AlexGr3 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, Είμαι συνδρομητής NOVA εδώ και 10 χρόνια και ανέκαθεν είχα θέματα με την τραγική υπηρεσία τους. Αλλά τώρα ο αποκωδικοποιητής HD 731 τα έχει παίξει τελείως και κολλάει συνεχώς, δεν αλλάζουν τα κανάλια κλπ. Ήθελα να ρωτήσω αν δικαιούμαι δωρεάν αντικατάσταση αφού τόσα χρόνια δεν μας έχουν δώσει τίποτα από νέο εξοπλισμό γιατί δεν σκοπεύω να τους δώσω και άλλα λεφτά για νέο αποκωδικοποιητή (θα τα έδινα αν η υπηρεσία τους ήταν όντως καλή, αλλά εδώ το θεωρώ κοροϊδία). Ευχαριστώ πολύ.
Plastiras80 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Βάλε ένα iptv να είσαι άρχοντας, εγώ το έχω χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος!
AlexGr3 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Στις 18/12/2020 στις 5:10 ΜΜ, Plastiras80 είπε Βάλε ένα iptv να είσαι άρχοντας, εγώ το έχω χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Δυστυχώς άργησα να το δω γιατί δεν είχα ανοίξει τις ειδοποιήσεις. Έχεις κάτι να μου προτείνεις; Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα