Vortalhe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω ενα Ideapad lenovo 320 με i3 7100u και 8 gb ram εχω βαλει windows 10 64 bit το εχω 2 χρονια αλλα γενικως απο παντα ηταν αργο ακομα και στο facebook Και οταν πας να φορτωσεις μια σελιδα .γενικως ειναι πολυ αργο .Δεν ξερω γιατι.Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταει.Εχει hdd αλλα και με ssd που δοκιμασα δεν δουλευε καλα παλι Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από Vortalhe
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Αν και βαζοντας SSD (εχοντας 8gb dual channel επανω) δεν εχεις διαφορα, πρεπει να βρεις: τι το "γονατιζει"!? Γιατι ναι μεν i3 επανω, αλλα παλι δεν ειναι τοσο ανεπαρκης..😑 https://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i3-7100U-Notebook-Processor.172251.0.html
Vortalhe Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 δεν παιρνει dual channel. π.χ στο facebook eimai scrollarw και αργει να φορτωσει ενω το ιντερνετ ειναι πολυ κομπλε αυτο αργει μπορει να πατησω να ανοιξει ταπ και να κανει 1 2 δευτερα
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Παιρνει -> αν εχεις 8gb τοτε πρεπει να ειναι <<Memory 8192 MB dual-channel, one memory slot (occupied), 4 GB soldered-in>> 😀 Το facebook αντιθετως ειναι...βαρυ, αν το εχεις για <ελαφρυ> απλως δεν... Μολαταυτα, αν δεν εχει κατι να του κλεβει cpu, θα επρεπε να την παλευει
dchatz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 memtest, hdtest, καθάρισμα σκόνης από γρίλιες ... Δοκιμή με liveusb μήπως τρέχει σωστά. Αν ναι format, αν όχι ένα από τα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα