Babitc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα εσπασα την οθονη απο το κινητο μου, εχω μιλησει με ενα δυο μαγαζια και μου ειπαν 400€ για να την αλλαξουν αλλα οχι η γνησια και δεν υπαρχει γνησια ακομα. Γνωριζει κανεις κατι; Ευχαριστω!!
tilaverboy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Document αυθεντική μίλησε μαζί τους το στέλνεις με κουριερ
tilaverboy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Είναι οι επίσημοι. Με τη σειρά document isystem info quest istorm . Μου έχουν αντικαταστήσει συσκευή εντός εγγύησης.
tilaverboy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Babitc είπε Έγινε φίλε ευχαριστώ πολύ! Τίποτα. Μίλησε μαζί τους στη document θέλει να κάνεις αίτηση για αλλαγή οθόνης από το site τους.
Babitc Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα φιλε μου, ναι εβγαλα μιλησα με document και isystem και μου ειπες πως μονο αυτοι εχουν γνησιες οθονες οποτε θα το στειλω σε ενα απο τα δυο μαγαζια να το κανω. Σε ευχαριστω πολυ φιλε!!
tilaverboy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Τίποτα φίλε μου. Αυτοί θα σου βάλουν και τσιμουχα κτλ. Όταν παραλάβεις βάζεις spigen full cover τζάμι και μια καλή θήκη. Εγώ προτείνω rhino shield solid suit από skroutz. Θήκες και τζάμια κοιτάς από mobile reviews eh ψάξε στο google.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα