natsos88 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιο προγραμμα ή κάποιος τρόπος να ανακτήσω φωτογραφίες στο Viber που έχω σβήσει τη συνομιλία; Να επισημάνω ότι δεν έχω κάνει backup και η συσκευή μου είναι iPhone Ευχαριστώ εκ των προτέρων
koutsis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, natsos88 είπε Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιο προγραμμα ή κάποιος τρόπος να ανακτήσω φωτογραφίες στο Viber που έχω σβήσει τη συνομιλία; Να επισημάνω ότι δεν έχω κάνει backup και η συσκευή μου είναι iPhone Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν ειχες βάλει την επιλογή να αποθηκευονται αυτόματα στη gallery?
NikosKallithea Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, natsos88 είπε Καλησπέρα σας, υπάρχει κάποιο προγραμμα ή κάποιος τρόπος να ανακτήσω φωτογραφίες στο Viber που έχω σβήσει τη συνομιλία; Να επισημάνω ότι δεν έχω κάνει backup και η συσκευή μου είναι iPhone Ευχαριστώ εκ των προτέρων Οχι δεν υπαρχει, τις έσβησες τελος, αν θελεις καποιες πρέπει να στις ξαναστειλουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα