Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που δείχνεις είναι μια εκκαθάριση για το 2019 (η τελευταία). Δεν μπορεί να εξαχθεί κάποιο άλλο, παραπάνω στοιχείο. Ούτε αν πάτησες το κουμπί, ούτε αν δεν το πάτησες ούτε τίποτα άλλο. 

Γράψε μας λοιπόν αν θες : τι νούμερα αναφέρει σε κάθε έτος για επιστροφή και τι έλαβες τελικά. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

2.157,22 € για το 19

604,85 € το 18

και στο 17 ειδα οτι ειχα ενα υπολοιπο 106 και κατι ευρω που επρεπε να δωσω! με τα παραπανω λοιπον επρεπε να λαβω επιστροφη  2700 κατι και το ακριβες ποσο που ελαβα ειναι 1.310,22 € μου λεει βεβαια οτι αυτο το ποσο βγαινει απο το 2.157.22-847,00=1.310,22 τωρα το θεμα ειναι το εξης αυτο που μου αφαιρεθηκε ειναι απο το υπολοιπο που εχω για το 2020?και αν αφαιρεθηκε απο εκει γιατι μου βγαζει στην καρτελα οτι ακομη εχω υπολοιπο το 20?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Πώς αιτιολογεί τα 847€; Σε τι αφορά το ποσό αυτό; 

δεν λεει κατι αλλο περαν το συμψηφισμού.... δηλαδη απο 2157-847 μετα τον συμψηφισμο παιρνω 1310

Δημοσ.

Πρέπει να το ρωτήσεις αυτό. Σε ό,τι αφορά πάντως, τα 604,85€ του 2018 που δεν τα λαμβάνει υπόψη στον τελικό υπολογισμό, μάλλον δείχνει για πιστωτικό για το οποίο ζητήθηκε συμψηφισμός (πάτησες κουμπί και δεν το θυμάσαι; Το έκαναν μόνοι τους; Πολλά μπορεί).

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Πρέπει να το ρωτήσεις αυτό. Σε ό,τι αφορά πάντως, τα 604,85€ του 2018 που δεν τα λαμβάνει υπόψη στον τελικό υπολογισμό, μάλλον δείχνει για πιστωτικό για το οποίο ζητήθηκε συμψηφισμός (πάτησες κουμπί και δεν το θυμάσαι; Το έκαναν μόνοι τους; Πολλά μπορεί).

Μόνοι τους μπορεί εγω οχι σίγουρα!

Δημοσ.

Καλησπέρα, εμένα τελικά λόγω του ότι οι έξτρα πληρωμές έγιναν Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2020 η εκκαθάριση - επιστροφή θα γίνει τέλος του τρέχοντος πλέον έτους. Καλά κρασιά...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hiddenite είπε

Καλησπέρα, εμένα τελικά λόγω του ότι οι έξτρα πληρωμές έγιναν Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2020 η εκκαθάριση - επιστροφή θα γίνει τέλος του τρέχοντος πλέον έτους. Καλά κρασιά...

Οτι να ναι φίλε μου... το κράτος μας κάνει πλάκα...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είχε γίνει εκκαθάριση των προηγούμενων ετών και είχε βγει να πληρώσω ένα ποσό σε 5 μήνες, αρχή γενομένης από ΜΑΡΤΙΟ του 2021.

Μάλλον, έδωσαν παράταση αλλά το θέμα είναι ότι δεν βλέπω την οφειλή αυτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...