hitek Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, βρίσκομαι στην Πατρα πολύ κοντά στο κέντρο της (το λέω για τη συνέχεια) και ζήτησα από τον ΟΤΕ να μου βάλει μια γραμμή σε νεόδμητη κατοικία. μου ζήτησαν να πληρώσω το εξωφρενικό ποσό 800€ ευρώ για να βάλουν δυο κολωνες να μου φέρουν το δίκτυο στο σπίτι ενώ έχω γύρω μου σπίτια σε απόσταση 10 μέτρων αλλά «δεν έχουν γραμμή από εκεί» και πρέπει να μου φέρουν από τον δρόμο που θέλει τις κολωνες. Να τους φτιάξω εγώ το δίκτυο δηλαδή μέσα σε αστικό ιστό λες και είμαι σε κανα δυσπρόσιτο χωριό σε βουνό είναι δυνατόν ; Ρώτησα και στις άλλες γνωστές εταιρίες και μου είπαν ότι εξαρτώνται από τον ΟΤΕ όποτε δεν γίνεται και από αυτούς. Δεν είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν δίκτυο εντός πόλης στον ΟΤΕ; Γνωμη για δορυφορικό Ίντερνετ σε εναλλακτική που βρίσκω δυο σε τρεις εταιρίες ; Αξίζει η είναι ψεύτικες οι ταχύτητες που δίνουν ; Διάβασα ότι δεν είναι ακριβώς δορυφορικά με πιάτο αλλά σου βάζουν ένα άλλο σύστημα και στην ουσία κάνουν ένα δίκτυο από κεραία σε κεραία δικό τους και δίνουν από fiber πηγή. ευχαριστω προκαταβολικά όποιον γνωρίζει
xristoss1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Ο οτε δεν υποχρεουται να σου φερει τηλεφωνο και ιντερνετ.. Ειναι υποχρεωση της forthnet η οποια μαλλον θα σου προτεινει δορυφορικο. 1
NikosKallithea Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξερω την διαμόρφωση της περιοχής εκει, ο οτε παλαιότερα εντος αστικου ιστου δεν ζητούσε χρήματα, μονο αν ηταν κάποια μετρα εκτός του δικτύου, τωρα οι γερμανοι μπορεί να την ειδαν αλλιώς. Τεσπα δεν μπορείς να κανεις και πολλα ή πληρώνεις ή περιμείνεις να φυγει κάποιος και να παρεις την γραμμή του, βέβαια υπαρχει παντα και η λυση του γνωστού ...μήπως και 2
Finn Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Λονδίνο η Virgin δεν έσκαβε μπροστά στο σπίτι μας για να μας φέρει cable επειδή ήταν ασύμφορο μόνο για ένα νοικοκυριό οπότε κάτι παρόμοιο παίζει κι εδώ. 1
cornix Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η τεχνολογια στην οποια αναφερεσε ονομαζεται WiMAX (τεχνολογια ασυρματης δυκτυωσης) και λειτουργει με παρεμφερη τροπο με το Wi-fi.Το προβλημα που μπορει να εχεις ειναι να εχει υψηλοτερο ping απο οτι σε adsl-vdsl με ενεργοποιημενο το interleave και αναλογα τον καιρο να εχεις ανεβοκατεβασματα στην ταχυτητα και στο ping . Επισης αν ειναι φορτωμενο με πολους χρηστες, το bandwidth σου να μεταβαλλεται . Εχω βρει δυο παροχους στις Πατρα που παρεχουν ιντενετ μεσο WiMAx https://patrasbroadband.gr/ . https://www.fibair.gr/ Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από dionisis241 2
cumulus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/12/2020 στις 8:23 ΜΜ, NikosKallithea είπε Δεν ξερω την διαμόρφωση της περιοχής εκει, ο οτε παλαιότερα εντος αστικου ιστου δεν ζητούσε χρήματα, μονο αν ηταν κάποια μετρα εκτός του δικτύου, τωρα οι γερμανοι μπορεί να την ειδαν αλλιώς. Τεσπα δεν μπορείς να κανεις και πολλα ή πληρώνεις ή περιμείνεις να φυγει κάποιος και να παρεις την γραμμή του, βέβαια υπαρχει παντα και η λυση του γνωστού ...μήπως και Δεν ξερεις αλλα παιρνεις θεση.Οταν εισαι 200 μετρα μακρια απο το box η συνδεση γινεται με δικα σου εξοδα.Κανενα ρολο δεν παιζει αν ο γειτονας στα 10 μετρα εχει γραμμη.Οσο για τους Γερμανους αναπολω κατι υπεροχες μερες που βλαβη επαιρνε κανενα διμηνο να διορθωθει ή τον "τεχνκο" που μου ελεγε οτι isdn τηλεφωνο δουλευει σε pstn γραμμη ή που εβαλα μεσο για να μπει αναγνωριση κλησεως αφου επι 58 ημερες οι αιτησεις μου επεφταν στο κενο και αλλα ωραια. Ουγκαντα ειμαστε οχι λογω ιντερνετ αλλα λογω σκουπιδιων στο δρομο,φασαριας,αναρχιας,ωχ αδελφισμου ,παρανομιας,ψευτομαγκιας κλπ. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από cumulus 1
kostasbm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 δορυφορικο ξεχασε το ..ταλαιπωρια παρε κανεναν παροχο ασυρματου ιντερνετ.. https://patrasbroadband.gr/ Στις 17/12/2020 στις 9:00 ΜΜ, hitek είπε Καλησπέρα, βρίσκομαι στην Πατρα πολύ κοντά στο κέντρο της (το λέω για τη συνέχεια) και ζήτησα από τον ΟΤΕ να μου βάλει μια γραμμή σε νεόδμητη κατοικία. μου ζήτησαν να πληρώσω το εξωφρενικό ποσό 800€ ευρώ για να βάλουν δυο κολωνες να μου φέρουν το δίκτυο στο σπίτι ενώ έχω γύρω μου σπίτια σε απόσταση 10 μέτρων αλλά «δεν έχουν γραμμή από εκεί» και πρέπει να μου φέρουν από τον δρόμο που θέλει τις κολωνες. Να τους φτιάξω εγώ το δίκτυο δηλαδή μέσα σε αστικό ιστό λες και είμαι σε κανα δυσπρόσιτο χωριό σε βουνό είναι δυνατόν ; Ρώτησα και στις άλλες γνωστές εταιρίες και μου είπαν ότι εξαρτώνται από τον ΟΤΕ όποτε δεν γίνεται και από αυτούς. Δεν είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν δίκτυο εντός πόλης στον ΟΤΕ; Γνωμη για δορυφορικό Ίντερνετ σε εναλλακτική που βρίσκω δυο σε τρεις εταιρίες ; Αξίζει η είναι ψεύτικες οι ταχύτητες που δίνουν ; Διάβασα ότι δεν είναι ακριβώς δορυφορικά με πιάτο αλλά σου βάζουν ένα άλλο σύστημα και στην ουσία κάνουν ένα δίκτυο από κεραία σε κεραία δικό τους και δίνουν από fiber πηγή. ευχαριστω προκαταβολικά όποιον γνωρίζει 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, cumulus είπε Δεν ξερεις αλλα παιρνεις θεση.Οταν εισαι 200 μετρα μακρια απο το box η συνδεση γινεται με δικα σου εξοδα.Κανενα ρολο δεν παιζει αν ο γειτονας στα 10 μετρα εχει γραμμη.Οσο για τους Γερμανους αναπολω κατι υπεροχες μερες που βλαβη επαιρνε κανενα διμηνο να διορθωθει ή τον "τεχνκο" που μου ελεγε οτι isdn τηλεφωνο δουλευει σε pstn γραμμη ή που εβαλα μεσο για να μπει αναγνωριση κλησεως αφου επι 58 ημερες οι αιτησεις μου επεφταν στο κενο και αλλα ωραια. Ουγκαντα ειμαστε οχι λογω ιντερνετ αλλα λογω σκουπιδιων στο δρομο,φασαριας,αναρχιας,ωχ αδελφισμου ,παρανομιας,ψευτομαγκιας κλπ. Μια αναφορα για τιν τροπο που απαντας, αν εχεις νευρα αλλου Τιποτα αλλο
cumulus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μια αναφορα για τιν τροπο που απαντας, αν εχεις νευρα αλλου Τιποτα αλλο Γιατι πως σου απαντησα και παρεξηγηθηκες; Πηρες θεση σε καποια θεματα εχεις παντελη αγνοια και σου απαντησα . Προφανως οταν δεν ξερεις να απαντησεις τραβας αναφορες, κατι του στυλ θα το πω στο μπαμπα μου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις