Ducatista Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Αυτος ο εφκα εκανε την εκκαθαριση μετα απο τόσους μήνες οκ. . ομως εχει ακούσει κανείς ποτε θα πάρουμε τις επιστροφές η οταν τους έρθει η ορεξη;
DimosthenisG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Ducatista είπε Αυτος ο εφκα εκανε την εκκαθαριση μετα απο τόσους μήνες οκ. . ομως εχει ακούσει κανείς ποτε θα πάρουμε τις επιστροφές η οταν τους έρθει η ορεξη; Πόσες είναι οι επιστροφές σου? Του πατέρα μου που του πληρώνω τον εφκα είναι 11 ευρω.. δεν καταλαβαίνω από που σου επιστρέφουν λεφτα Επίσης 3 μήνες δεν πληρώθηκαν λόγω covid , θα μας τους χαρίσουν αυτούς? Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από DimosthenisG
Ducatista Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Πόσες είναι οι επιστροφές σου? Του πατέρα μου που του πληρώνω τον εφκα είναι 11 ευρω.. δεν καταλαβαίνω από που σου επιστρέφουν λεφτα Επίσης 3 μήνες δεν πληρώθηκαν λόγω covid , θα μας τους χαρίσουν αυτούς? Πληρωνα απο λάθος τους 17 18 19 παραπάνω ασφάλεια γύρω στα 3000 ειναι η επιστροφές...
Hiddenite Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Είχε βγει ενημέρωση ότι θα επιστραφούν 15 Δεκέμβρη. Δεν είδα κάτι ακόμα στο λογαριασμό. Εγώ πλήρωσα με το παλιό RF του 2019 τους δύο πρώτους μήνες του 2020. Τρέχα γύρευε. Εάν κάποιος αντιληφθεί κάτι ας ενημερώσει...
Ducatista Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, Hiddenite είπε Είχε βγει ενημέρωση ότι θα επιστραφούν 15 Δεκέμβρη. Δεν είδα κάτι ακόμα στο λογαριασμό. Εγώ πλήρωσα με το παλιό RF του 2019 τους δύο πρώτους μήνες του 2020. Τρέχα γύρευε. Εάν κάποιος αντιληφθεί κάτι ας ενημερώσει... Την ειδα αυτή την ενημέρωση ναι γιαυτό λεω μήπως πληρώθηκε κάποιος γιατι τιποτα δεν υπάρχει κάτι νεότερο... φυσικά για αυτούς που θα πρέπει να πληρώσουν θεωρω οτι ολα βαίνουν καλώς....
GREGORYMO Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Στις 17/12/2020 στις 11:29 ΜΜ, Hiddenite είπε Είχε βγει ενημέρωση ότι θα επιστραφούν 15 Δεκέμβρη. Δεν είδα κάτι ακόμα στο λογαριασμό. Εγώ πλήρωσα με το παλιό RF του 2019 τους δύο πρώτους μήνες του 2020. Τρέχα γύρευε. Εάν κάποιος αντιληφθεί κάτι ας ενημερώσει... Την πάτησες γερά.... Με την σύνταξη (αν και όταν) θα γίνει η τακτοποίηση !!!
Ducatista Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Την πάτησες γερά.... Με την σύνταξη (αν και όταν) θα γίνει η τακτοποίηση !!! Αφου εγινε η εκκαθάριση... ειναι θέμα χρόνου...
GREGORYMO Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Ducatista είπε Αφου εγινε η εκκαθάριση... ειναι θέμα χρόνου... Εγώ μιλάω για τους 2 μήνες που πληρώσες με το παλιό RF. Εσύ σε αυτό μου απαντάς ?
Hiddenite Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Την πάτησες γερά.... Με την σύνταξη (αν και όταν) θα γίνει η τακτοποίηση !!! Καλημέρα, το καλοκαίρι που τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν οτι θα επιστραφούν τα χρήματα με την εκκαθάριση τέλος του έτους. Τί να πω; Υπάρχει κάποιος που πληρώθηκε μετά την εκκαθάριση άραγε, να μας πει να ξέρουμε;
Ducatista Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Εγώ μιλάω για τους 2 μήνες που πληρώσες με το παλιό RF. Εσύ σε αυτό μου απαντάς ? Ναι.. προφανώς αν γίνει η εκκαθάριση δεν θα δούν την κίνηση στην παλιά ηλεκτρονική πληρωμή; οποτε θα τα πάρει στην εκκαθάριση.... και εγω πλήρωνα 2 ταμεία 18 19 και έγινε η εκκαθάριση και εχω ενα ποσο γύρω στα 3000 λιγο πιο κάτω
Hiddenite Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Στις 20/12/2020 στις 7:18 ΜΜ, Ducatista είπε Ναι.. προφανώς αν γίνει η εκκαθάριση δεν θα δούν την κίνηση στην παλιά ηλεκτρονική πληρωμή; οποτε θα τα πάρει στην εκκαθάριση.... και εγω πλήρωνα 2 ταμεία 18 19 και έγινε η εκκαθάριση και εχω ενα ποσο γύρω στα 3000 λιγο πιο κάτω Καλημέρα, σου επεστράφη το ποσό; Έμαθες κάτι νεότερο; Έστειλα email στον εφκα αλλά ......
Ducatista Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Hiddenite είπε Καλημέρα, σου επεστράφη το ποσό; Έμαθες κάτι νεότερο; Έστειλα email στον εφκα αλλά ...... Ακομη τίποτα φίλε... έστειλες mail? Τωρα τι να πω να κλάψω η να φωναξω; δεν υπάρχει συνεννόηση με το κράτος... αλλο αν ειναι να δώσεις!
Weiss Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 https://www.zougla.gr/money/forologika/article/tria-senaria-gia-tis-epistrofes-ton-isforon-tous-200000-epagelmaties
Ducatista Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Weiss είπε https://www.zougla.gr/money/forologika/article/tria-senaria-gia-tis-epistrofes-ton-isforon-tous-200000-epagelmaties 1ον τι μας νοιάζει εμας αν εχει έλλειμμα ο εφκα για το 20; οταν τα δίναμε και έβγαζαν πλεόνασμα ήταν καλα; 2ον η απόφαση ειχε παρθεί για της 15/12 προφανώς δεν τους ενδιαφέρει το ζήτημα επειδή δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα 3ον αν είναι έτσι να πληρώνουμε και εμεις οταν μπορούμε βρε αδερφέ χωρις καμια επιβάρυνση βεβαια! Προφανώς μιλαω για όλους όσους μας χρωστάνε και οχι για μενα μονο.. εμενα μου χρωστάνε από το 18 και κατι απο την εκκαθαριση του 17 οποτε εγω εχω πολλούς λόγους να τους βρίζω Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από Ducatista
MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Και εγώ στην ίδια κατάσταση. Περιμένω επιστροφή 400€ (χωρίς να έχω πατήσει το κουμπί συμψηφισμού προφανώς, έως 1/12). Στον παραπάνω κύριο που είναι εν αναμονή των 3000€, θα έλεγα να μην ανησυχεί. Με βάση την περσινή επιστροφή που είχα, πήγαν όλα καλά (7.100€ σε εμένα και 2.500€ στη σύζυγο). 1 λεπτό πριν, MauroPaltoudias είπε Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα