Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθειά σας. έχω ένα laptop satellite L505-13n το είχα αγοράσει περίπου πριν καμιά 10αρια χρονια και μου μπήκε η ιδέα να κάνω αναβάθμιση έβαλα δίσκο ssd και είπα να αγοράσω ένα Kit και να βάλω 8gb ram ενώ φορούσα 4gb. πριν την αγοράσω τσέκαρα πόσο είναι η maximum ram όπου έλεγε η toshiba ότι είναι 8gb. Όταν βάζω τις ram 2x4gb ενω στο bios μου δείχνει κανονικά 8gb δεν φορτώνει τα windows. Κολλάει στην μαύρη οθόνη πριν την φόρτωση των windows και αν θυμάστε πάνω αριστερά που έχει μία παύλα που αναβοσβήνει κολλαει σε αυτό το σημείο. Αν χρησιμοποιήσω την μια παλιά των 2gb με μια καινούργια των 4gb. To bios διαβάζει 6 gb ram και φορτώνει κανονικά τα windows. Δηλαδή μέχρι 6 gb δουλεύει κανονικά. Αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση η ram είναι αντίστοιχες σε όλα τα χαρακτηριστικά τους

Επεξ/σία από stratis90
Δημοσ.

Σου συνιστώ να βγάλεις την καινούργια 4 και να μην την βάλεις Μέχρι να δεις τι φταίει

Γράψε τον κωδικό του κιτ που πήρες 

Γράψε και το model n. που είναι στο πίσω μέρος του laptop αν υπάρχει σε αυτοκόλλητο θα είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...