο.
Και σκέψου τον ίδιο τύπο να είχε ποτέ και δίκιο
πόσο θα τσαμπουκαλευόταν αν αυτός να ήταν ο από κάτω και εσύ αυτός που ενοχλεί.
Οι πολυκατοικίες είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας:
η έννοια του δικαίου είναι μια ουτοπία.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, giantzeron είπε

το παω στα ακρα και να ακολουθησω τη δικαστικη οδο.

Μπορειτε να δωσετα καποια χρησιμη πληροφορια?

Διαλέγεις την καλύτερη μέθοδο μαζοχισμού,γι'αυτο σε συγχαίρω.

Επιλέγεις  όμως να αγνοήσεις τη Χριστιανική διδαχή ημών και δεν ακολουθείς το δρόμο του Σωτήρα,γι'αυτο σε αφήνω να οδηγηθείς στο έρεβος,των σαδιστών δικηγόρων τάζοντας λύσεις που δεν θα ζήσεις.

spacer.png

Δημοσ.

παρε ενα τετοιο 😁

https://www.aliexpress.com/item/4000921753996.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6d873c92AX9n2Y&algo_pvid=29b68863-97c6-4dc2-9357-4e93d31b14a5&algo_expid=29b68863-97c6-4dc2-9357-4e93d31b14a5-0&btsid=0bb0623c16083141450378520e1c26&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

μου το εβγαλε στο ξεμπαρκο σε μια διαφημιση και εξυνα το κεφαλι μου ποιος διαολος το σκεφτηκε 😂

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αυτο ειναι που λεμε, έκανα μ@ αγορα

Μονο οι μονοκατοικίες λύνουν δια παντως τέτοια προβλήματα και πολλα αλλα

Εννοείς μονοκατοικία σε κανά οικόπεδο με τον κοντινότερο γείτονα να βρίσκεται σε ακτίνα 100 μέτρων και πάνω.

Γιατί αν έχεις δίπλα σου κι άλλους κανείς δε σου εγγυάται ότι θα είσαι ήρεμος.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Lucifer είπε

Όλα στο μυαλό είναι φίλε μου, σταμάτα να το βλέπεις σαν πρόβλημα και δες το σαν διαγωνισμό!

Το μόνο που θες είναι μια αναδιπλούμενη σκάλα για μερεμέτια με τα ηχεία του στερεοφωνικού σου επάνω της να κοιτάνε προς το ταβάνι και όρεξη για ένα περιπετειώδες μουσικό ταξίδι:

Αμα θελει ο TS ετσι να βαζω φυτιλιες εχω δυο ντερεκια ηχεια που δεν θα χρειαστει καν να κοιτανε προς τα πανω ισα ισα θα προσφερουν και μια ελαφρια δονηση σε ολοκληρο το κτισμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εννοείς μονοκατοικία σε κανά οικόπεδο με τον κοντινότερο γείτονα να βρίσκεται σε ακτίνα 100 μέτρων και πάνω.

Γιατί αν έχεις δίπλα σου κι άλλους κανείς δε σου εγγυάται ότι θα είσαι ήρεμος.

Το έγραψα γιατι είπε οτι έδωσε 200κ ευρω, υπάρχουν πολλές λυσεις με αυτο περίπου το ποσο σήμερα, απο το να αγοράσεις ενα διαμερισματακι σε μια πολυκατοικία με άλλους δεν ξερω ποσουν πανω, κατω, δεξια, αριστερα!

• Like 2
Δημοσ.

Ποσο μου έλειψαν κατι τέτοια θέματα......

5 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Πουλα το και αγορασε/νοικιασε αλλου.😂

Καλύτερα να αγοράσει το διαμέρισμα και να του κάνει την ζωή πατίνι......

Δημοσ.

Το τραβηγμα κ μονο μιας καρεκλας ,ακουγετε αρκετα...Σαν να κανει μετακομιση. Παρ' του δωρο τσοχακια ,για τα ποδια . Παντοφλες εαν φοραει εισαι τυχερος ,αλλιως θ ακουγες ιποδομιες απο πανω.   ..Του ξαναμιλας κ μετα υπαρχουν 2 λυσεις. Δυναμιτακια στο μπαλκονι ή στελνεις 2 παιδια να τ πουν τα καλαντα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...