MrThn7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα , προκειται το επομενο διαστημα να αγορασω μια νεα συσκευη μιας και το τιμιο s7edge που εχω εδω και 5 χρονια σχεδον κλαταρει σιγα σιγα. Ψαχνω επομενως μια νεα συσκευη για μετρια προς βαρια χρηση. Η συσκευη θα αγοραστει με τιμολογιο και το χρηματικο ποσο που δινω ειναι 650 (αν αξιζει τοσο το ιφον 12 οκ να κανω την υπερβαση και να βαλω ενα 100αρι παραπανω). Ειδικοτερα θελω 1) Μπαταρια - να μην χρειαζεται να τ φορτιζω μεσα στην ημερα 2 φορες 2)Καμερα 3)Να κρατησει σε βαθος χρονου - αλλαζω κινητα καθε 3+χρονια(δεν ειμαι της αλλαγης) και αρα να το ευχαριστηθω ολα αυτα τα χρονια 4)Ακουω μουσικη(spotify-youtube) και Netflix 5) Λιγο παιχνιδι 6)Live streaming για αγωνες (sportzone) και ταινιες που και που (** δεν ξερω αν στο ιφον μπορω να κατεβασω τετοιου ειδους εφαρμογες**- δεν εχω ξαναδουλεψει iOs αλλα θα ηθελα να δοκιμασω) Εχω ξεχωρισει τα κινητα του τιτλου .. εσεις τι θα προτεινατε?
NikolasKon14 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, MrThn7 είπε Καλησπερα , προκειται το επομενο διαστημα να αγορασω μια νεα συσκευη μιας και το τιμιο s7edge που εχω εδω και 5 χρονια σχεδον κλαταρει σιγα σιγα. Ψαχνω επομενως μια νεα συσκευη για μετρια προς βαρια χρηση. Η συσκευη θα αγοραστει με τιμολογιο και το χρηματικο ποσο που δινω ειναι 650 (αν αξιζει τοσο το ιφον 12 οκ να κανω την υπερβαση και να βαλω ενα 100αρι παραπανω). Ειδικοτερα θελω 1) Μπαταρια - να μην χρειαζεται να τ φορτιζω μεσα στην ημερα 2 φορες 2)Καμερα 3)Να κρατησει σε βαθος χρονου - αλλαζω κινητα καθε 3+χρονια(δεν ειμαι της αλλαγης) και αρα να το ευχαριστηθω ολα αυτα τα χρονια 4)Ακουω μουσικη(spotify-youtube) και Netflix 5) Λιγο παιχνιδι 6)Live streaming για αγωνες (sportzone) και ταινιες που και που (** δεν ξερω αν στο ιφον μπορω να κατεβασω τετοιου ειδους εφαρμογες**- δεν εχω ξαναδουλεψει iOs αλλα θα ηθελα να δοκιμασω) Εχω ξεχωρισει τα κινητα του τιτλου .. εσεις τι θα προτεινατε? Εγω θα πρότεινα το 11αρι αν θες κατι οικονομικο. Για το 1 εως 5 το iOS θα σε καλύψει και η σειρά 11 και μετα εχουν κανει άλματα στην αυτονομία.Εγω εχω το SE που βγηκε φετος,καμια σχεση σε μπαταρια με τα 11αρια. Για το 6 δυσκολα να βρεις κατι,αν ειναι βασικο κριτήριο πανε σε Android. εκτος απο iPhone προτείνω το Xiaomi Mi 10T Pro...αν δεν επαιρνα Apple θα πηγαινα σε Xiaomi οπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος. 1
MrThn7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, NikolasKon14 είπε Εγω θα πρότεινα το 11αρι αν θες κατι οικονομικο. Για το 1 εως 5 το iOS θα σε καλύψει και η σειρά 11 και μετα εχουν κανει άλματα στην αυτονομία.Εγω εχω το SE που βγηκε φετος,καμια σχεση σε μπαταρια με τα 11αρια. Για το 6 δυσκολα να βρεις κατι,αν ειναι βασικο κριτήριο πανε σε Android. εκτος απο iPhone προτείνω το Xiaomi Mi 10T Pro...αν δεν επαιρνα Apple θα πηγαινα σε Xiaomi οπου έμεινα πολύ ευχαριστημένος. εχω καει στο παρελθον απο Χιαομι οποτε λεω να μεινω μακρια Η διαφορα μεταξυ 11 και 12 ειναι μονο σε θεμα μπαταριας?
NikolasKon14 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, MrThn7 είπε εχω καει στο παρελθον απο Χιαομι οποτε λεω να μεινω μακρια Η διαφορα μεταξυ 11 και 12 ειναι μονο σε θεμα μπαταριας? Ναι,το 12 ειναι ελαφρώς χειροτερο αλλα ειναι πιο futureproof με 5G και καλυτερη καμερα.Στα συν το design που σε κάποιους αρεσει. αλλα επειδη το κινητο δεν το αλλάζεις σε 1-2 χρονια τα 64GB ειναι λίγα. Για μενα δες κριτικές και αποφάσισε. Το 11αρι Επισης εχει ακομα φορτιστή και ακουστικα,δεν ξερω αν επηρεάστηκε απο τις αλλαγές που εγιναν στη σειρά 12.
paris_chav Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το 3 είναι το βασικό μείον των S20 Plus, S20 FE 5G που κατά τα άλλα είναι αξιόλογα κινητά (τωρινός κάτοχος S20 Plus). To S20 Plus πήρε την πρώτη του μεγάλη αναβάθμιση (από android 10 σε 11) και βάσει πολιτικής Samsung, θα πάρει άλλες 2. Εν ολίγοις, αν όπως λες, σκοπεύεις να κρατήσεις τις συσκευές για 3+ χρόνια, κάποια στιγμή θα βγεις σίγουρα εκτός αναβαθμίσεων με αυτές τις 2 και θα παίρνεις μόνο security updates. Το πόσο μπορεί να σε προβληματίζει αυτό, εσύ το ξέρεις, εγώ απλά το αναφέρω. Κάτι δευτερεύον που αφορά αποκλειστικά το S20 Plus. Στην Ευρώπη έχει 2 εκδόσεις, 4G και 5G. Αν ενδιαφέρεσαι για την πρώτη και με τη λογική ότι θα την κρατήσεις για 3 χρόνια τουλάχιστον, βγαίνεις λίγο offside τεχνολογικά (ήδη η cosmote ξεκίνησε τη διάθεση του 5G). Βέβαια το ίδιο ισχύει και με το iphone 11. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από paris_chav
Fotia Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Οτι συμφερει τωρα οκονομικα. Στα 3 ετη ,με στοχο καλυψη το 60% που λενε για το 5G ,θα εχουν βγει καλυτερες συσκευες . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα