slasher0r Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα γνωρίζει κάνεις εάν είναι safe να παίζεις στην betfair με vpn;Απο οσο γνωρίζω οι εταιρείες είναι ενάντια στην χρηστή vpn για αυτό ρωτάω
greekparot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δεν θα σε δεχτεί η συγκεκριμένη γιατί είσαι κάτοικος Ελλάδας, άσχετα που θα συνδεθείς με vpn. Θα στο πουν και οι ίδιοι αν τους στείλεις email.
slasher0r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Εχω λογαριασμό κάτοικου Αγγλίας με ολα τα απαραιτητα δικαιολογητικα .Απλα θελω να μαθω αν θα καταλαβουν οτι ειμαι με vpn.
gbras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2021 καλο θα ηταν να μην ασχολεισαι με αυτες τις βλακειες θα χασεις τα λεφτα σου. Μπορεις να τα βαλεις αλλου και να κερδισεις
greekparot Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 23 ώρες πριν, gbras είπε καλο θα ηταν να μην ασχολεισαι με αυτες τις βλακειες θα χασεις τα λεφτα σου. Μπορεις να τα βαλεις αλλου και να κερδισεις Δηλαδή; Που αλλού;
gbras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 19 ώρες πριν, greekparot είπε Δηλαδή; Που αλλού; Γραψου στo eToro να επενδύσεις μέσω του copy trading . Έχει καιvirtual για να δεις πως γίνεται όλο αυτό . Πολύ καλύτερο από το να πετάξεις τα λεφτά σου σε διώξω στοιχήματα .
greekparot Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Στις 12/2/2021 στις 5:35 ΜΜ, gbras είπε Γραψου στo eToro να επενδύσεις μέσω του copy trading . Έχει καιvirtual για να δεις πως γίνεται όλο αυτό . Πολύ καλύτερο από το να πετάξεις τα λεφτά σου σε διώξω στοιχήματα . Το έχεις δοκιμάσει το etoro δηλ και βγάζεις με το copy trading;
gbras Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, greekparot είπε Το έχεις δοκιμάσει το etoro δηλ και βγάζεις με το copy trading; Στειλε μου pm για περισσοτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα