micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μεταγλώττιση του ήχου ή μετάφραση των υπότιτλων;
elzo Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δεν υπάρχουν υποτιτλοι. Οπότε έτσι που με ρωτάτε αν κατάλαβα καλά είναι του ήχου. Δλδ μιλάνε ιταλικα χωρίς υποτιτλους.
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δώσε λίγες πληροφορίες. Πρόκειται για ταινία ή για κάποιο δικό σου βίντεο; Αν είναι ταινία δώσε τίτλο ή καλύτερα ένα λινκ στο imdb να δούμε αν υπάρχουν υπότιτλοι, έστω Αγγλικοί για να μπορέσεις να τους μεταφράσεις γιατί το "εξ ακοής" είναι λίγο μανίκι. Αν είναι κάποιο βίντεο όπου μιλάνε και θέλεις να "ντουμπλάρεις" τις ομιλίες με δικιά σου φωνή τότε πρέπει να βάλεις το βίντεο να παίζει και να καταγράψεις σε υπολογιστή ή στο κινητό την φωνή σου και μετά σε κάποιο πρόγραμμα video editing να προσαρμόσεις την ομιλία σου στα λόγια του βίντεο.
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω που το έστειλες, πάντως δεν ήταν σε μένα.! 😕 Όταν πληκτρολογείς όνομα μέλους στα p.m. θα πρέπει να στο βγάζει από κάτω για επιλογή ή αφήνεις τον κέρσορα στην εικόνα μου και θα σου εμφανίσει πληροφορίες και την επιλογή να στείλεις μήνυμα. Το τελευταίο μήνυμα από την προηγούμενη συζήτηση μας ήταν στις 30 Οκτωβρίου. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από micos000
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Αμα μπερδευεστε τοσο πολύ γραψτε τα εδω και εμείς δεν θα τα δούμε!!!Στην προσκοπική μας τιμη!!!
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, elzo είπε Τωρα; το πηρες; Φίλε σου έστειλα pm στη συζήτηση που είχαμε πέρυσι. Πήγαινε στον φάκελο πάνω δεξιά και μάλλον θα έχεις μια ειδοποίηση και αν πατήσεις σε αυτήν θα σε πάει στην συζήτηση για να απαντήσεις. 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αμα μπερδευεστε τοσο πολύ γραψτε τα εδω και εμείς δεν θα τα δούμε!!!Στην προσκοπική μας τιμη!!! Α, πα πα. Μυστικά του κράτους είναι αυτά.
elzo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Χαχαχα. Όχι βρε παιδιά δεν είναι μυστικά. Οκ. Έχω μια ταινια π. Χ. The good place (La Terra buona) μιλάνε ισπανικά χωρίς υποτ. Τι μπορώ να κάνω για να τη δω με ελλην. Υποτ.; Και δεύτερον έχω μια ταινια π. Χ. No todo es vigilia. Έχει ενσωματωμένους τίτλους. Πως μπορω να τη δω με ελλην. Υποτ. ;
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς δεν βρίσκω για καμία υπότιτλους σε οποιαδήποτε γλώσσα. Οπότε... the hard way. Θα κατεβάσεις το subtitle edit και... Καλό κουράγιο...! Η Δεύτερη ταινία που έχει ενσωματωμένους υπότιτλους ίσως είναι πιο εύκολη γιατί θα βλέπεις τους χρόνους. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από micos000
elzo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Ααα ωραια το εχω ήδη κατεβασμένο οπότε θα το μελετισω. Σε ευχαριστω κ πάλι παρα πολυ.
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Αν τελικά καταφέρεις να υποτιτλίσεις τις ταινίες θα πρότεινα να τις ανεβάσεις στο opensubtitles.org για την κοινότητα. Αν θέλεις ανέβασε τες και σε άλλα sites.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα