harispat Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδια Όπως λέω και στο τιτλο εχω ενα xiaomi laptop air 13.το έχω 1.5 χρόνο και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.. Το μηχανημα εβγαζε ανετα 4.5 ωρες σερφαρισμα και με κανενα παιχνιδι έβγαζε ανετα 2 ωρες... Πριν κανενα μηνα εκει που ολα ηταν καλα, ξεκινησε ειτε να μην φορτίζει σωστά ειτε να κολλαει στο 55% φορτισης για ωρες ειτε οταν το εβγαζα απο τη φορτιση να δείχνει οτι εχει 98% αλλα να εμφανιζεξ αυτονομία 1.5 ωρα μονο ειτε εκει που ειχε 30% να σβηνει.. Πιστεψα οτι εφταιγε η μπαταρια, οποτε βρηκα μια καινουρια, την εβαλα και το άνοιξα.. Φορτισε κανονικα, εδειξε 5 ωρες και ξεκινησα την χρηση του... Στις 3 ωρες ψιλοσερφαρισματος ειχε φτάσει στο 52% κ οταν του εκανα μια επανεκκίνηση εσβησε κ δεν ανοιγε. Για την ακριβεια ανοιγαν τα φωτακια των πληκτρων και δεν ξεκινουσε... Μετα απο 5 φορες που αναβοσβησαν λαμπακια κ λιγο η οθονη άνοιξε κανονικά... Το αφησα να μεινει ανοιχτο κ μολις πηγε 29% έβγαλε ένδειξη ότι δεν έχει μπαταρία και εσβησε Οταν εβαλα τον φορτιστή και το πάτησα να ανοίξει μου έδειξε οτι ειχε 1%...τι φταιει ρε παιδια;; δεν καταλαβαινω... Παιζει καποιο bug μήπως των windows 10;;; Επισης τωρα που το κοιταω στο τελευταίο 24ωρο μου δείχνει οτι εχει κανει χρηση 74% η εξερεύνηση των windows... Αν λεει κατι αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harispat Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Διαβαζω τωρα οτι καποιοι εβγαλαν off απο τη διαχείριση συσκευών στην μπαταρια το ελεγχο συμβατου acpi κ λύθηκε το θεμα καθως πλέον θεωρεί οτι δεν είναι λαπτοπ αλλα σταθερος υπολογιστής. Το πρόβλημα είναι ότι έτσι δεν έχεις εικονα πόση μπαταρια εχεις πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα