Προς το περιεχόμενο

Oneplus 8 Pro vs Galaxy Note 10+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας,  πρωην κατοχος  oneplus 7 pro  και θελω να κανω μια αλλαγη ,   παιζω μπαλα σε δυο μοντελα .

Στο oneplus 8 pro  και  στο Samsung  note 10 plus   ,   θα ηθελα την γνωμη σας πιο απο τα δυο προτεινετε.

Κλεινω  ελαφροοοοος  ως προς το note 10 plus λογο ισως καλυτερης οθονης (  μου μιαζει λιγο μακρτοστενο το 1plus  8pro )   και λιγο καλυτερης μπαταριας αλλα και καλυτερης καμερας .

Τα φωτα σας ....  

ευχαριστω.

Δημοσ.

Ήμουν ακριβώς στο ίδιο διλλημα, επειδή από ένα One Plus που είχα παλαιότερα ήμουν ενθουσιασμένος με το OxygenOs, αλλά παράλληλα έβγαλα και μια τριετία με το S8+ με πολύ υψηλό ποσοστό ικανοποίησης.

Προτίμησα το Note 10+ για τους εξής λόγους:

1. Μία από τις καλύτερες κάμερες ακόμα και σήμερα.

2. S-pen που το έχω δει σε συσκευή φίλου και μου φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο.

3. Άμεση παραλαβή. (Δεν έχω υπομονή)

4. 12GB RAM έναντι 8GB (προφανώς υπάρχει και η έκδοση με 12GB στο 1+ αλλά ανεβαίνει στα 900€)

5. 256GB έναντι 128GB (προφανώς υπάρχει και η έκδοση με 256GB στο 1+ αλλά με 900€)

6. Δέχεται MicroSD 

Θυσίασα συνειδητά 5G και 120Hz βέβαια.

Νομίζω πάντως ότι και το 1+ να έπαιρνα (12/256) θα ήμουν πολύ happy. Είναι εξίσου καλές και οι δύο συσκευές.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MakeGreeceSexyAgain είπε

Ήμουν ακριβώς στο ίδιο διλλημα, επειδή από ένα One Plus που είχα παλαιότερα ήμουν ενθουσιασμένος με το OxygenOs, αλλά παράλληλα έβγαλα και μια τριετία με το S8+ με πολύ υψηλό ποσοστό ικανοποίησης.

Προτίμησα το Note 10+ για τους εξής λόγους:

1. Μία από τις καλύτερες κάμερες ακόμα και σήμερα.

2. S-pen που το έχω δει σε συσκευή φίλου και μου φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμο.

3. Άμεση παραλαβή. (Δεν έχω υπομονή)

4. 12GB RAM έναντι 8GB (προφανώς υπάρχει και η έκδοση με 12GB στο 1+ αλλά ανεβαίνει στα 900€)

5. 256GB έναντι 128GB (προφανώς υπάρχει και η έκδοση με 256GB στο 1+ αλλά με 900€)

6. Δέχεται MicroSD 

Θυσίασα συνειδητά 5G και 120Hz βέβαια.

Νομίζω πάντως ότι και το 1+ να έπαιρνα (12/256) θα ήμουν πολύ happy. Είναι εξίσου καλές και οι δύο συσκευές.

------------------------------

ενας ακομα κυριος λογος  που κλεινω ως προς το samsung  ειναι οτι λογο που ειχα το 1plus 7pro   ,  βλεπω στο 8αρι  οτι μειωθηκε το πλατος και αυξηθηκε το υψος ,  πραγμα που πιστευω   ( μπορει να κανω και λαθος )     οτι ειναι αρκετα μακροστενη συσκευη το 8pro  ,  ενω το Note 10+    ειναι πιο πλατυ  που  ισως για θεαση video   το κανει καλυτερο.

Τωρα και με 4G μια χαρα ειμαστε,  και ας βγει 5G ....  και οταν βγει  θα φτηνύνει και το 4G 😄  ,    για τα herz δεν   σκοτωνομαι ,   στο 1plus 7 pro    δεν ειδα κατι το τρομερο  απο κανονικα herz και σε 90  herz

Πολυ καλο το oxygen Os  , αλλα  ειχα και Samsung  Note 9    και το One UI  της samsung  ειναι αρκετα καλο ,  εχει γινει καλη δουλεια ! !  (  οταν μπει και το android 11  με το one UI  3.0    πιστευω θα πεταει )

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmisk1974 είπε

Έτυχε να πιάσω στα χέρια μου συσκευή με 120Hz και δε κατάλαβα απολύτως καμία διαφορά. Οπότε το θεώρησα δευτερεύον.

Όσο για το 5G, οι ταχύτητες που σερφάρουμε με 4G στη Vodafone είναι κορυφή. Η κάλυψη είναι απαραδεκτη σε ορισμένες περιοχές βέβαια, αλλά δε νομίζω να λυνόταν με το 5G ούτως ή άλλως.

Btw το δικό μου το πήρα από αγγελία σφραγισμένο στην τιμή της προσφοράς black Friday (599€) από κάποιον που δεν το ήθελε τελικά. Δες μήπως βρεις κάτι αντίστοιχο αν καταλήξεις στο 10+

Δημοσ.

Μπορει να ειναι και κατι στο hardware στα note.Και με παλαιοτερο μοντέλο, η καλυψη 4G της Vodafone ειναι οντως πολυ καλυτερη απο ολους .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Μάθετε να ψάχνετε πώς να αγοράζετε κινητό. Το 1+ η έκδοση 12/256 ΔΕΝ κάνει 900€ αλλά κάνει 511€!

Ορίστε και το λινκ:

https://gr.gizchina.com/2020/12/19/oneplus-8-now-available-official-stock-eu-3/

Global έκδοση προφανώς, ΧΩΡΙΣ τελωνείο, ψωνίζω σταθερά από bangood τα τελευταία χρόνια κινητά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

2) Αν συγκρίνεις το Note 10 (προηγούμενο) μοντέλο με το 8pro είναι σαν να συγκρίνεις την π...τσα με την βούρτσα. Δεν υπάρχει απλά σύγκριση.

3) Εννοείται ότι θα πάρεις εφ όσον έχεις την επιλογή 5G κινητό πλέον που ήρθαν οι ταχύτητες στην Ελλάδα!

4) Το pure android του 1+ είναι απλά ότι καλύτερο.

5) Εννοείται 120Hz σε σχέση με την απλή. δεν έχουμε τι να συζητήσουμε πάνω σ' αυτό..

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Να μη σχολιάσω καν τον... Exynos..

Για γέλια. Μ-Η-Δ-Ε-Ν σύγκριση με τον 865+ του OnePlus.

Φίλε σόρρυ αλλά και μόνο που μπαίνεις σε διαδικασία να συγκρίνεις τα δύο κινητά...

Το μοναδικό που θα δεχομουν σαν επιχείρημα θα ήταν η τιμή μεταξύ των δύο..και αυτό μόνο αν ίσχυε η τιμή που έστειλε ο άσχετος φίλος μας πιο πάνω περί 900+€ του OnePlus.

Απλά μάθετε να ψάχνετε, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από VetDoc
  • Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, VetDoc είπε

1) Μάθετε να ψάχνετε πώς να αγοράζετε κινητό. Το 1+ η έκδοση 12/256 ΔΕΝ κάνει 900€ αλλά κάνει 511€!

Ορίστε και το λινκ:

https://gr.gizchina.com/2020/12/19/oneplus-8-now-available-official-stock-eu-3/

Global έκδοση προφανώς, ΧΩΡΙΣ τελωνείο, ψωνίζω σταθερά από bangood τα τελευταία χρόνια κινητά χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

2) Αν συγκρίνεις το Note 10 (προηγούμενο) μοντέλο με το 8pro είναι σαν να συγκρίνεις την π...τσα με την βούρτσα. Δεν υπάρχει απλά σύγκριση.

3) Εννοείται ότι θα πάρεις εφ όσον έχεις την επιλογή 5G κινητό πλέον που ήρθαν οι ταχύτητες στην Ελλάδα!

4) Το pure android του 1+ είναι απλά ότι καλύτερο.

5) Εννοείται 120Hz σε σχέση με την απλή. δεν έχουμε τι να συζητήσουμε πάνω σ' αυτό..

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Να μη σχολιάσω καν τον... Exynos..

Για γέλια. Μ-Η-Δ-Ε-Ν σύγκριση με τον 865+ του OnePlus.

Φίλε σόρρυ αλλά και μόνο που μπαίνεις σε διαδικασία να συγκρίνεις τα δύο κινητά...

Το μοναδικό που θα δεχομουν σαν επιχείρημα θα ήταν η τιμή μεταξύ των δύο..και αυτό μόνο αν ίσχυε η τιμή που έστειλε ο άσχετος φίλος μας πιο πάνω περί 900+€ του OnePlus.

Απλά μάθετε να ψάχνετε, ευχαριστώ.

1)  δε θα διαφωνησω τοσο με αυτο,  απλα δεν θελω αγορα απο εξωτερικο ,  αλλιως εχω βρει και το Galaxy note 10 Plus   σε 5G   απο Αγγλια  πολυ φτηνα .

2)  δεν συγκρινω τον  note 10    , αλλα το   note 10+  ( plus ) ..... ισως εκανες  λαθος ... αλλα οκ  ....  θα διαφωνησω  οτι  " δεν υπαρχει συγκριση "   ,  υπαρχει και μαλιστα  και μεσω reviews  ( κυρως  youtube )   το note  βγαινει καλυτερο σε καποια πραγματα που με ενδιαφερουν  ,  και αυτο αποδεικνύετε  ευκολος και δεν χωρα  καμια αμφιβολια.  

α)  οθονη  ,  σαφως  αν δεις συγκριτικα και σχολια  η οθονη του Note ειναι  ενα τικ  ανωτερη   ,  δεν αμφιβητει κανεις πιστευω  αυτο και οτι η samsung εχει τις καλυτερες οθονες   .   Επισης ΔΕΝ μου αρεσει τοσο η θεαση στο oneplus 8 pro γιατι εχει γινει πολυ μακροστενο , ειχα το  1plus  7 pro  και μειωθηκε το πλατος στο 8αρι  σε σχεση με το 7αρι  και αυξηθηκε το υψος ,  πραγμα που  το κανει πολυ μακροστενο .  Το  note 10+   εχει καλυτερη  θεαση  κυριως σε βιντεο ,  γιατι ειναι κατι που χρησιμοποιω και με ενδιαφερει.

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9732&idPhone2=9919&idPhone3=9689

β) το note ειναι αδιαβροχο με πιστοποιηση  , το oneplus οχι . ( λενε οτι ειναι )  ..... νταξει για πολλους δεν ενδιαφερει τοσο ... και μενα οχι τοσο ... δεν θα κανω μπανιο το κινητο .

γ) μπαταρια ,  σχεδον  ιδιες  ... ισως  ενα τικ καλυτερη λενε στο Note  ( δεν φερω τοσο γνωμη  εδω )

δ)  ηχος  ,  εδω  ειναι σαφες  τα πραγματα ,  το note εχει απο τα καλυτερα ηχεια  που εχουν βγει σε συσκευη.

ε) gorilla glass 6 το note  και  5 το 1plus 8 pro ,  νταξει δεν θα καταλαβει κανεις τη διαφορα ...αλλα ειναι εστω ενα + .

ζ) χρωμα ...  το aura glow  που θελω  τα σπαει , το λενε ολοι αυτο...  θα ηθελα κατι πιο καλυτερο απο την oneplus 

η)  καμερα ..... δεν σχολιαζω..... το βιντεο τα λεει ολα και με το παραπανω. ( και τα σχολια κατω )

https://www.youtube.com/watch?v=Qtfmqkr28VY

3) Καλο το 5G  δεν αντιλεγω ,  αλλα καλυπτομαι και με 4G  ,  γιατι το 4G  ειπε κανεις οτι ειναι αργο ?   ( και δεν χρησιμοποιω πολυ δεδομενα ) 

4)  το oxygen OS   ειναι οντος  πολυ καλο ,  μου αρεσε στο oneplus ... αλλα το one UI  της samsung εχει βελτιωθει πολυ   ( ειχα το Galaxy  Note 9   και πραγματικα ηταν τουμπανο , και ηταν και με το UI ver 1.0  )  ,  και Ιανουριο  θα παρει και το One UI 3  με Android 11 το Note 10 plus . Ασε  που σχολια  το λενε και καλυτερο....

https://www.youtube.com/watch?v=TCWuj1q7VQU

5) στο  one plus 7 pro που  ειχα  πρεπει να αλλαζα  τα herz  απο  60 σε 90   πανω απο 10 φορες την μερα . . . . . . δεν ξερω . . . . . .   δεν καταφερα να καταλαβω διαφορα . . . . . . εκτος και αν ηταν χαλασμενο το κινητο μου το 7 pro :)  .    (  παιχνιδια  δεν παιζω ,  ουτε ασχολουμε )

και κατι τελευταιο .....  σαφως και ενα ανωτερος  CPU  παντα ειναι καλυτερος ....  αλλα   δεν σημενει οτι δεν ειναι καλος  ο exynos του Note 10 plus   και βοηθαει και το βελτιωμενο UI  της Samsung  να πηγενει  σφαιρα το κινητο ,   στο Galaxy Note  9  και αυτο exynos ειχε  και πηγενε μαρουλι ,  μετα που  πηγα στο oneplus 7 pro   δεν ειδα καμια χαοδες  διαφορα .

και επισης το πενακι  ολιγον τι  το δουλευα στο note 9  , με  εξυπηρετεί  που και που.

+  ακομα το Note 10 Plus περνει MicroSD , το 1plus οχι .  Θα μου πεις θα γεμισεις και τα 256GB  ?   Οχι  .... αλλα ποτε δεν ξερεις ... ειναι ομως και αυτο ενα +   υπερ του  Note.

Επεξ/σία από jimmisk1974
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...