Dpoup47 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 https://www.plaisio.gr/gaming-zone/aksesouar-gia-konsoles/sony-dualshock-4-controller-black-v2-gift-the-last-of-us-part-ii-standard-edition_3614026 Καλή προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται για δωράκι Χριστουγέννων 1 2
funkopop Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Όλα μη διαθέσιμα online. Με τηλ. παραγγελία στο κατάστημα της περιοχής μας θα βγάλουμε άκρη λέτε; Έχω δωροεπιταγή & δεν θέλω να το πάρω από αλλού😐
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Το παιχνιδι κανα 30-35αρι το δινω; Ηθελα να παρω για την κορη μου μια κουκλα που εχιε 15 ευρω αλλα το Πλαισιο θελει απο 35 ευρω παραγγελια και ανω. Ηθελα και ενα δευτερο κοντρολ να παιζει ο μικρος με κανα φιλο του διπλο ποδοσφαιρακι και εψαχνα σε αγγελιες. Οποτε το παιχνιδι θα φυγει γιατι εγω δεν παιζω καθολου και για σχεδον 11 ετων παιδι δεν κανει. 1
funkopop Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Το παιχνιδι κανα 30-35αρι το δινω; Ηθελα να παρω για την κορη μου μια κουκλα που εχιε 15 ευρω αλλα το Πλαισιο θελει απο 35 ευρω παραγγελια και ανω. Ηθελα και ενα δευτερο κοντρολ να παιζει ο μικρος με κανα φιλο του διπλο ποδοσφαιρακι και εψαχνα σε αγγελιες. Οποτε το παιχνιδι θα φυγει γιατι εγω δεν παιζω καθολου και για σχεδον 11 ετων παιδι δεν κανει. 39€ έχει τώρα καινούργιο μόνο του το παιχνίδι, αλλά μεταχειρισμένο παίζει φθηνότερα...οπότε εσύ κρίνεις τι θα κάνεις.Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα 39€ για σκέτο παιχνίδι εφόσον παίζει αυτή η προσφορά 🤷🏼♀️
Dpoup47 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Φαίνεται προωθητική ενέργεια της Sony παίζει και Κωτσόβολο οπότε υποθέτω θα παίξει και σε άλλα μαγαζιά
christakos07 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστώ ts. Το τσίμπησα. Δεδομένης της τιμής του παιχνιδιού, μια χαρά προσφορά είναι.
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Κρίμα, τα πήρα και τα δύο πρόσφατα τον Νοέμβριο στην προσφορά του Πλαισίου (και των υπολοίπων) στα 80 ευρώ (39,9+39,9). Τώρα ένα 20€υρω κάτω είναι πολύ καλό deal! (damn!) 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, funkopop είπε 39€ έχει τώρα καινούργιο μόνο του το παιχνίδι, αλλά μεταχειρισμένο παίζει φθηνότερα...οπότε εσύ κρίνεις τι θα κάνεις.Εγώ προσωπικά δεν θα έδινα 39€ για σκέτο παιχνίδι εφόσον παίζει αυτή η προσφορά 🤷🏼♀️ Ισως να υπαρχει καποιος που να μην τον ενδιαφερει το κοντρολ να εχει. Αν και δεν ειναι καμια σουπερ προσφορα 39 εχει το παιχνιδι στα *Mediamarkt και 39 το κοντρολ. Αν δεν ηθελα την κουκλα για την κορη δεν υπηρχε περιπτωση να τα παρω. * Απο το προηγουμενο Lockdown περιμενω κατι μελανια απο αυτους. 2
ImmortalR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Και εγω το τσιμπησα το combo (περιμενω ακομα το ds4 απο κοτσοβολο απο 26/11!!καμια ενημερωση)αλλα μου λεει εως 15/01/21 θα το παραλαβω , ελπιζω απο βδομαδα διαφορετικα απο 2021!
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ισως να υπαρχει καποιος που να μην τον ενδιαφερει το κοντρολ να εχει. Αν και δεν ειναι καμια σουπερ προσφορα 39 εχει το παιχνιδι στα *Mediamarkt και 39 το κοντρολ. Αν δεν ηθελα την κουκλα για την κορη δεν υπηρχε περιπτωση να τα παρω. * Απο το προηγουμενο Lockdown περιμενω κατι μελανια απο αυτους. Από 80 ευρώ και τα 2 τα αγοράζεις στα 60 και αυτό δεν είναι προσφορά; Θα μας τρελάνεις; 🙄 Ξεχωριστά κάνουν 39,90€ + 39,9€ = 79,80€.
D1mm1s Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ισως να υπαρχει καποιος που να μην τον ενδιαφερει το κοντρολ να εχει. Αν και δεν ειναι καμια σουπερ προσφορα 39 εχει το παιχνιδι στα *Mediamarkt και 39 το κοντρολ. Αν δεν ηθελα την κουκλα για την κορη δεν υπηρχε περιπτωση να τα παρω. * Απο το προηγουμενο Lockdown περιμενω κατι μελανια απο αυτους. Αν έχεις προπληρώσει, η τακτική που έχω ακολουθήσει εγώ και εχω πάρει ότι έχω παραγγείλει χωρίς μεγάλες καθυστερησεις ειναι να στειλω mail με αυστηρό ύφος και να ζητάω ακύρωση παραγγελίας με επιστροφή χρημάτων όχι σε κάποιο ψυφιακό πορτοφόλι αλλά στον λογαριασμό από τον οποίο τους έκανα την πληρωμη.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, lionheart75 είπε Από 80 ευρώ και τα 2 τα αγοράζεις στα 60 και αυτό δεν είναι προσφορά; Θα μας τρελάνεις; 🙄 Ξεχωριστά κάνουν 39,90€ + 39,9€ = 79,80€. Δεν ειναι και τοσο προσφορα για μενα που ηθελα μονο το κοντρολ, απλα αμα δωσω το παιχνιδι για 30 ειναι win win και για μενα και για αυτον που θα θελει το παιχνιδι. 1 λεπτό πριν, D1mm1s είπε Αν έχεις προπληρώσει, η τακτική που έχω ακολουθήσει εγώ και εχω πάρει ότι έχω παραγγείλει χωρίς μεγάλες καθυστερησεις ειναι να στειλω mail με αυστηρό ύφος και να ζητάω ακύρωση παραγγελίας με επιστροφή χρημάτων όχι σε κάποιο ψυφιακό πορτοφόλι αλλά στον λογαριασμό από τον οποίο τους έκανα την πληρωμη. Ηταν αντικαταβολη τα ειχε δωρεαν τοτε και μεταφορικα και αντικαταβολη, δεν ασχοληθηκα αγορασα εναν laser γιατι δυο παιδια σχολειο και Αγγλικα εχουν μεγαλο ογκο για εκτυπωση.
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Δεν ειναι και τοσο προσφορα για μενα που ηθελα μονο το κοντρολ, απλα αμα δωσω το παιχνιδι για 30 ειναι win win και για μενα και για αυτον που θα θελει το παιχνιδι. Λοιπόν το παιχνίδι σφραγισμένο το δίνεις σχετικά εύκολα πιστεύω στα 30 σκέτο, όχι όμως παραπάνω. Για κάποιον που δε θέλει εξτρά χειριστήριο είναι καλό deal να το πάρει σφραγισμένο -10€. Αρκεί να μένει κοντά σου ή γύρω περιοχές. Σου μένει το χειριστήριο στα 30€. Γλυτώνεις ένα δεκάρικο δλδ, ήτοι 25% κάτω από όσο θα το αγόραζες σκέτο. Βέβαια για 10 ευρώ εγώ δεν θα ασχολούμουν αλλά λέμε τώρα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε Λοιπόν το παιχνίδι σφραγισμένο το δίνεις σχετικά εύκολα πιστεύω στα 30 σκέτο, όχι όμως παραπάνω. Για κάποιον που δε θέλει εξτρά χειριστήριο είναι καλό deal να το πάρει σφραγισμένο -10€. Αρκεί να μένει κοντά σου ή γύρω περιοχές. Σου μένει το χειριστήριο στα 30€. Γλυτώνεις ένα δεκάρικο δλδ, ήτοι 25% κάτω από όσο θα το αγόραζες σκέτο. Βέβαια για 10 ευρώ εγώ δεν θα ασχολούμουν αλλά λέμε τώρα. Το εγραψα για την κουκλα που εχει λυσσαξει η κορη μου και δεν την βρισκω πουθενα εκανα την αγορα αν πχ φαω κανενα ακυρο για την κουκλα ηδη εχω φαει 6 απο αλλα μαγαζια θα ακυρωσω το κοντρολ με το παιχνιδι.
lionheart75 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το εγραψα για την κουκλα που εχει λυσσαξει η κορη μου και δεν την βρισκω πουθενα εκανα την αγορα αν πχ φαω κανενα ακυρο για την κουκλα ηδη εχω φαει 6 απο αλλα μαγαζια θα ακυρωσω το κοντρολ με το παιχνιδι. Κοίτα αν θέλεις και κάτι άλλο από εκεί θα βολέψει καθώς με τη διαδικασία θα γλυτώσεις ένα δεκάρικο από το χειριστήριο. θα χρειαστεί όμως και η απαραίτητη υπομονή με το παιχνίδι μέχρι να το δώσεις. Θα φύγει όμως σχετικά εύκολα πιστεύω σφραγισμένο μη σε αγχώνει αυτό. Στην περίπτωση λοιπόν αυτή αξίζει καθώς θα πάρεις και την κούκλα της κόρης αλλά και το gamepad φθηνότερα με τον τρόπο που είπαμε. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από lionheart75 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα