Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

ενδιαφέρομαι για αγορά νέου κινητού για τη σύζυγο μέχρι 300€. Από έρευνα των τελυταίων ημερών συγκλίνω προς το Realme 7 Pro, για το οποίο διαβάζω αρκετά καλά σχόλια και είναι κοντά στις ανάγκες της χρήσης που θα του γίνεται καθημερινά.

Υπάρχουν άλλες εναλλακτικές που μπορείτε να μου προτείνετε και τι γνώμη έχετε για την εν λόγω επιλογή;

Καλό θα ήταν να αναφέρω ότι η υπάρχουσα συσκευή είναι το Huawei P10 lite, οπότε θα πρέπει να συνυπολογιστεί και το θέμα του μεγέθους και του βάρους, καθώς ένα κινητό πάνω από 200gr σίγουρα θα κουράζει αρκετά κάποιον που τόσα χρόνια χειρίζεται ένα κινητό σαφώς μικρότερο των 150gr.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; (Έως 300€)
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; (Αγορά από Ελλάδα)
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; (Όχι)
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; (Μόνο καινούριες)
5) Μέγεθος οθόνης; (6-6,5")
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); (Όχι)
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; (Ναι)
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; (Ναι, αρκετά σημαντικό)
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; (Να βασίζεται σε Android)
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) (Πολύωρη χρήση, σερφάρισμα, κοινωνίκά δίκτυα, παρακολούθηση video, λήψη φωτογραφιών και βίντεο)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια γνώμη ή βοήθεια!

Αλέξανδρος

Δημοσ.

Έχω ψαξει κι εγω ακετα θέματα απο εδώ και φαίνεται να παίζεται μεταξύ Realmi 7 Pro και Huawei Nova 5t για κορυφή στα 250-300.

Το 5Τ είναι πιο φτηνό αλλά δεν δέχεται κάρτα SD οπότε πάλι μάλλον έχει προβάδισμα το Realmi

Δημοσ.

Φίλε Pankar σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

Το νερό μπήκε στ' αυλάκι και το Realme 7 Pro βρίσκεται ήδη στα χέρια μου! Χθες παραγγελία και σήμερα παραλαβή από το κατάστημα!!

Σήμερα το βράδυ έχει unboxing και τις επόμενες ημέρες θα μεταφέρω τις πρώτες εντυπώσεις από το νέο gadgetάκι.

Αν είναι τόσο καλό όσο ακούγεται και λέγεται μπορεί και να απαρνηθώ το Mi 9T Pro μου (λέμε τώρα)... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...