Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε

εγώ που έστειλα 5G στο 1333 , μου απάντησε ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει το δίκτυο 5g , 

Είναι το xiaomi M10 Lite  5G  , που είναι  5G . Ότι νά ναι 

Σήμερα από μόνο του μπήκε σε 5G . κι έπιασε 110

• Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε

εγώ που έστειλα 5G στο 1333 , μου απάντησε ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει το δίκτυο 5g , 

Είναι το xiaomi M10 Lite  5G  , που είναι  5G . Ότι νά ναι 

58 λεπτά πριν, ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε

Σήμερα από μόνο του μπήκε σε 5G . κι έπιασε 110

Καλο αυτό και ευτυχώς υποστηρίζουμε και ολες τις μπάντες βλέπω.

cote5g.jpg

Δημοσ.
23 ώρες πριν, kotronas είπε

Να δώ ήντα θα τση κάμετε τέτοιες ταχύτητες.

Και τι α κάνς;Α κάτς να μαλώς;

22 ώρες πριν, b-boy_steve είπε

Τελικα παμε απο το κακο στο χειροτερο... Τι το θελουμε το 5G;;; Τα πουλια που ζαλιζονται απο την πυρηνικη ραδιενεργεια του πανισχυρου σηματος δεν τα σκεφτεστε;;; :P :P :P 

1 στο Facebook, μου έγραψε "Κοντά στην γέφυρα του Ρίου που έχει κεραία 5G, 1 πουλί πέθανε που πέταξε εκεί κοντά.Τυχαίο;" 😆

21 ώρες πριν, Loup-Garou είπε

Αυτο που λενε για ενεργοποιήσει 5G στειλτε στο μνμ στο 1333 την λέξη 5G
Ειναι παπατζα;

Θα στείλω sms 5 φορές το G.

10 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

αυτο ειναι τεραστιο σκανδαλο που δεν θα αποδειχτεί ποτε δυστυχως. κάθε χρονο μας έκοβαν και 1mbps απο τοτε που φεραν το vdsl. οταν ρωτησα μου ειπαν αποκλείετε, δεν θυμαστε καλα... Ειχα 20 το 2010 και τωρα εχω 12...

Είχα με ADSL 12-14 Mbps και σε 5-6 χρόνια έγιναν 5-6 Mbps.Αλλά είχα το ίδιο φοβερό upload 0.6 Mbps. 😂.Τώρα όμως πιάνω 100/10+Mbps με 9 ping ms και σκοτώνω πρώτος τον άλλον στο COD, πρίν του έριχνα πρώτος, γυρνούσε, μου έριχνε δεύτερος και με σκότωνε. 😄

7 ώρες πριν, dream21 είπε

Ταχύτητες 4G με Logo 5G :P 

Θα είναι σαν να έχετε 5G, αλλά θα πιάνετε 4G.

Θα ρυθμίζετε το κινητό σε 3G η 5G, μα θα βλέπετε logo 4G.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

πιάνω 100/10+Mbps με 9 ping ms και σκοτώνω πρώτος τον άλλον στο COD, πρίν του έριχνα πρώτος, γυρνούσε, μου έριχνε δεύτερος και με σκότωνε. 😄

72ms το 2008 στο cod4, 85ms σημερα με 100άρα....

πες μου οτι εχεις 9 με ευρωπαικό σερβερ και θα μετακομίσω στο σπίτι σου απο κάτω σε παγκάκι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

72ms το 2008 στο cod4, 85ms σημερα με 100άρα....

πες μου οτι εχεις 9 με ευρωπαικό σερβερ και θα μετακομίσω στο σπίτι σου απο κάτω σε παγκάκι.

Για να είμαι ειλικρινής:

Spoiler

Εννοώ στο speedtest μέσω WI-FI στο κινητό.Στο PC δεν τον έχω τσεκάρει, δηλαδή 9ms ping στην σύνδεση.Το μόνο COD που έχω είναι το WWII, σε αυτό μου δείχνει το ping;Να το τσεκάρω το βράδυ που θα πάω σπίτι.Δεν αντέχω τα Sci-Fi COD.

1)Βασικά όταν παίζεις COD αν και με Ελληνικό λογαριασμό, με servers στις εξωτερικό δεν σε συνδέει;

2)Πόσο ping και κάτω είναι καλά στο COD;

Απάντησέ μου και στα 2 σε προσωπικό μήνυμα, όχι εδώ.

ΥΓ:

Ας μην βγαίνουμε off topic.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Fotis13 said:

Δλδ  πριν που σου ερχοταν απο 3 χιλιομετρα    που ηταν   το κεντρο του ΟΤΕ  μεσα απο το σαπιο χαλκινο δικτυο με τα χιλια μπαλωματα  και τους   περιορισμους που by default  εχει η adsl .Ενω τωρα η καμπινα  ειναι εξω απο το σπιτι σου και η διαδρομη του χαλκινου δικτυου  πλεον ειναι ελαχιστη   καθως μεσολαβουν οπτικες  λες να μην παιζει κανενα ρολο ?

Δλδ τοσα χρονια   σε κοροιδευαν ?Μπορουσες να  εχεις 24αρα ταχυτητα αλλα το εκαναν επιτηδες σε κρατουσαν  με 8  για να πουλησουν τις  vdsl οταν θα ερθουν γιατι υπηρχε ενα υποχθονιο σχεδιο εξαπατησης ?

Για τον κορονοιο τι γνωμη εχεις ?:P

Παλι οτι να ναι λες και δινεις τον εαυτο σου οτι ειναι ασχετος με αυτα.

Αισθανοσουν τοσο την αναγκη να μπεις να γραψεις κατι ομως οποτε θα σου γραψω 3-4 γραμμες.

Το κουτι το παλιο με το καινουργιο ειναι ακριβως στο ιδιο σημειο,εξω απο το σπιτι.Για πες μας τωρα τις νεες θεωριες σου.

Δεν κοστιζει το ιδιο μεγαλε στην εταιρια να δινει 8mbps x 1.000.000 πχ συνδρομητες με το να δινει 24mbps x 100.000.000.

Αλλα τι παω να εξηγησω..

Επεξ/σία από azuli
Δημοσ.
Στις 17/12/2020 στις 6:42 ΜΜ, Kostasallinone είπε

Να δούμε και η Vodafone τι θα κάνει. Οποίος πρόλαβε την προσφορά της black friday με τα απεριόριστα data καταλαβαίνει τι θέλω να πω.

Τι να την κάνεις την vodafone που στο κέντρο της Αθήνας δεν πιάνει 1mbps σε ώρες αιχμής μιαλω για Καραβέλ και Παγκράτι. Τι να πω για την απουσία κάλυψης ανατολικά παραθαλάσσια στον δήμο Λαυρεωτικής ή στον Πειραιά και το Πέραμα. Τι να πω για γεωγραφική κάλυψη που είναι πλέον τρίτη. Κάνει κλικ η τιμή αλλά όταν είναι άχρηστο στα 2/3 των περιοχών ενδιαφέροντος ενός ανθρώπου δεν έχει νόημα.

21 ώρες πριν, Ihavetheanswers είπε

Δεν το περίμενα τόσο νωρίς! Έχει άριστο δίκτυο 4G πραγματικά παντού. Μέση ταχύτητα +30% σε σχέση με τους άλλους παρόχους. Τώρα περιμένουμε την Xiaomi να φέρει 5G smartphone <200 ευρώ στην Ευρώπη!

ΥΓ Tαχύτητες 100+ για να τις πιάσεις με 4G πρέπει να είσαι τυχερός. Η μέση ταχύτητα στην χώρα μας είναι κάτω από 50 Mbps. Άρα για την πλειοψηφία ακόμα και αυτό είναι καινοτομία. Πόσο μάλλον όταν αυξηθούν οι ταχύτητες και η κάλυψη.

Όχι και παντού. Για πήγαινε στην Θράκη να δεις το γίνεται. Μονοψήφιες σε πολλά σημεία μέσα στις πόλεις εδώ και χρόνια.

Δημοσ.
Στις 18/12/2020 στις 8:58 ΠΜ, Brown είπε

Καλαμαριά Θεσσαλονίκη, χθες το βράδυ 200 ταχύτητα σε 5g ,192 σε 4g...  Απογείωση του Internet σε λεμεεεεεεε

που ακριβως στην καλαμαρια?

Δημοσ.

Λίγα σημεία θα έχουν καλές ταχύτητες. Ο λόγος ότι προς το παρόν υπάρχουν λίγοι σταθμοί άρα αδύναμο σήμα -> μικρότερες ταχύτητες, ενώ και με καλό σήμα 5g δεν σημαίνει ότι αυτό αφορά την μπάντα 3.5GHz όπου το bandwidth είναι μεγαλο. Ίσως σε μερικά σημεία έχει μόνο εκπομπή στην μπάντα των 2MHz άρα όχι τίποτα φοβερό.

Δημοσ.
Στις 17/12/2020 στις 10:43 ΜΜ, mariosCS είπε

Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος, πώς γίνεται 1 μέρα μετά τη δημοπρασία να είναι σε λειτουργία (έστω πιλοτικά)? Είχαν από πριν την υποδομή, σε περίπτωση που κερδίσουν τη δημοπρασία δηλαδή; 

(χωρίς σαρκασμό η ερώτηση) 

Έχουν εδώ και μήνες αρχίσει την αναβάθμιση του δικτύου με εξοπλισμό που είναι έτοιμος για 5G. Με το που πήραν τυπικά την άδεια ήταν πολύ απλό να το ενεργοποιήσουν. Αν θέλεις ψάξε λίγο παλιότερες δημοσιεύσεις που αναφέρονται στη συνεργασία με την Ericsson.

• Thanks 1
Δημοσ.

Με τέτοια latencies, 5G;;;;;;;; Που είναι το πολυδιαφμισμενο 1ms στην υψηλή και max 10ms στη χαμηλή;; Υποτίθεται ότι άνοιξαν τη μεσαία μπάντα, άρα και θα αναμέναμε latencies κάπου στη μέση.... Βέβαια από κάποια screenshots και μετρήσεις που έχει τύχει να δω, δεν έχω πετύχει ακόμα από 10ms και κάτω. Έχει ακόμα καιρό η μετάβαση στο πραγματικό 5G.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...