greekbusters Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κανε τηλέφωνο στην τράπεζα. Σε παρόμοια παραγγελία μ προ μήνα(αρχές Νοέμβρη) με επιστροφή μου είπε η τράπεζα πως η επιστροφή θα μπει μέχρι τέλος του έτους κ σε χτεσινη παραγγελία στα ζακρετ μ είπαν πως η επιστροφή θα μπει έως τέλος Φλεβάρη. Κ έχω καταλάβει γιατί το κάνουν αυτό τελικά.... Σρυ για το οφτοπικ Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από greekbusters
panos7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, greekbusters είπε Κανε τηλέφωνο στην τράπεζα. Σε παρόμοια παραγγελία μ προ μήνα(αρχές Νοέμβρη) με επιστροφή μου είπε η τράπεζα πως η επιστροφή θα μπει μέχρι τέλος του έτους κ σε χτεσινη παραγγελία στα ζακρετ μ είπαν πως η επιστροφή θα μπει έως τέλος Φλεβάρη. Κ έχω καταλάβει γιατί το κάνουν αυτό τελικά.... Σρυ για το οφτοπικ Γιατί το κανουν;
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να μη τα ξοδέψεις ολα μαζι Σκ@τα να φαν που θα προπληρωσω δεμα με το χαμο που γινεται - και τηλεφωνα να λενε οτι δεν υπαρχουν ενω ειναι μερες στο site . Eνα ελλατωματικο ακομα περιμενω να το γυρίσω στο cosmote.gr ούτε απαντανε . Kαι 2 μερες ειναι σε έλεγχο η παραγγελια και σε αυτο και στο Βlade που ειναι υποπτο για ακυρωση . Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από Mhlogiatros
sbou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω, αν επιλέξω παραλαβή από το κατάστημα (κλικαγαουει) μπορώ να πληρώσω κατά την παραλαβή με κάρτα? Γιατί ενώ βάζω παραλαβή από κατάστημα και αναφέρει ότι μπορείς μόνο με ηλεκτρονική πληρωμή, μόλις ολοκληρώνω την παραγγελία με πάει σε περιβάλλον πληρωμής. Γιατί δεν θέλω να προπληρώσω και να μην είναι διαθέσιμο ή να έρθει σε 20 ημέρες. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από sbou
livornian7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, sbou είπε Να ρωτήσω, αν επιλέξω παραλαβή από το κατάστημα (κλικαγαουει) μπορώ να πληρώσω κατά την παραλαβή με κάρτα? Γιατί ενώ βάζω παραλαβή από κατάστημα και αναφέρει ότι μπορείς μόνο με ηλεκτρονική πληρωμή, μόλις ολοκληρώνω την παραγγελία με πάει σε περιβάλλον πληρωμής. Γιατί δεν θέλω να προπληρώσω και να μην είναι διαθέσιμο ή να έρθει σε 20 ημέρες. Παρε κατευθειαν στο καταστημα που θες και γινεται,ετσι εκανα εγω
sbou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, livornian7 είπε Παρε κατευθειαν στο καταστημα που θες και γινεται,ετσι εκανα εγω Άρα δεν βάζω παραγγελία ηλεκτρονικά αλλά τηλεφωνικά στο τοπικό κατάστημα? Και όταν έρθει με ειδοποιούν για παραλαβή και πληρώνω επιτόπου με κάρτα, σωστά? 1
Mhlogiatros Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι αλλα πρεπει να θέλουν να σε εξυπηρετησουν έτσι . Μαλιστα έτσι ερχεται - ερχοταν μου ειχαν πει πιο γρηγορα σε αυτους απο οτι σε μενα η courrier . Aλλα τωρα τα εχουν για γκισε πληρωμης λογαριασμων και εχει μια ουρα απο παπουδαριο που δεν .... Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από Mhlogiatros
sbou Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις το παρήγγειλα τηλεφωνικά στο τοπικό κατάστημα, πληρωμή με κάρτα με την παραλαβή και μάλιστα έτυχε (?) να είναι ετοιμοπαράδοτο, έλα μου λέει κ τώρα. Μια χαρά, ελπίζω να μην έχει θέμα με google services μόνο. Ευχαριστώ πολύ!
greekbusters Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, panos7 είπε Γιατί το κανουν; Στην προηγούμενη καραντίνα είχε επιστροφή 15%και γινόταν άμεσα. Είχα τότε πάρει κινητό με αποστολή το οποίο πλήρωσα και έγινε αμέσως το 15% επιστροφή στην εφαρμογή. Πέρασαν 2 βδομάδες και δεν είχε φτάσει στα χέρια μ το κινητό οποτε και εγώ το ακύρωσα. Τα χρήματα της επιστροφής όμως παρέμειναν μέσα στην εφαρμογή και η τράπεζα ποτε δεν τα πήρε πίσω τα οποία ξόδεψα 3-4 μήνες μετά σκέψου. Δεν θα ήμουν ο μόνος στον οποίο συνέβη άρα πιστεύω κάτι τέτοιο θα θέλουν να αποφύγουν 1
samsunglife Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Υπάρχει όμως και ένα ακόμα ενδεχόμενο: μετά από 2 μήνες να το ξεχάσουν κάποιοι και να μην μπει ποτέ η επιστροφή...
rudigarcia222 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Τους έστειλα ένα μέιλ για αρχή. Κανονικά αυτά έπρεπε να λειτουργούν αυτοματοποιημενα και όχι να μπαίνουμε στην διαδικασία να ζητάμε το δεδομένο 1
DREAMAX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις το παρέλαβα απο κατάστημα σε παραγγελία που είχα κάνει την Παρασκευή, όλα καλά και για την εποχή νομίζω γρήγορα.
arisg90 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Αν καποιος δεν προλαβε και θελει,με περιμενει ενα στο καταστημα των Αγιων Αναργυρων.Επειδη το εχω εξοφλησει,δινουμε ραντεβου εξω απ το καταστημα,το παραλαμβανω και του το δινω απευθειας.Στα 99€. 1
TheDay2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, DREAMAX είπε Μόλις το παρέλαβα απο κατάστημα σε παραγγελία που είχα κάνει την Παρασκευή, όλα καλά και για την εποχή νομίζω γρήγορα. Σαν συσκευη τι λεει;
DREAMAX Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Το πήρα για την μάνα νομίζω είναι τιμιότατο ,έχει και google services ,android 10 και είναι και μαζεμένο,όμορφο. Για απλή χρήση σε αυτά τα λεψτά vfm. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις