Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Έχω τον 8100 ι3 με 3060 τ.ι

Αξίζει να βάλω άλλο επεξεργαστή ?

Θα δω μεγάλη διαφορά ?

Θέλω να παίζω RTx games. Ray tracing.

Μήπως να κάτσω ως έχει και να πάρω μια 3080?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από APPLEGEEK
Δημοσ.

Οποτε θελεις να βαλεις την 3080 σε συστημε με i3 επεξεργαστη; Νομιζω οτι ακομα και ως εχει, ηδη εχεις bottleneck απο την CPU με την 3060, ποσο μαλλον αν βαλεις και Overkill 3080. Χαμενη θα παει τελειως.

Φυσικα και θα δεις μεγαλη διαφορα αν κρατησεις την 3060 και αλλαξεις επεξεργαστη.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Καλησπέρα.

Θα δω μεγάλη διαφορά ?

Ευχαριστώ

Σε τι ανάλυση και hz θα παίζεις? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, N3M3SiS είπε

Οποτε θελεις να βαλεις την 3080 σε συστημε με i3 επεξεργαστη; Νομιζω οτι ακομα και ως εχει, ηδη εχεις bottleneck απο την CPU με την 3060, ποσο μαλλον αν βαλεις και Overkill 3080. Χαμενη θα παει τελειως.

Φυσικα και θα δεις μεγαλη διαφορα αν κρατησεις την 3060 και αλλαξεις επεξεργαστη.

Ποσην διάφορα ray tracing σου λέω  όχι τα χωρίς ray tracing

Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Σε τι ανάλυση και hz θα παίζεις? 

1080 p 75 Hz 

Ray tracing μόνο έτσι αυτό με ενδιαφέρει

Δημοσ.

Εαν εχεις MSI afterburner, ανοιξε το και την ωρα που παιζει, δες ποσο % χρησιμποιειται η GPU και ποσο ο CPU. Εκει θα καταλαβεις σιγουρα αν χρειαζεσαι αλλαγη επεξεργαστη, μιας και θα βλεπεις load στην καρτα 40% και ο πεξεργαστης θα ειναι στο 99%.

Τωρα το ποση διαφορα θα δεις, εξαρταται απο πολλα πραγματα, ενα βασικο εκ των οποιων ειναι το τι επεξεργαστη θα βαλεις.. Αλλα δεν μπορεις να εχεις CPU του κατοσταρικου και καρτα γραφικων του χιλιαρικου. Δηλαδη μπορεις.. απλα δεν αξιοποιεις την καρτουλα..

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, N3M3SiS είπε

Εαν εχεις MSI afterburner, ανοιξε το και την ωρα που παιζει, δες ποσο % χρησιμποιειται η GPU και ποσο ο CPU. Εκει θα καταλαβεις σιγουρα αν χρειαζεσαι αλλαγη επεξεργαστη, μιας και θα βλεπεις load στην καρτα 40% και ο πεξεργαστης θα ειναι στο 99%.

Τωρα το ποση διαφορα θα δεις, εξαρταται απο πολλα πραγματα, ενα βασικο εκ των οποιων ειναι το τι επεξεργαστη θα βαλεις.. Αλλα δεν μπορεις να εχεις CPU του κατοσταρικου και καρτα γραφικων του χιλιαρικου. Δηλαδη μπορεις.. απλα δεν αξιοποιεις την καρτουλα..

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Ray tracing μόνο έτσι αυτό με ενδιαφέρει

Να δώσεις κανα χιλιάρικο έξτρα για κάρτα, για 3 παιχνίδια που αξίζει το RTX δεν το λες και συνετό. 

Αφού έχεις ήδη 3060ti δοκίμασε τι σου έγραψαν για το Afterburner 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Να δώσεις κανα χιλιάρικο έξτρα για κάρτα, για 3 παιχνίδια που αξίζει το RTX δεν το λες και συνετό. 

Αφού έχεις ήδη 3060ti δοκίμασε τι σου έγραψαν για το Afterburner 

Ευχαριστώ σωστά 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται λίγο σαν να προσπαθείς να τα κάνεις όλα λάθος. Έχεις ήδη την 3060ti που είναι αχρειαστη για 1080p 75hz οθόνη. Θέλεις να πας σε 3080 χωρίς να βλέπω κάποιο νόημα. Σκέφτεσαι μήπως να κρατήσεις τον 8100 με τα 4 thread που είναι "λίγος" ακόμα και για αρκετά μικρότερες κάρτες από την 3060ti. Ξανασκέψου λίγο τις αλλαγές που θες να κάνεις, τουλάχιστον αν δώσεις λεφτά να πιάσουν τόπο.

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, TheMechanic1 είπε

Φαίνεται λίγο σαν να προσπαθείς να τα κάνεις όλα λάθος. Έχεις ήδη την 3060ti που είναι αχρειαστη για 1080p 75hz οθόνη. Θέλεις να πας σε 3080 χωρίς να βλέπω κάποιο νόημα. Σκέφτεσαι μήπως να κρατήσεις τον 8100 με τα 4 thread που είναι "λίγος" ακόμα και για αρκετά μικρότερες κάρτες από την 3060ti. Ξανασκέψου λίγο τις αλλαγές που θες να κάνεις, τουλάχιστον αν δώσεις λεφτά να πιάσουν τόπο.

Θέλω να παίζω ray tracing full psycho mode 

Δημοσ.

η νεα μοδα ειναι κραταω την παλια οθονη, 1080,

γιατι παιζω βασικα λολ,

αλλαζω επεξεργαστη μητρικη

κ τωρα ή οταν πεσουν οι νεες καρτες στα 700 η 500 αγοραζω σειρα 3000.

αυτα ειναι.😀

το οφελος ειναι οτι πουλαω την παλια καρτα 2,5 κατοσταρικα

κ ετσι η σειρα 3000 μου ερχεται 

μονο 5κατοσταρικα😌😃

οποτε μεχρι το 2023 ειμαι οκ 

κ αν στο μελλον θελησω αλλαζω κ την οθονη.

αφου εχω 1 μεγαλη οθονη τηλεοραση εξαλλου

νβιντια αμδ σονυ κλπ

μεχρι το καλοκαιρι θα ξεβγαλουν 

μιλιουνια αμερικανους ευρωπαιους ασιατες .

1,2 500 δολλαρα η καρτα.

καλα να ειμαστε ολοι.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Καλησπέρα.

Θα δω μεγάλη διαφορά ?

Ευχαριστώ

Αν και το RT στο CB77  θέλει παραπάνω κάρτα γραφικών, εντούτοις ο 8100 θα σε περιορίσει πάρα πολύ. Αν μπορείς βρες έναν 8700/8700Κ μεταχειρισμένο η πήγαινε σε AMD3600/Intel 10400F

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Αν και το RT στο CB77  θέλει παραπάνω κάρτα γραφικών, εντούτοις ο 8100 θα σε περιορίσει πάρα πολύ. Αν μπορείς βρες έναν 8700/8700Κ μεταχειρισμένο η πήγαινε σε AMD3600/Intel 10400F

8ελει 3080 σωστα 

επεξεραστηξς ειναι στα 99% αστα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

8ελει 3080 σωστα 

επεξεραστηξς ειναι στα 99% αστα 

Από ότι βλέπω για 1080p με την 3060Ti σε Ultra + Ultra RT + Quality DLSS βγάζεις κοντά στα 60fps average στο CB77, αλλά χρειάζεσαι πολύ καλύτερο επεξεργαστή από τον Core i3 8100.  Σαν πρώτο στάδιο προσωπικά θα κράταγα την 3060Ti και η θα πήγαινα σε Core i7 8700/8700K αν έβρισκα μεταχειρισμένο η θα πήγαινα σε καινούργια πλατφόρμα με Ryzen 3600/Core i5 10400F.

Γιατί αν αλλάξεις την κάρτα σε 3080 και κρατήσεις τον Core i3 8100 δεν θα πάρεις ούτε frame παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Από ότι βλέπω για 1080p με την 3060Ti σε Ultra + Ultra RT + Quality DLSS βγάζεις κοντά στα 60fps average στο CB77, αλλά χρειάζεσαι πολύ καλύτερο επεξεργαστή από τον Core i3 8100.  Σαν πρώτο στάδιο προσωπικά θα κράταγα την 3060Ti και η θα πήγαινα σε Core i7 8700/8700K αν έβρισκα μεταχειρισμένο η θα πήγαινα σε καινούργια πλατφόρμα με Ryzen 3600/Core i5 10400F.

Γιατί αν αλλάξεις την κάρτα σε 3080 και κρατήσεις τον Core i3 8100 δεν θα πάρεις ούτε frame παραπάνω.

Ευχαριστώ

Είναι δυνατό παιχνίδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...