Προς το περιεχόμενο

[Smartphone] Huawei P Smart 2019 64gb - 99€ @ Germanos [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το smartphone του τίτλου στον Γερμανό στα 99€. Αν γίνει πληρωμή με κάρτα Eurobank του προγράμματος €πιστροφή, εχουμε 10% επιστροφή στην κάρτα.

Link της προσφοράς: https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile/smartphones-all/huawei-p-smart-2019-dual/?productId=20379834

Κατώτερη τιμή Skroutz: 118€ + μεταφορικά τον περασμένο Ιούλιο. Αυτή τη στιγμή στα 148€ ετοιμοπαράδοτο: https://www.skroutz.gr/s/16901184/Huawei-P-Smart-2019-64GB-Midnight-Black.html

Τεχνικά χαρακτηριστικά: https://www.gsmarena.com/huawei_p_smart_2019-9409.php

Σημείωση: Δεν είμαι σίγουρος για τον αν έχει Google Services ή οχι. Κάποιος που γνωρίζει ας μας ενημερώσει.

• Like 3
  • Thanks 4
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ TS. ήμουν σε αναζήτηση κινητού μέχρι 100€ για γονείς και νομίζω σε σχέση με τα άλλα που παίζουν σε αυτή την τιμή αξίζει.

Γράφει επίσης στο gsm ότι έχει google services.

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Χαζή ίσως ερώτηση. Για Media player αξίζει;

Έχει IPS FullHD+ οθόνη και το chipset του μπορεί να παίξει άνετα βίντεο 1080p 60fps, οπότε για YouTube σε αυτές τις αναλύσεις, Kodi, Netflix, Plex, κτλ τα κάνει όλα μια χαρά και με άνεση. Τώρα αν θες να κάνεις κάτι παραπάνω σαν media player δεν ξέρω να σου απαντήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Αραγε για χρήση ίντερνετ,  viber και κανένα απαλο παιχνιδάκι τύπου dod tichu-πασιέντζα να κολλάει? . Ο επεξεργαστής μ φαίνεται καλός για τα λεφτά του αλλα η ραμ παίζει ρόλο στα κολλήματα άραγε? Αν ξερει κάποιος θα με ενδιέφερε να μ πει μιας και το θέλω για άτομο με αποκλειστικά την παραπάνω χρήση.  Ευχαριστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekbusters είπε

Αραγε για χρήση ίντερνετ,  viber και κανένα απαλο παιχνιδάκι τύπου dod tichu-πασιέντζα να κολλάει? . Ο επεξεργαστής μ φαίνεται καλός για τα λεφτά του αλλα η ραμ παίζει ρόλο στα κολλήματα άραγε? Αν ξερει κάποιος θα με ενδιέφερε να μ πει μιας και το θέλω για άτομο με αποκλειστικά την παραπάνω χρήση.  Ευχαριστώ 

Το Huawei Mediapad T5 10" που έχει κατώτερο επεξεργαστή (Kirin 659) απο το P Smart 2019 (Kirin 710) και με ίδια ταχύτητα ram eMMC, δεν κολλάει καθόλου και ας μένουν ανοιχτές οι εφαρμογές στο backround.Η διαφορά είναι πως είναι 4/64 GB.

Μια χαρά πιστεύω πως θα είναι για απλή χρήση (Browsing, You Tube, Social media και κανά απλό παιχνίδι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες οσοι το πηρατε μπηκε η επιστροφη???????

το αγορασα απευθειας και δεν μπηκε αμεσα(εχω κανονικα ενεργοποιημενη την επιστριφη της eurobank)και στους ορους δεν αναγραφει οτι μπαινει σε δευτερο χρονο δεν λεει τπτ βασικα αρα υπεθεσα οτι μπαινει αμεσα 

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενώ η παραγγελία προχωράει κανονικά και δείχνει διαθέσιμο, δεν μπορώ να πατήσω την "ολοκλήρωση αγοράς"... Έχω τσεκαρει/συμπληρώσει ότι χρειαζεται

Επεξ/σία από taftaf
Τελικά δεν είχα συμπληρώσει τη διεύθυνση, νομίζω ότι θα ήταν στην επόμενη σελίδα
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 18/12/2020 στις 9:38 ΜΜ, rudigarcia222 είπε

παιδες οσοι το πηρατε μπηκε η επιστροφη???????

το αγορασα απευθειας και δεν μπηκε αμεσα(εχω κανονικα ενεργοποιημενη την επιστριφη της eurobank)και στους ορους δεν αναγραφει οτι μπαινει σε δευτερο χρονο δεν λεει τπτ βασικα αρα υπεθεσα οτι μπαινει αμεσα 

Σε καταστημα πληρωσες; Αν οχι, βιαζεσαι. ;) (ενα μελος την πηρε μετα απο δυο μηνες 😄, δες σχετικο τοπικ με τηλεορασεις )

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...