TravelGR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας έχω ένα δέμα από 4 Δεκεμβρίου έχει κολλήσει πως έρχεται Ελλάδα. Υπάρχει περίπτωση να μην μου έρθει ποτέ; ή να χάθηκε; ευχαριστώ.
george1807 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Άμα ανοίξεις άλλα δύο θέματα θα έρθει μεθαύριο. Αλλιώς απλά περιμένεις. Δεν χάθηκε. 1
TravelGR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, george1807 είπε Άμα ανοίξεις άλλα δύο θέματα θα έρθει μεθαύριο. Αλλιώς απλά περιμένεις. Δεν χάθηκε. Δεν έχω ανοίξει άλλο θέμα, το προηγούμενο είναι για άλλο δέμα με Royal mail. Ευχαριστώ 1
Ducatista Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Υπομονή από 8 του μηνός περιμένω και εγώ...!
TravelGR Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Ducatista είπε Υπομονή από 8 του μηνός περιμένω και εγώ...! Μόλις βρήκα email που είχα στείλει στα ανεπιθύμητα το έστειλαν την Παρασκευή και λέει σε 3 εργάσιμες μέχρι 7. Δεν νομίζω να ισχύει απλά έτσι το είπαν.
papoys1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Θα έρθει υπομονή πως κάνετε έτσι. Δεν ακούτε τι γίνεται. Και εμένα με dhl από Γερμανία τέλη Νοεμβρίου παραγγελία το πήρα προχτές.
Ducatista Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, TravelGR είπε Μόλις βρήκα email που είχα στείλει στα ανεπιθύμητα το έστειλαν την Παρασκευή και λέει σε 3 εργάσιμες μέχρι 7. Δεν νομίζω να ισχύει απλά έτσι το είπαν. Πρέπει να είναι το στανταρ αυτό... υπομονή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα