FilHat Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει αν κάποιος γνωρίζει στην "χαζή" ερώτησή μου. Έχω μια tv turbo x txv 3220d, χρειάστηκε να την βάλω σε λειτουργία, έχω δοκιμάσει όλα καλώδια κεραίες του σπιτιού ότι δουλεύουν αλλά τίποτα, μήπως χρειάζεται αποκωδικοποιητης; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
GMagicPlus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Το μοντέλο αυτό έχει εσωτερικό αποκωδικοποιητή. Ποιο είναι το σφαλμα; Είναι νεκρή; Ανάβει το λαμπάκι standby κόκκινο όταν βάζεις την μπριζα;
FilHat Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δεν βρίσκει τα κανάλια. Πριν περίπου 7 χρόνια την πήρα οπότε δεν θυμάμαι αν έχει εσωτερικό αποκωδικοποιητη
johnkou77 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Εχει ενσωματωμενο αποκωδικοποιητη η τηλεοραση,εγω θα προτεινα να πας στην επιλογη πρωτη εγκατασταση και να τη ρυθμισεις εξαρχης με προσοχη να μην τσεκαρεις αν εχει επιλογη καλωδιακη παρα κεραια,ψηφιακα και βλεπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα