Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Huawei P Smart 2019 64gb - 99€ @ Germanos [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρήγγειλα το συγκεκριμένο κινητό αλλα μετά από κάποιες ώρες  ακύρωσα την παραγγελία . Το θέμα είναι ότι με γράψαν και το στείλαν κανονικά. Αν κάποιος λοιπόν το θέλει θα δωθει στα λεφτά της προσφοράς μειον της επιστροφής στα 90 ευρώ, σε μαύρο χρώμα. Είμαι Αθήνα, Νέα Σμύρνη 

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, atabertass είπε

Καλησπέρα, παρήγγειλα το συγκεκριμένο κινητό αλλα μετά από κάποιες ώρες  ακύρωσα την παραγγελία . Το θέμα είναι ότι με γράψαν και το στείλαν κανονικά. Αν κάποιος λοιπόν το θέλει θα δωθει στα λεφτά της προσφοράς μειον της επιστροφής στα 90 ευρώ, σε μαύρο χρώμα. Είμαι Αθήνα, Νέα Σμύρνη 

Πόσο γρήγορα στο έστειλαν? Εγώ το έχω παραγγείλει από προχθές για παραλαβή σε κατάστημα και ακόμα τίποτα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Πόσο γρήγορα στο έστειλαν? Εγώ το έχω παραγγείλει από προχθές για παραλαβή σε κατάστημα και ακόμα τίποτα 

Μεσα σε μια ημέρα 

Δημοσ.

19 το παρήγγειλα, 21 μου ήρθε email ότι έχει αποσταλεί κι έκτοτε δεν έχει μετακινηθεί από Αυλώνα... Βέβαια είναι και λογικό να καθυστερήσει και λίγο αφού οι μεταφορικές τρέχουν και δε φτάνουν το τελευταίο διάστημα...

Δημοσ.

Εγώ έχω παραγγέλλει με παραλαβή από κατάστημα και είναι ακόμα σε επεξεργασία, και οι υπάλληλοι στο συγκεκριμένο κατάστημα που τους παίρνω τηλ δεν έχουν ιδέα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...