Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.

Έχω ένα καρτοσυμβολαιο με την κοσμοτε και πληρώνω 18,50 κάθε μηνα 1000 λεπτά προς όλους και 3gb.

Το συμβόλαιο είναι για 2 χρόνια το έκανα 8/2/19 και μου έδωσαν δωρεάν μια συσκευή samsung galaxy j4+

Επίσης μου είπαν ότι μετά από 2 χρόνια από τότε που υπέγραψα το συμβόλαιο θα μου δώσουν άλλη μια συσκευή αν συνεχίσω με αυτό το συμβόλαιο για άλλα 2 χρονιά

Η ερώτηση είναι πως θα ξέρω πιο κινητό θα πάρω και επίσης μπορώ εγώ να βάλω λίγα λεφτά από επάνω και να πάρω ένα καλύτερο

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επεξ/σία από JIMMOS100
Δημοσ.
17 hours ago, JIMMOS100 said:

Η ερώτηση είναι πως θα ξέρω πιο κινητό θα πάρω

Επικοινωνείς με τον πάροχο σου.

1 minute ago, phanispal said:

Νταξ ρε μάγκες, να το κλείσουμε το forum άμα είναι.

Ο άνθρωπος δεν απαίτησε απάντηση και δη, έγκυρη. Μια ερώτηση ήρθε να κάνει, γιατί προφανώς είναι κοινό το θέμα, πολύς κόσμος παίρνει επιδοτήσεις.

Ξεκολλάτε με αυτό το πράγμα κάποια στιγμή.

Ρώτησε πως θα ξέρει. Και απαντήθηκε.
Τα υπόλοιπα είναι ανούσιο μπλα μπλα.

• Like 1
Δημοσ.

Επί του θέματος τώρα, εγώ είχα μείνει στο ότι σου βγάζουν κάποιο ποσό επιδότησης, και από εκεί και πέρα βάζεις όσα θες και παίρνεις ό,τι θες.

Δε θυμάμαι ποτέ να σε υποχρεώνουν να πάρεις συγκεκριμένη συσκευή.

Δημοσ.
Just now, phanispal said:

Επί του θέματος τώρα, εγώ είχα μείνει στο ότι σου βγάζουν κάποιο ποσό επιδότησης, και από εκεί και πέρα βάζεις όσα θες και παίρνεις ό,τι θες.

Δε θυμάμαι ποτέ να σε υποχρεώνουν να πάρεις συγκεκριμένη συσκευή.

Δίνουνε συμβόλαια (ή και ανανεώσεις) και με συγκεκριμένες συσκευές. Τρέχουν διάφορες καμπάνιες.

• Moderators
Δημοσ.

Γενικως παντως, καλυτερα ειναι να προτιματε τη μειωση στο παγιο παρα τη νεα συσκευη, διοτι στατιστικα τις συσκευες που δινουν δωρο, τις βρισκετε φθηνοτερα στο Σκρουτζ. Θα ελεγε κανεις πως ειναι δωρον αδωρον. 😛

• Like 5
Δημοσ.

Ισχύει αυτό, βέβαια η άλλη όψη του νομίσματος είναι ότι (των σκρουτζομάγαζων) συνήθως είναι παραεισαγωγής με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση προβλήματος.

Νομίζω μέχρι το 2000 ίσως και λίγα χρόνια αργότερα έδιναν σχετικά καλά ποσά σαν επιδοτήσεις. Μετά μειώθηκαν αρκετά αν θυμάμαι καλά.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, JIMMOS100 είπε

Η ερώτηση είναι πως θα ξέρω πιο κινητό θα πάρω και επίσης μπορώ εγώ να βάλω λίγα λεφτά από επάνω και να πάρω ένα καλύτερο

Όπως βλέπεις, το πρώτο σκέλος της ερώτησης χαρακτηρίζεται από άγνοια, αφού δείχνει ότι έχει τη εντύπωση ότι αυτό είναι το πιο συνηθισμένο.

Επίσης υπάρχει και δεύτερο σκέλος. Ας το βάλω άλλη μία μπας και το δεις:

23 ώρες πριν, JIMMOS100 είπε

και επίσης μπορώ εγώ να βάλω λίγα λεφτά από επάνω και να πάρω ένα καλύτερο

• Moderators
Δημοσ.

Calm down easy riders και μη σκιζετε το νημα του αλλου, δεν υπαρχει λογος να αναλυουμε πραγματα που ξεφευγουν απο το αρχικο ερωτημα του TS. Ας γραψει ο καθενας τη γνωμη του σχετικα με το θεμα της επιδοτησης και τελος. Μην συνεχισετε  το offtopic παρακαλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος Ιανουαρίου 2021  (δλδ λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου σου) θα ανοιξει η επιδότηση μαζί με τα πακέτα ανανέωσης για σένα. Αν εχεις την εφαρμογή My Cosmote θα μπορείς να τα δεις κατευθειαν από εκει στις προτάσεις ανανέωσης. 

Λογικά επειδή το παγιο που δινεις ειναι σχετικά μικρό θεωρώ οτι θα παρεις περιπου 200 Ευρώ σαν επιδότηση ή κάπου εκεί. Μπορείς να συμπληρώσεις εσύ για να πάρεις καλύτερη συσκευή (παντα από καταστήματα cosmote/Γερμανος) ή να μην πάρεις το ποσό και να ζητήσεις εκπτωση παγίου. (Αν και πιστεύω θα έχεις και προσφορά με έκπτωση παγίου ή μετάβαση σε καλύτερο πρόγραμμα)

Δυστυχώς ακριβή εικόνα θα έχεις προς το τέλος της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου σου οπότε υπομονή. Ούτε από την Cosmote θα μπορούν να σου πουν κατι τώρα ούτε βέβαια από εδώ..

Επεξ/σία από prometheas
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα.εχω προσφορα για ανανέωση απο  voda για 3 γραμμες. Μου δινει το πακετο red1 21ευρω εκαστη και επιδοτηση για τις 3 γραμμες 550 ευρω.Βρίσκετε την επιδοτηση 183ευρω/ γραμμή χαμηλή; Ας μας δωσει τα φωτα καποιος που ανανεωσε προσφατα. Σας ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...