scott1 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά αν κάποιος έχει παραγγείλει ,κι έχει μετανιώσει ας μου στείλει ένα πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά οι πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες θα ελεγα. Απορια, τι δισκο προτεινετε να βαλει καποιος για να εχει εξτρα χωρο??? Φανταζομαι δεν αξιζει να βαλει κανεις ΗDD ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tengai34 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 35 λεπτά πριν, Lesdal είπε Παιδιά οι πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες θα ελεγα. Απορια, τι δισκο προτεινετε να βαλει καποιος για να εχει εξτρα χωρο??? Φανταζομαι δεν αξιζει να βαλει κανεις ΗDD ετσι? ενα 500αρι ή 1TB ssd αναλογα τα χρηματα και τις αναγκες σου .....προσοχη στο παχος του 7mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, tengai34 είπε ενα 500αρι ή 1TB ssd αναλογα τα χρηματα και τις αναγκες σου .....προσοχη στο παχος του 7mm Άρα έως 7χιλιοστα οκει. Τι τύπος ssd όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tengai34 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Lesdal είπε Άρα έως 7χιλιοστα οκει. Τι τύπος ssd όμως; ssd 2,5 sata HP-Pavilion-Gaming-15-R7-4800H-GTX1660Ti-Review-64.heic Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από tengai34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Γιατι να βαλεις SSD? Eκτος απο την "+" τιμη ενας απο τους λογους [κυριος] που 'απεκλεισα' το Legion ειναι οτι δεν με αφηνε να βαλω και 2.5" δισκο: απλο οχι ssd, γιατι ετσι θα ανεβαζε και αλλο τιμη...! 🤑 Αν εχεις εναν 'απλο' δισκο που σου περισσευει απο παλιοτερα: ειναι το καλυτερο σεναριο για αποθηκη! Ακομη και καινουργιο να παρεις 1-2 ΤΒ στο παρον / τωρα ειναι πιο φθηνος απο SSD! 😉 Ακομη κι αν δεν εχετε καποιον, 2TB HDD θα σας βγουν 60 ευρα # 2ΤΒ SSD 170ευρα! Γενικα εκτος και αν παρετε (πολυ) μικρο SDD, ειναι πολλα τα λεφτα για αποθηκη....😨 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Γιατι να βαλεις SSD? Eκτος απο την "+" τιμη ενας απο τους λογους [κυριος] που 'απεκλεισα' το Legion ειναι οτι δεν με αφηνε να βαλω και 2.5" δισκο: απλο οχι ssd, γιατι ετσι θα ανεβαζε και αλλο τιμη...! 🤑 Αν εχεις εναν 'απλο' δισκο που σου περισσευει απο παλιοτερα: ειναι το καλυτερο σεναριο για αποθηκη! Ακομη και καινουργιο να παρεις 1-2 ΤΒ στο παρον / τωρα ειναι πιο φθηνος απο SSD! 😉 Ακομη κι αν δεν εχετε καποιον, 2TB HDD θα σας βγουν 60 ευρα # 2ΤΒ SSD 170ευρα! Γενικα εκτος και αν παρετε (πολυ) μικρο SDD, ειναι πολλα τα λεφτα για αποθηκη....😨 Κάνεις να προτείνει κανένα δίσκο 1tb;;; Επίσης παιδιά διαπίστωσα κάτι, ο επεξεργαστής μου όταν βάζω τον φορτιστή κολλάει στα 0,38 ghz ενώ όταν δεν το έχω στο φορτιστή τότε κανονικά μπορεί να φτάσει πέρα από τα 4,2ghz σε σκληρή χρήση. Το googlάρα, έχει διαπιστωθεί και από άλλους χρήστες σε διαφορετικά laptop όχι μόνο της hewlett-packard και από ότι φαίνεται βρήκα μία λύση ωστόσο δεν ξέρω κατά πόσο θα διαρκέσει. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μηπως εννοεις το....αντιθετο? 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε Μηπως εννοεις το....αντιθετο? 😄 Και όμως εννοώ αυτό που έγραψα, προφανώς και είναι κουλό αλλά συμβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Δεν εχει λογικη, εκτος και εχεις αλλαξει κατι: ειτε απο τα power options του, ειτε απο το αριστερο-κουτσουμπικο(!), ειτε με το RyzenContr! 🤔 Φυσιολογικα στη μπαταρια <χαμηλωνει> -και γι' αυτο ψαχναμε τροπο για (force) full cpu speed on battery...! 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, TheDevilMayCare είπε Δεν εχει λογικη, εκτος και εχεις αλλαξει κατι: ειτε απο τα power options του, ειτε απο το αριστερο-κουτσουμπικο(!), ειτε με το RyzenContr! 🤔 Φυσιολογικα στη μπαταρια <χαμηλωνει> -και γι' αυτο ψαχναμε τροπο για (force) full cpu speed on battery...! 😉 Θα το ελέγξω μόλις γυρίσω από τη δουλειά, αν μου εμφανίσει ξανά αυτή την ανωμαλία θα ξαναγράψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgeorg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 παρελαβα και γω μολις εκθεσιακο τεμαχιο. στο 5λεπτο μου φριζαρε τελειως στον microsoft edge και το μονο που μπορουσα να κανω ηταν force restart. απο κεινη τη στιγμη δεν ειχα θεμα με το λογισμικο. (εκεινη την ωρα κατεβαζε καποια c++ updates δεν ξερω αν το επηρεασε) επισης το αλλο μου θεμα ειναι το οτι το keyboard εχει μεγαλουτσικο κενο απο κατω (απτη μητρικη) με αποτελεσμα οταν κανω απλο απαλο τtap στο trackpad να ακουγεται δυνατο χτυπημα καθως χτυπαει κατωαπτο κενο. εχει και αλλος παρομοιο θεμα με το δευτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, chrisgeorg είπε παρελαβα και γω μολις εκθεσιακο τεμαχιο. στο 5λεπτο μου φριζαρε τελειως στον microsoft edge και το μονο που μπορουσα να κανω ηταν force restart. απο κεινη τη στιγμη δεν ειχα θεμα με το λογισμικο. (εκεινη την ωρα κατεβαζε καποια c++ updates δεν ξερω αν το επηρεασε) επισης το αλλο μου θεμα ειναι το οτι το keyboard εχει μεγαλουτσικο κενο απο κατω (απτη μητρικη) με αποτελεσμα οταν κανω απλο απαλο τtap στο trackpad να ακουγεται δυνατο χτυπημα καθως χτυπαει κατωαπτο κενο. εχει και αλλος παρομοιο θεμα με το δευτερο? Ώπα αρχικά γιατί εκθεσιακό; Πόσο πλήρωσες; Φαντάζομαι είναι πιθανό με τα updates να γίνει και αυτό.Αυτο με το trackpad τουλάχιστον ΔΕΝ το έχω παρατηρήσει εγώ γιατί χρησιμοποιώ ποντίκι. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2021 από Lesdal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgeorg Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 800 μονο εκθεσιακο ειχε αρα το θεμα με το trackpad και το κενο απο κατω ειναι γενικο δεν το εχω μονο εγω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lesdal Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, chrisgeorg είπε 800 μονο εκθεσιακο ειχε αρα το θεμα με το trackpad και το κενο απο κατω ειναι γενικο δεν το εχω μονο εγω? 4 λεπτά πριν, chrisgeorg είπε 800 μονο εκθεσιακο ειχε αρα το θεμα με το trackpad και το κενο απο κατω ειναι γενικο δεν το εχω μονο εγω? Με συγχωρείς ξέχασα να γράψω το δεν. ας πούνε και τα υπόλοιπα παιδιά που το πήρανε εγώ δεν το έχω παρατηρήσει το συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα