Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια....

στηνω ενα νεο σύστημα και ειμαι μεταξυ του Intel i-5 10600k και κάποιας αλλης προτασης....

Η χρήση του ειναι all-around.... και καλο υπολογιστη για εργασια futer proof θελω και τα παιχνιδακια μου να παιξω σε καλο επιπεδο

Το budget μου ειναι γυρω στα 250 ευρω.

Εχετε κατι αλλο να προτείνετε? Δεν εχω παρει μητρικη οποτε ειμαι ανοιχτος σε προτασεις εχοντας στο μυαλο περισσοτερο την εννοια του future proof

Σας ευχαριστω για τον χρονο και την βοηθεια σας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά είναι λίγο κακή κατηγορία τιμής τα 250 αυτήν την στιγμη. Οι τιμές στην AMD έχουν πάρει την ανηφόρα...

Ποια κάρτα έχεις ή σκοπευεις να πάρεις? Γενικά τι παίζεις και τι άλλο κάνεις στο PC?

Αν δεν έχεις καμια high end καρτα, θα σου έλεγα κράτα τα λεφτά σου και πάνε σε κανέναν 10400(f). Αλλιως ανέβα κατηγορία και πάνε σε κανέναν 10700(k) που είναι και ελαφρώς περισσότερο future proof λογω των παραπάνω thread. Αν δεν βιάζεσαι  μπορείς και να περιμένεις μήπως πετύχεις κανέναν 5600Χ σε φυσιολογική τιμή..

Επεξ/σία από TheMechanic1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, TheMechanic1 είπε

Γενικά είναι λίγο κακή κατηγορία τιμής τα 250 αυτήν την στιγμη. Οι τιμές στην AMD έχουν πάρει την ανηφόρα...

Ποια κάρτα έχεις ή σκοπευεις να πάρεις? Γενικά τι παίζεις και τι άλλο κάνεις στο PC?

Αν δεν έχεις καμια high end καρτα, θα σου έλεγα κράτα τα λεφτά σου και πάνε σε κανέναν 10400(f). Αλλιως ανέβα κατηγορία και πάνε σε κανέναν 10700(k) που είναι και ελαφρώς περισσότερο future proof λογω των παραπάνω thread. Αν δεν βιάζεσαι  μπορείς και να περιμένεις μήπως πετύχεις κανέναν 5600Χ σε φυσιολογική τιμή..

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση....

Καρτα δεν εχω αλλα και οταν αγορασω που δεν καιγομαι να πιεστω χρονικα θα ειναι της ταξης των 300 ευρω δεν θα παω σε κατι  ακριβοτερο οποτε γιαυτο θα περιμενω

Το τι κανω στο PC ειναι... επαγγελματικα δουλεια γραφειου που δεν εχει απαιτησεις (ταυτοχρονο ανοιγμα 10 tab browser, voip, youtube, skype και ενα αλλο προγραμμα επικοινωνιας ενδοεταιρικο)

Οσον αφορα games να ειμαι σε σημειο που να μην σκεφτομαι αν μαρεσει ενα παιχνιδακι αν το σηκωνει το PC μου η οχι. Πχ φετος ηθελα να παιξω GTA RP κανενα Fifa κανενα μανατζερακι και δεν μπορουσα.

Οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ σκοπος ειναι να μην σερνομαι του χρονου η του παραχρονου τετοια εποχη και ψαχνομαι παλι

Δημοσ.

Τι οθόνη έχεις? 

Κάρτα πότε θα αγοράσεις? Μέχρι τοτε με τι θα είσαι ? 

Επίσης δεν ορίζεις σε κάθε κομμάτι ανώτατη τιμή... Ένα σύνολο που μπορείς να δώσεις ορίζεις και προσπαθείς να έχεις μια ισσοροπία στο σύστημα σου..... 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 18/12/2020 στις 12:46 ΠΜ, InsertCoinToJoi είπε

Καλησπέρα παιδια....

στηνω ενα νεο σύστημα και ειμαι μεταξυ του Intel i-5 10600k και κάποιας αλλης προτασης....

Η χρήση του ειναι all-around.... και καλο υπολογιστη για εργασια futer proof θελω και τα παιχνιδακια μου να παιξω σε καλο επιπεδο

Το budget μου ειναι γυρω στα 250 ευρω.

Εχετε κατι αλλο να προτείνετε? Δεν εχω παρει μητρικη οποτε ειμαι ανοιχτος σε προτασεις εχοντας στο μυαλο περισσοτερο την εννοια του future proof

Σας ευχαριστω για τον χρονο και την βοηθεια σας

Αν το budget σου είναι στα 250€ για επεξεργαστή τότε ο 10600k είναι απο τις καλύτερες επιλογές. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σιγουρα στα 250 δεν εχεις κατι καλυτερο απο 10600κ..Αλλα απο την χρηση που περιγραφεις κ αν δεν σκοπευεις να κανεις oc εγω νομιζω κ με εναν 10500 η 10400f(190 ευρο/150 ευρο) μια χαρα εισαι.Ασε που ετσι δεν χρειαζεται να παρεις κ z490 mobo (με μια b460 εισαι μια χαρα)   οποτε θα σου μεινουν περισσοτερα για gpu. Το λεω σαν ιδεα 😁 Για να πεις πως θελω να παιζω ολα τα games θελεις κατα κυριο λογο δυνατη gpu

Επεξ/σία από niko13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/12/2020 στις 11:46 ΜΜ, InsertCoinToJoi είπε

ειμαι ανοιχτος σε προτασεις εχοντας στο μυαλο περισσοτερο την εννοια του future proof

Το ιδιο futireproof ειναι. Θα αλλαξεις cpu σε λιγους μηνες? Για να πας 11th gen? Το πιθανοτερο πως θα παιζουν κ σε b460 https://www.google.com/amp/s/wccftech.com/intel-rocket-lake-11th-gen-desktop-cpus-entry-level-400-series-motherboard-support-power-rating-detailed/amp/

Επεξ/σία από niko13
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, niko13 είπε

Σιγουρα στα 250 δεν εχεις κατι καλυτερο απο 10600κ..Αλλα απο την χρηση που περιγραφεις κ αν δεν σκοπευεις να κανεις oc εγω νομιζω κ με εναν 10500 η 10400f(190 ευρο/150 ευρο) μια χαρα εισαι.Ασε που ετσι δεν χρειαζεται να παρεις κ z490 mobo (με μια b460 εισαι μια χαρα)   οποτε θα σου μεινουν περισσοτερα για gpu. Το λεω σαν ιδεα 😁 Για να πεις πως θελω να παιζω ολα τα games θελεις κατα κυριο λογο δυνατη gpu

ο 10400f έχει αρκετά καλύτερες επιδόσεις με ζ490 και γρήγορες ram. 

Αλλά σε κάρτα με 300-400 ευρώ δεν θα δει μπουκάλι ούτε με b460 και 2666 :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...