ioannis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Στο κινητο τηλεφωνό μου, μου ηρθε μηνυμα να αντικαταστησω το προγραμμα που δεχομαι sms (μηνυματα) και υπηρχε οταν αγορασα το τηλεφωνο μου, με το messages της google. Κατεβασα λοιπον το messages και τωρα εχω 2 προγραμματα. Σας παρακαλω επειδη ειμαι μεγαλη ηλικια να μου εξηγησετε αν εκανα καλα και τωρα σε ποιο προγραμμα θα ερχονται τα sms που μου στελνουν;
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Για μενα κακως, μια χαρα δουλεύουν τα προγράμματα των κινητων για τα sms
ioannis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Για μενα κακως, μια χαρα δουλεύουν τα προγράμματα των κινητων για τα sms Ευχαριστω Νικο για την αμεση απαντηση. Τωρα μπορω να σβησω το messages χωρις συνεπειες;
enterhere Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Στις 17/12/2020 στις 9:28 ΜΜ, ioannis είπε Ευχαριστω Νικο για την αμεση απαντηση. Τωρα μπορω να σβησω το messages χωρις συνεπειες; Ναι, σωστά. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν διαγράψεις το messages.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα