dimitris_sal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Οπως λεει και ο τίτλος θέλω να συνδέσω tablet με τηλεόραση αλλα μέσω καλωδίου και οχι με cast! Λογικά ενα micro usb to hdmi θα κάνει τη δουλειά. Το πρόβλημα είναι οτι το tablet θα παιζει πολλές ωρες οποτε θα πρέπει παράλληλα να φορτίζει! Καμία λύση; Σκέφτηκα τον ακόλουθο συνδυασμό καλωδίων αλλα πέρα απο το οτι ταιριάζουν τα καλώδια δε ξέρω κατα πόσο θα δουλέψει,ιδιαίτερα το κομμάτι της μεταφοράς της εικόνας Κάθε ιδέα/βοήθεια ευπρόσδεκτη. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από dimitris_sal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος, νομιζω αν ειναι OTG η θυρα, θα παιξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 εγω παλι..για τετοια χρηση, θα σου προτεινα να βρεις ενα ταμπλετ με ξεχωριστη θυρα HDMI ή ενα Android Box. δεν ξερω αν μπορει η ιδια θυρα, παραλληλα να δινει σημα και να φορτιζει.........!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Θα προτιμούσα και εγω ξεχωριστή hdmi αλλα πλέον δεν βρίσκεις πουθενά tablet με hdmi. Μποξάκι δεν κάνει για την χρήση που το θέλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά μαλλον θα αρκεστώ να στέλνω ασυρματα Βασικα θέλω να στελνω στην τηλεοραση εικονα απο cosmotetv (μεσω της αντιστοιχης εφαρμογης του tablet) καθως και αγωνες euroleague(επισης μεσω της αντιστοιχης εφαρμογης) Επισης μερικες εφαρμογες με παιδικα(οχι παιχνιδια κλπ!) για τα πιτσιρικια. Και να μπορω ανα πασα στιγμή να το παρω είτε εγω είτε ο μεγάλος στο χερι Netflix και plex παρεχει ηδη η τηλεοραση οποτε δεν υπάρχει αυτη η ανάγκη στο ταμπλετακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vforvaggelis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Φοβαμαι μεγαλο latency. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sal Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Euroleague tv που δοκιμασα απο ηδη υπάρχων ταμπλετάκι εχει ενα ψιλοσπάσιμο αλλα οκ,ειναι viewable. Αυτο το viewable θέλω να κάνω 100% οκ! CosmoteTV δε μπορώ να δοκιμάσω γιατι το ταμπλετάκι είναι rooted αλλα νομίζω δεν θα εχει διαφορά. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2020 από dimitris_sal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα