atabertass Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, παρήγγειλα το συγκεκριμένο κινητό αλλα μετά από κάποιες ώρες ακύρωσα την παραγγελία . Το θέμα είναι ότι με γράψαν και το στείλαν κανονικά. Αν κάποιος λοιπόν το θέλει θα δωθει στα λεφτά της προσφοράς μειον της επιστροφής στα 90 ευρώ, σε μαύρο χρώμα. Είμαι Αθήνα, Νέα Σμύρνη 1
adi32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, atabertass είπε Καλησπέρα, παρήγγειλα το συγκεκριμένο κινητό αλλα μετά από κάποιες ώρες ακύρωσα την παραγγελία . Το θέμα είναι ότι με γράψαν και το στείλαν κανονικά. Αν κάποιος λοιπόν το θέλει θα δωθει στα λεφτά της προσφοράς μειον της επιστροφής στα 90 ευρώ, σε μαύρο χρώμα. Είμαι Αθήνα, Νέα Σμύρνη Πόσο γρήγορα στο έστειλαν? Εγώ το έχω παραγγείλει από προχθές για παραλαβή σε κατάστημα και ακόμα τίποτα
atabertass Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, adi32 είπε Πόσο γρήγορα στο έστειλαν? Εγώ το έχω παραγγείλει από προχθές για παραλαβή σε κατάστημα και ακόμα τίποτα Μεσα σε μια ημέρα
basilis_k6 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, atabertass είπε Μεσα σε μια ημέρα whaaaaat?
atabertass Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, atabertass είπε Μεσα σε μια ημέρα Δεν έχω παραλάβει, ότι το έστειλαν με elta courier, το mail αποστολής
taftaf Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 19 το παρήγγειλα, 21 μου ήρθε email ότι έχει αποσταλεί κι έκτοτε δεν έχει μετακινηθεί από Αυλώνα... Βέβαια είναι και λογικό να καθυστερήσει και λίγο αφού οι μεταφορικές τρέχουν και δε φτάνουν το τελευταίο διάστημα...
k_dinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ έχω παραγγέλλει με παραλαβή από κατάστημα και είναι ακόμα σε επεξεργασία, και οι υπάλληλοι στο συγκεκριμένο κατάστημα που τους παίρνω τηλ δεν έχουν ιδέα
Προτεινόμενες αναρτήσεις